• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no to coś do pochichrania się :tak::-);-)

Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy
charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada.
- Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki!
- Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio.
- I co, powiedziała? - pyta ojciec.
- Nie wiem, jeszcze nie wróciła...

Grzechotka:-) Krzysio zamiast podusi ciąga za sobą jak jest śpiący taką małą kołderkę-to był kiedyś rozek;-)i jak juz zasypia tak fajnie ją zwija-jak poduszkę...i jak jest spiacy to kładzie się i spi...
Ale wiecie co? mój maż tez tak robił ale jak był malutki-oczywiscie:-D...był spiacy to po prostu sie kładł i zasypial, niewazne gdzie...

A gdzie ja byłam? a tu i tam....ale pies go pilnował:-D
A Tobie siostra to tylko jedno w głowie...no nawet w pracy....:crazy::-pA męża w domu nie ma.....:-(w pracy i jeszcze dzisiaj na dyskoteke idzie....ech....znowu...klasy 4-6...to same laseczki;-)

Kasia mmmmm.....apetyczna ta zapiekanka:tak:

hehe...

:-D Dotka fajnie. Moja się na kolana pakuje z telefonem żeby jej muzyczkę włączyć i wtedy zasypia w 3 minutki ;-) oczywiście czasem zasypia sama ale musi być padnięta ;-):-)

kasiamaj :-D dobre...

Weroniczka może INKI się napij. to zawsze coś... ;-):-)

Ale wiecie co? mój maż tez tak robił ale jak był malutki-oczywiscie:-D...był spiacy to po prostu sie kładł i zasypial, niewazne gdzie...

Dobrze ze dodalas ze jak byl malutki bo juz sobie prawie go wyobrazilas lezacego na podlodze i przytulające kocyk :-D:-D:-D:-D

Kasia :-D:-D:-D, zawsze sie mozecie razem na podlodze polozyc ;-);-):-D

hehehe-ja nie bardzo bym chciała na podłodze leżeć :-D-ja z tych co mięciutko wolą mieć :tak::tak::tak: pod sobą.

Dotka-odpisałam Ci w "pielęgnacji"-zobacz.a zapiekankę też możesz skosztować-jeśli pryzybela się zechce podzielić :-);-):rofl2:

moja sis ma dzisiaj urodzinki-wczoraj byłam po prezent jeszcze muszę coś dokupić. ale co???? :confused::baffled:-w sobotkę wybieramy się na imprezkę.

Paula-no ja też się :-D:-D:-D:-D

Witam

Widzę że produkcja postów od rana ostro się rozpoczęła :-):-):-)

A ja już po USG jamy brzusznej i nie jest aż tak źle prawdopodobnie mogę mieć piasek w nerkach ale to nie na 100% w lewej nerce możliwe nie wielki zmiany pozapalne w miąższu a na lewym jajniku mam zmianę 2 cm która może być torbiel lub podczas owulacji to się tworzy a po zakończeniu owulacyj pęka samoistnie to mnie najbardziej zdziwiło :szok::szok::szok::szok: reszta w porządku jest bo kamieni nie było widać więc szczęśliwa jestem:tak::tak::tak:

Roksan ma humory jak kobieta w ciąży a ja wysiadam już nerwowo bo jak niemowlę się momentami zachowuje a wiadomo że jak jest chore dziecko to sie przymyka oko

Ja też nie mogę się doczekać zlotu le nadal brak jakiś szczegółów :tak:

Jutrzenko cieszę się że mniej cię boli

Paulo twoja koleżanka nie ma lekkiego życia :no: zawsze jakieś kłody pod nogi ma współczuje jej

Weroniczko zazdroszczę ci moja mama nie ma takich fajnych pomysłów wychodź z założenia że sobie i tak poradzę bo nie mam wyjść a że biegam i sprzątam, gotuje, piorę w biegu to mało istotne :no:

dotaZ dobrze że chociaż wiesz jaką masz konkurencje 4-6 klasy teraz młodzież szybko robi się dojrzała fizycznie :-p

kasiamaj wieka ta zapiekanka ale apetyczna myhhh:tak::tak:

Viki abyś trafiła na rzetelną i uczciwą opiekunkę tego ci życzę

No i nie wszystkim odpowiedział przepraszam was ale zapomniała komu co miała napisać:-p:-p:-p:-p

mój mężulo już wrócił z pracy (choć miał do 15-być)-fajnie że już jest jak Kubuś się wyśpi to idziemy na spacerek-bo ładne słonko u nas świeci

wpadnę pózniej zobaczyć co u was a na razie
tymczasem PAPA

reklama
dziewczyny jak mi się chce pączka!!! takiego mocno lukrowanego, ociekającego tłuszczem! :-D muszę czekać do popołudnia jak pojedziemy do rodziców bo mama upiekła - dietetyczne :-D
tymczasem nie mam możliwości wyjść do sklepu i sobie kupić. muszę znaleźć substytut ;-)

ataata witaj! my się jeszcze nie znamy... ty stara wyjadaczka forum a ja dopiero zaczęłam ;-)

byłam dziś z młodą na spacerze ale szybko wróciłyśmy bo wiało, słońce zaszło i tradycyjnie jak wróciłyśmy do domu słońce wylazło :wściekła/y: poza tym wózek ciężko pchać po tym śniegu! jak nie stopnieje to do wiosny się nie ruszam :wściekła/y:
młoda zaczyna gaworzyć po swojemu: na pytanie co to jest? zawsze odpowiada: bam :-D:-D:-D poza tym nauczyła się machać głową na tak aż jej grzywka podskakuje i mówić ta :tak: jak coś chce a się pytam ;-)

widziałyście to? uśmiałam się przy tym niesamowicie :-D:-D:-D
12ce98b9e9.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry