powiem wam, że te gąbki są świetne po prostu! nie kupiłam tych jana niezbędnego ale inne w rossmannie (2 gąbki chyba 6 zeta). wystarczy zmoczyć wodą i szorować powierzchnie

brud schodzi genialnie! bez żadnych innych środków! szukajcie w sklepach ;-) jedyna wada to się zużywają i trzeba wyrzucać ale wyszoruje się nimi sporo
asia moja ma bardzo długie aktywności w dzień jak wstanie o 7:30 to idzie spać dopiero ok. 14-14:30 (to jest 7 godzin aktywności

ja nie wiem jak funkcjonuję

) jak czytam, że wasze dzieci śpią już w południe to po prostu jestem w szoku i zazdroszczę

jeszcze pal licho jak jest pogoda: czas szybciej leci bo i na dwór się wyruszy i apetyt dopisuje ale siedzenie 7 godzin wykańcza

a jeszcze sama rzadko kiedy się zabawi :-( nieraz już po prostu nie mam siły :-(
po południu wraca t. z pracy to jest lżej bo i na spacer z nią wyjdzie i ja coś mogę zrobić ale wtedy już nie mam ochoty na nic...
no to się pożaliłam ;-):-)
teraz się kąpie i pójdzie spać pewnie koło 22

no cóż na zegarku się nie zna a dla niej to pora
po staremu ;-)
a jak ją kładę na siłę to za chiny nie zaśnie: będzie uciekać, wkurzać się, broić itp. :-(
jak jest śpiąca usypia w 5 minut
jutrzenka bo to prawda! teraz młodzi górą a ci co mogą odejść na emeryturę niech idą i dadzą szansę na pracę innym i niech się baba nie czepia i zwolni stołek

jak jej się nudzi niech se wyjedzie gdzieś na seszele!
ja mam dzisiaj bojowy nastrój więc wybacz ;-)
stefa ależ mnie mocno uściskałaś :-)
może wpadnę jak młoda zaśnie więc nieprędko