reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Na poprawę nastroju…

Czasopismo "Claudia" opublikowało dla swoich czytelników quiz, pod nazwą:
"Czy znamy kobiety?"
Zwyciężył Tomek B., Radom, 10 lat.
Pewien starszy, rozżalony czytelnik napisał do redakcji: "To doprawdy śmieszne! Mam 65 lat, pierwsze wiadomości o kobietach zdobywałem mając 12 lat! A tu taki smarkacz dostaje pierwszą nagrodę!"
Odpowiedź z redakcji:
Drogi Czytelniku!
Pierwsze pytanie naszego quizu brzmiało: "Gdzie kobiety mają najbardziej kręcone włosy?"
Tomek odpowiedział prawidłowo - W Centralnej Afryce. A co Pan odpowiedział?! I jeszcze narysował?!!!
Drugie pytanie naszego quizu brzmiało: "Kiedy kobieta ma pianę między nogami?"
Tomek odpowiedział bezbłędnie: - Kiedy doi krowę.
A Pańskie wyjaśnienie? Nie mieszaj Pan w to żony! I ten wulgarny rysunek, fuj!
I ostatnie, trzecie pytanie quizu: "Na co kobiety niecierpliwie czekają każdego miesiąca?
Tomek odpowiedział: - Na nowe wydanie "Claudii".
A co Pan odpowiedział?! Dzieki Bogu, że nie bylo rysunku!!!!!!

reklama
I ja sie witam :-)
U mnie szaro ale cieplo...:tak:

Paula- ja o 5:30 przewracam sie na drugi bok...:-D:-D:-D

Kasiamaj- fotki superowe! :tak:No i z tej Claudii tez swietne, usmialam sie...:tak::-D:-D

Jutrzenka- biedactwo...:-(

Ataata- super ze macie swoj kat wreszcie :tak:I brawo dla chodziarki Darusi...:tak::tak::-)

I co tam jeszcze? Zapomnialam...:-( chyba tez zaczne zapiski na karteczkach robic, jak co niektorzy....:-D:-D:-D

heloł:-):-)

my już po ortopedzie, wszystko jest ok, Łukasz ładnie chodzi i już nie mamy więcej wizyt kontrolnych do bilansu dwulatka:-) jeszcze jutro ja:baffled:
Łukasz zaczepiał dzieci w przychodni, robił cześć i nie mógł na miejscu usiedzieć a z powrotem jak wracaliśmy to wstąpiliśmy do teściów, no i na koniec mały zasnął w samochodzie.Na szczęście dał się wyjąć, rozebrać i położyć do łóżeczka i nawet się nie obudził:szok::szok:

kasiamaj-
ciekawe rzeczy piszesz, a to ostatnie :-D:-D:-D:-D:-D bardzo ładne zdjęcia, :tak::tak::tak:Jaki Kubuś dumny:tak::-)
ataata- gratulacje dla was, małe mieszkanko ale w końcu jesteście na swoim:tak::tak: :happy:
anetka- zdrówka dla Roksanki:tak::tak:
no i zapomniałam co miałam napisać więcej:zawstydzona/y::-( powiem wam tylko że u nas cały dzień pada snieg i chyba nas zasypie:szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mnie dalej boli noga buuuuuu buuuuuu buuuuuuu

Kasia :-D:-D, zdjecia obejrze w domu bo tu mam stopa :-)

Stefanka napic to ja sie w domu napije na pocieszenie :-p:-p

Agatko witaj i juz nas nie opuszczaj :tak::-)

Aga dobrze ze ok u lekarza

Anetka kurde duzo zdrowka dla Roksanki i pozostalych maluchow

Ostatnia edycja:
dziewczyny-z tymi fotkami to tak co jakiś czas coś wrzucę-wiadomo...nie chcę żeby wszyscy (inni forumiacy-nie nasi) mieli do nich dostęp.(większość z Was ma fajniej bo wrzuca na zam..)
a..no i dziękujemy pięknie za komplemenciki :tak::-)

idę zlukać co z tą fasolką po bretońsku -bo mężulowi gotuję!!! :rofl2:

hej,hej:-):-)

Ataata witaj kobieto;-):tak:

Oj biedna moja siostra, biedna....boli śliczna nóżka....buziaki przesyłam:-)....nastepnym razem tak się nie spiesz albo nie mysl tyle to bedziesz pamietała ze ślisko;-)

Alex bardzo rozbawiła mnie ta historia z tą rybką...smiałam sie cały poranek....hehe:-D

Kasia świetne foteczki:-)

No i pozdrawiamy ciotki....Krzyś śpi, obiadek gotowy...to nie wiem co tu porobić....pocwiczę troszke....papaaaa:-):-);-)

reklama
dota- weź mi przekaż trochę tej swojej energii i zapału do ćwiczeń bo ja jestem leń:no:
jutrzenka- wrócisz do domu, mąż wycałuje stłuczoną nóżkę i przestanie boleć;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry