reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata gdzieś, na pocieszenie chyba, przeczytałam, że im bardziej dziecko ruchliwe i ciekawe świata, tym bardziej inteligentne :-D powtarzam to 10 razy pod rząd w chwilach kryzysu :-D:-p
choć nie powiem, odkąd jest między mną a P. spokojniej i się już tak nie chlamy to i dziecię spokojniejsze, ale teraz wpadają jej do głowy iście szatańskie pomysły :dry:
właśnie odsunęła moją szufladę i stringi mi koło głowy przeleciały :sorry2: ostatnio tak zrobiła jak do mojego ojca przyszedł szef się rozliczyć :zawstydzona/y: o wstydzie :szok:

reklama
He he diankus- dobre...:-D:-D u mnie z reszta tez bielizna lata po pokoju i to jest na porzadku dziennym....:tak:

Ok, ja za chwile spadam do lekarza z malym, bo dopiero na ta godzine udalo mi sie zamowic wizyte, wiec potem napisze co i ja i co za madrosci znow nawymyslali ci lekarze....:sorry2::dry:

Alex oby się na paracetamolu nie skończyło... :-D czekam i ja...

Diana cieszę się że między wami lepiej... Oby tak już zostało... ;-):tak::-) właśnie miałam o to pytać i mam odp... :-)

Kacha oby to szybko minęło.... ;-) bo kurcze strach jak nie wiem... :-(

Kata którą odżywkę Nail Tek chcesz? Ja miałam II :tak: i była super tylko na skórki trzeba uważać bo masakra jak się pomaluje... ;-)
A co do gąbki to może i fajna ale ja tam nie wierzę w taką magię... :-)

Aga został Maks ale Jula woła "Tesi" (jak do suczki... :-D)

Byłam z Maksem na trzecią dawkę odrobaczenia a w czwartek mamy drugie szczepienie ;-)

Spadam pobawić sie z potomką... :-);-)

Ostatnia edycja:
no my po obiadku-mały sobie drzemie a duży rąbie...-drewno~!!! :-D
byłam w mieście bo chciałam małemu kupić piłę z biedronki -ale mi się popitoliło i dopiero od czwartku mają być.....-no nic kupimy w czwartek.
byli też moi-tata z sis-bo młoda musi sobie praktyki u kosmetyczki załatwić-no i jakoś się udało.-mówili ze dziś z babcią lepiej-bardzo mnie to cieszy.:tak:moja druga babcia też podobno w szpitalu???-po tej operacji wycięcia żołądka-coś ciągle jej dolega....:-(
Alex-czemu.pBasia to Dota???-oj dostanie ci się :-D:-D:-D:szok::cool2:-jak ona to przeczyta:-D:-D:-D
musiałabym sprawdzić tą miejscowość.....-jak zlukam to Ci odpiszę.daj znać jak u lekarza.
Dota-jak się zdecyduję to dam znać-dzięki za propozycję zakupu :tak::tak:-miło że pytasz.
Paula-no Basia jest the best!!!!
Kata-no to niezła z Kundzi malarka-dobrze że mój robi tylko pisu -pisu po kartce i na razie nie wpadajmu takie pomysły!!!!!-co do gąbki to nie mam takiej....a co z nią..??-fajna jakaś???-ja nawiaozłam sobie gąbki z Niemiec i mam jeszcze zapas-dużo fajniejsze od naszych-choć podobne.
Diankus-u mnie dziś foremki do ciastek Kuba przerzucałz miski do miski.a mój mały to sobie kiedyś gacie na głowę założył-serio!-i tak w nich chodził.
Pryzybela-Stefanka-Jutrzenka-cp tam u Was?-taka cisza????

Jestem z powrotem...
Paula- paracetamol, he he? :-D:-D. Nie, w sumie to najblizej byla diankus, bo to wlasnie moze byc nietolerancja laktozy. Oni nie wiedza na pewno, ale mam na razie wyeliminowac laktoze, wypisal mi nawet recepte na mleko bez laktozy i jesli nie bedzie zadnej poprawy, to mam jeszcze pod koniec tygodnia isc, bo beda jakies testy musieli przeprowadzic.

kobialki :tak::tak::tak:

my juz dzis troszke lepiej, Zaki sie troszke bawi ale ogolnie dalej jest marudny tyle tylko ze dostal nurofen i temperatura mu spadla i pospal troszke to ja sie obrobilam, ale umylam podloge o gad wstal i nie zdazyla wyschnac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

alex mam nadzieje ze dzieki temu mleczku sie bobaskowi poprawi

Kasia- no wlasnie nie wiemy, czy mamy alergie... Wszystko zaczelo sie w srode tydzien temu, wymioty, biegunka, Oliwier ospaly, tulacy sie caly dzien. Potem juz bylo troche lepiej, a teraz znow gorzej, biegunka wrocila, wymioty nie, ale sypia calymi dniami. Najpierw myslalam, ze zwykle zatrucie, ale teraz juz mam watpliwosci, bo to trwa dlugawo.... No, zobaczymy po tym mleku bez laktozy... no a jezeli to nie to, to beda dalej szukac....:confused:

reklama
Alex-no o tym że Oli był taki chory to czytałam-ale nie sądziłam że to od alergii?może tak być?no my też czekamy na te testy jak na zbawienie!!!!-Zeby się dowiedzieć?

pięknie u nas-słonko świeci!!!-wiosna-wiosna-jak to dziś Dotka zaśpiewała!!!już mi pięknie narcyzy i tulipanki wyrastają w ogródku :tak:
wsiałam sobie w doniczki nasionka kwiatków i wyrastają już takie fajne młode listki-mam nadzieję że przetrwają...........

Do góry