reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe ja dzis dobrze zaczelam tydzien hehhe obudzilam sie o 8.30 hehe bez budzika i dodam tylko ze do pracy mam na 9 a droga zajmuje mi 15min. to jednak nie dzialalo na mnie mobilizujaco wiec do pracy dotarlam 20 min spozniona hehe cale szczescie ze dyrka mnie nie trafila ehheh
alex jak tam ?? cieszysz sie ze to juz wkrotce ??
kacha wiem bo czytalam wiadomosci. wiem tez ze wladze alpeluja do angoli zeby zostawili w spokoju polakow. ale wiem jacy angole sa zadymiarze wiec wspolczuje...
zaraz was poczytamm a wszystkie teskniace za moja osoba serdecznie sciskam !!

reklama
powiem ci kasia ze wcale bym nie poszla do pracy dzis gdyby nie to ze planuje nie pojsc ehhe po feriach hehe z tydzien :)
ta zmiana czasuu mnie wykancza hehe

No i Filip dostał antybiotyk -summamed. Siedzimy do końca tygodnia w domu. Dzieciaki w szkole się ucieszą.
Alex, oby jak najszybciej poprawiło się Olisiowi.
Stefanka na pewno plusem dodatnim zmiany czasu jest dłuży dzień. Poza tym innych zalet też nie widzę. :-D
Ewedja, dla Zakiego też dużo zdrowia.
Aga, humorek już lepszy?
Paula to masz drugie dziecko - Maksia, co?
Grzechotka, współczuję, że musisz ciągnąć w tym tygodniu zajęcia i za koleżankę. Bycie lektorem jest jeszcze bardziej "upierdliwe", bo zawsze się mogą przyczepić, że nie ma efektów, jeśli w prywatnej szkole językowej się uczy. A ja czasem olewam lekcję. Tylko cicicicici... Ale wtedy matołki się cieszą, bo ich nie "piłuję". A ja to raczej z tych "ostrych".
Jutrzenka, Sylwia gdzie jesteście?
Kata, Filip też ma problemy ze spaniem także łączę się z Tobą w bólu...
Weroniczka, buziaczki dla Twoich maluchów...
Pryzybela, a u Was też zmiana czasu była?:-)
Dota, Krzysio jaki ma fajowy bike :-D No i kolorystycznie dopasowany:-D
Jeśli pominęłam kogoś to wybaczcie. Ślę pozdrowionka:-)

ejo
ale pogoda piekna słonce swieci ah az chce sie zyc:)
ale biedne te nasze dzieciaczki :( duzo zdrówka dla nich a po mojej to wogóle nie widac ze ma zapalenia ucha hihih

Stefankaja poza tym ze dłuzej jest jasno tez nie widze innych plusów zmiany czasu \

Asia a to se poleniu****esz tydzien:) chociaz jeden plusik z tego złego

Diankus witaj :) dobrze ze u was juz lepiej

dla resztu cmok cmok cmok
a WERONICZKA
a zdrradz tajemnice ile ci ubyło kg

reklama
Do góry