reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka-dzięki :tak:;-):-) może idz do lekarza z tą nogą?? przynajmniej zluka to fachowym okiem i powie co Ci dolega :tak::eek:

dobra ja uciekam
-dobrej nocki dla Was wszystkich
-niech dobra wróżka zakręci się Wam w koło łózka i spełni senne marzenia-które są do spełnienia :-D
do jutra :-p

reklama
Alex a ja właśnie myślę, że to dlatego, że antykoncepcja jest darmowa. Moim zdaniem to przyzwolenie na beztroski sex z kim popadnie i ile popadnie. Wiadomo, że żadna antykoncepcja nie jest w 100% skuteczna i dorośli mają czasami problem z odpowiednim użytkowaniem, to skąd dzieci mają się na tym znać!?

Helo babeczki

U nas już dawno po wizycie ale musiałam pojechać po leki i dzieci do snu naszykować i nakarmić a że ma się 3 dzieci to nie lada wyczyn.
To już piszę co powiedział nam Pan doktor ;-)o Roksanie
Wyniki dzisiejszego moczu o niebo lepsze od tych pierwszych ale jakaś bakteria jeszcze jest bo gardło jest tragicznym stanie a pozostałe dzieci nie mają nawet czerwonego więc Roksana dostała antybiotyk. Mam nadzieje że jej pomoże :tak:
Dziś nawet jadła i dużo piła i zaczęła szaleć na wieczór wiec wracają jej siły

A Madzia i Sebek doraźne leki na typowy katarek i kaszelek dostali

Dziś odkryłam przypadkiem że Madzi wylazł 3 ząb była w małym szoku bo to była górna prawa trójka a przecież ona nie ma 1 ani 2 nawet lekarz spojrzał bo był ciekawy i powiedział że lada chwila jedynki górne wyjdą bo już dziąsło pęka.Zobaczcie na suwaczek zębowy jaki mamy odchyły w ząbkach

Jutrzenko może zrób sobie ciepły kompres i połóż na bolące miejsce ja stosuje maść ben-gaj i jestem bardzo zadowolona

alex to faktycznie mają duży problem w UK i ja bym się staro poczuła. Ja bym tez chciała aby antykoncepcja była u nas za darmo ale wątpię aby kiedyś to nastało

Alex trzeba przyznać, że tak jest, full małolat w ciąży :tak: Niby antykoncepcja darmowa, ale matki za urodzenie dzieci przed 20 rokiem życia dostają niezłą kasę :baffled:

anetka naprawde cie podziwiam !! trojeczka dzieci mi sie tez marzy ale chyba bym musiala miec 3 pomocne opiekunki hehe
o dzieciach i matkach w uk sie nie wypowiadam bo kacha i alex maja racje :)

hej
jeju mnie pół dnia nie ma a wy piszecie i piszecie co ja jakiś czytelnik jestem żebym musiała tyle czytać :-D:-D:-D:-D

viki a ja tez mysle że powinnaś wyjść z Pawłem na spacerek chociaz na pół godziny to mu na pewno dobrze zrobi dotleni sie nie bedzie mocno marudził i lepiej spał bedzie . lekarze mówia że nawet jak dziecko jest przeziebione to mozna z nim na spacerek wyjśc krótki
anetka zdrówka dla maluchów
jutrzenka trzeba ich o odszkodowanie pozwać za ta nogę hehheh:-D:-D
kasiamaj fajowe zdjecia
agata no bardzo sie ciesze z twojego szcześcia :-D:-D

co do tego wzorowego 13 letniego ojca to w szpitalu pielęgniarka mówiła mi że była jedna 12stolatka która urodziła więc zaszła w ciąże jak miała no 11 lat szok :szok:

ja nie pieke pączkow bo nie lubię R to naje sie ich w pracy a mja wczorasj ciasto zrobiłam i uwaga WYSZŁO PYSZNE co oczywiscie mnie dziwi bo ja mam dwie lewe rązki do pieczenia ciast:-D

my wczoraj bylismy na spacerku na sankach i troche Kubus pobiegał w parku i nawet sie raz wywalił na sankach ale o dziwo mocno nie płakał
ide dzis po wyniki posiewu na bakterie zobaczymy co tam u brzuszku siedzi

:-):-):-)Dzień dobry!!! :-):-):-)

Witam się dziś druga. Nie śpimy od 6.20 więc nie ma tragedii. :-)

Miałam specjalne zadanie od rana bo mojej koleżanki- Justyny córa ma zapalenie płuc:-( i jadą o 10 do szpitala więc poprosiła mnie o kocyk i trochę ubranek dla małej. Klaudia będzie miała w marcu 2 latka ale wielkoscią jest podobna do Julki ;-)
Ta kumpela jest z wielodzietnej rodziny, jest ich 11 rodzeństwa i większość mieszka w domu gdzie matka a dom mały i trochę zasyfiony, bo nie wszyscy maj ochotę dbać o porządek. No i prawie wszystko ma brudne dla małej... :zawstydzona/y:
Kurde dziewczyna ma pecha... dwójka dzieci (4 i 2 lata), mąż ją zostawił dla jakiejś małolaty a potem jeszcze wyrzucił z domu. :crazy:Od lipca jest niemal goła i wesoła, bo bez grosza. Robi co może ale nie zawsze ma z kim młodszą zostawić żeby do pracy dorywczo nawet iść. :-( a nasze państwo chore wcale nie pomaga takim osobom.
Od mamy nie ma pomocy bo to biedna rodzina, nawet wody bieżącej nie mają...
Jak poszła po zasiłek okresowy do opieki to jej powiedzieli że nie mają kasy i niech przyjdzie za miesiąc. I nikogo nie obchodzi że nie ma co dać dziecku do jedzenia... brat jej trochę pomaga ale co to jest? a chłop dzieci narobił i ma w dupie... zabiłabym go...
od początku się na nim poznałam i jako jedyna go nie lubiłam. Teraz justyna dopiero przyznaje mi rację... eshhh.... :-(:-(:-(

No i nie wiem co mam pisać...

Anetka dobrze że wyniki lepsze. No i niech antybiotyk szybko pomaga ;-)

Aga wczoraj od koleżanki się o tym dowiedziałam... 13 lat... szybko dzieci zaczynają.... :szok::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry