reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięki kobiałki.
No Filipo biedny, bo ma całą kichawę zawaloną i już na gardło przeszło. Ale nie gorączkuje. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Nie chciałam go posyłać do żłoba, bo nic z tego leczenia by nie było.
W czwartek idziemy na kontrol. A tego antybiotyku i tak tylko 4 dawki. Mam nadzieję, że pomoże.
No i muszę po tym zrobić wymaz z nosa, żeby sprawdzić czy gronkowiec przypadkiem nie odżył, ech... Z tą bakterią to po prostu przerąbane.

reklama
asiu wspolczuje ci ze maly chory . moze trzeba wam zmienic klimat ?? wypad nad morze moze pomoze ??
moja kochana dzidzia jest dzis bardzo grzeczna :) zobaczymy jak to bedzie jak przyjdzie czas na spanie.
alex ja to juz normalnie przezywam hehe ale ja tak zawszeee

Z gory zaznaczam, ze nie odpisze wszystkim, bo notatek nie zrobilam, a widze ze sie dzialo:sorry2:wal
Asia, my juz 3 tygodnie temu czas zmienilismy na letni i ja to sobie bardzo chwale, bo przede wszystkim dzionek dluzszy i od razu jakos bardziej sie wiosne czuje:tak: A Kaya sie bez problemu tez przestawila i chodzi spac o tych samych porach co zwykle.
Weroniczka, ale z Ciebie zorganizowana kobieta! Az sie wydaje po Twoim przykladzie ze to pestka z trojeczka dzieciaczkow:tak:
Kacha(-sia) kurcze straszne to co piszesz..... Nie wiedzialam, ze takie zadymy u Was.... Mam nadzieje ze to jakos szybko wroci do normy... No coz w dobie kryzysu emigrantom sie zazwyczaj dosc mocno obrywa...
Stefanka widze juz jedna noga na feriach:tak: I prawidlowo, urlop sie przyda; zeby jeszcze tylko pogoda w tym czasie dopisala (nam wszystkim zreszta):tak:
Diankus witaj ponownie! Czy Ty w Nele drozdze pakujesz?Hehe Duza pannica Ci wyrosla:tak:
Paula, tez jestem ciekawa Twojej nowej fryzurki, przy takich pokreconych wlosach chyba sie trudno "majstruje"? Trzaskaj fotki po wszystkim:-D (w srode tak?:-))
Kasiamaj kfiatuszki nasadzilas juz? Ech....od razu mi sie rodzicow dzialka przypomina...Jeszcze szaro i ponuro na dworze, ale te kilka kolorowych kwiatkow zawsze sie wczesnie pokazywalo:tak::-) Moze zwabisz ta wiosne na dobre?;-)
Kata, moja tez czasem przestawia sobie drzemke na pozniejsza godzine, ale staram sie z tym walczyc hehe. Chociaz Kaya jak o 14 spac pojdzie to najwyzej godzine, poltorej wiec wieczorem i tak o 8 do wyrka:tak: (a normalnie to ja lubie o 10 polozyc zeby do 12 pospala)

A tak w ogole to u nas troszke mrzy deszczyk ale cieplo dosyc, a w sobote piekna pogoda byla...dlugo na drorku bylismy i Kaya z czarnymi na kolanach portkami do domu wrocila:tak: A wczoraj u znajomych bylismy i ormalnie w szoku bylam, kolezanka wziela Kaya do salonu i chyba z pol godziny ponad siedziala i z dziewczynami bajke ogladala i grala na pianinku...jakby dziecka nie bylo:szok: A jak poszalala potem w rozkladanym tunelu! Kurcze mam chyba bardzo spoleczne i cyganskie dziecko :confused: mam nadzieje ze sie to nie zmieni bo lzej mi ja bedzie do przedszkola poslac:tak:.
No i o malo z psem do domu nie wrocilismy, ale rozsadek musial wziac gore...A takie fajnie stworzenie i Kaya sie z nim super "dogadywala" i nawet delikatna byla w glaskaniu;-) Ech.....marzy mi sie psinka:tak:

No to sie rozpisalam....hoho Ale i tak nie jestem az tak pilna jak moja imienniczka - Iza;-)
Aha i zdrowenka znow dla Maluszkow!!!!

Pryzybela no to jest post...zresztą jak zawsze:-);-)
Widzisz jakie masz fajne dzieciatko.....fajna ta Twoja Kajunia...a do przedszkola kiedy???:-)

My tez duzo zdrówka zyczymy naszym chorym Grudniakom:tak:mam nadzieję,ze jak sie zrobi ciepło juz tak na dobre, to przestaną maluchy chorowac....
Asia to dbaj o swojego chorutka....no i macie czas tylko dla siebie.....to chociaz tyle dobrego z tego całego chorowania....

Jutrzenka hej,hej:-)

Kasia, Dotka, Asia cmok cmok cmok cmok, :-)

ja dzis w pracy mialam zamet a jeszcze po 14 pojechalam z kierowniczka kupic prezent dla tej babki co odchodzi, bo jutro przyjdzie sie pozegnac, ach nie mam ochoty jej ogladac p tym jak postapila, w d... ja mam, niech spada na bambus, nie zamierzam z nia juto gadac, idiotka jedna :angry::angry::angry:

Kacha kurde wspolczuje, ja bym miala pelne gacie ze strachu :szok::szok::szok:

Pryzybelka moj tez cygan i lubi z dzieciaczkiami

Alex, Asia zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

i nie wiem co jeszcze wybaczcie pilissssss ;-), caluski cukierki ciasteczka ;-):-)

Kuba chyba spi bo cicho w pokoju, moze jutro juz bedzie po staremu, wczorja mu sie cos potypalo, zasnal po 19 po 80 ml mleka, obudzil sie o 1:30 w nocy i zjal prawie 200 i spal do 7. Potem moja mama go za wczesnie polozyla bo o 10 i spal do 11 a potem zasnal przed 16 i spal do 17:20. Teraz polozylam go po 20 po kapaniu. Jakos dziwnie, ostatnio spi tylko raz dziennie. Chyba babcia pomieszala bo byla z nim po tygodniowej przerwie ;-).

Co robicie, jest tu kto??

ach Stefcia ona ma zal do calego swiata ze idzie na emeryture z wlasnej woli, a najbardziej ma zal do "mlodych" bo u nas jest ostantio jakies przekonanie ze ci mlodzi chca sie pozbyc tych starych, to jakies chore ale wszyscy sa na to wyczuleni :angry::angry: i ona 3 m-ce teraz byla na zwolnieniu do nikogo sie nie odzywala a na koniec zrobila pozegnania dla kilku osob tzn tych starych wiekiem :angry::angry::angry:, nie zeby mi jakos zalezalo ale znam ja tyle lat, pracowalysmy tyle lat razem i kilka siedzialysmy w jednym pokoju a ona mnie tak potraktowala :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:, zreszta nie tylko mnie ale i kilka innych dizewczyn z naszego dzialu.

Sama kierowniczka mi dzis powiedziala ze jej nie rozumie, ze postapila bardzo brzydko i sobie nie wyobraza ze tak sie mogla zachowac po tylu latach wspolnej pracy i naprawde per atmosfery.

latego jutro mam ja gdzies, juz sie zegnala na mrezie z kim chciala a nam z laski jutro tort przyniesie, w d... sobie niech go wsadzi, nie bede z nia juz gadac wogole bo zachowala sie jak chamka. A taka niby religijna :no::no::no:, na pokaz i tego tez nie znosze :no::no::angry:

reklama
Do góry