reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczko jesli bedziesz jechać tramwajem lub autobusem, to zapewne wysiądziesz na przystanku "D.H Wanda" czyli tj. na osiedlu Kazimierzowskim pod Wandą (tym sklepem takim z ciuchami) no i idziesz sobie Kazimierzowskim w góre w strone szpitala Rydygier.. no i w połowie drogi masz os. Jagiellońskie, które zaczyna sie właśnie od przychodni, zobaczysz napewno ogromny szyld "Gemelli" po prawej stronie.
Mam nadzieje że wytłumaczyłam w miare jasno, jak nie to pytaj wytłumacze jakoś innaczej:-)

Dzieki Agatko. Teraz juz wiem o ktore chodzi i o ktora przychodnie. A teraz sie okropnie boje jutra. Nie wiem co u mojej dzidzi slychac. No ale zobaczymy jutro.

No wlasnie Dota i Aneczka szukam oparcia w poszukiwaniu szpitalu w GDansku, wiadomo,ze najlepszy w kraju to szpital w Pucku ale za daleko. Swissmed troche przegina z cenami...na Klinicznej podobno remont byl ale co z tego jak zaloga poloznych do bani...:no:
Co do Zaspy to tam zarazaja paciorkowcem i nie slyszalam aby bylo az tak rewelacyjnie.ale za to CC w razie potrzeby od razu i ZZO tez daja, gdy w Wojewodzkim oszczedzaja na ZZO i kaza cierpiec bo to NATURALNIE:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i sie ociagaja z CC, co tez kiepskie bo czasi sekundy ratuja zycie dziecka:wściekła/y:
To tyle, troche mam dola jak sobie pomysle o porodzie- a to moj pierwszy:nerd:

Wreoniczko nic sie nie stresuj... zobaczysz swojego malucha jutro poraz pierwszy :-) bedzie dobrze mówie Ci no i sie dowiesz pewnie kogo tam nosisz pod serduszkiem..
Zazdroszcze bo ja to chyba w 30tc dopiero sie dowiem:-(
Zaraz Ci sprawdze lekarza, mam nadzieje że idziesz do tego co ja, bo był bardzo fajny i wyluzowany, tak jak mówiłam nawet 2 foty gratis dostałam, ot tak :-D

No wiec Weroniczko nie jestem pewna ale jesli masz USG rano miedzy 9-13 to idziesz do:
Lek. med. Piotr Wołos - spec. II st. Położnictwa i Ginekologii
Niestety nie znam tego lekarza, jesli idziesz na popołudniu to niemam pojecia do kogo...
W razie czego to ja byłam u dr. Artura Rojka (ten fajny)
i wcześniej u Adama Wróbla (no może miły ale mało informacji podaje)

reklama
Witajcie dziewczynki!
Dawno mnie nie bylo, ale wyprawialam kuzyna do Polski i bylo sporo zamieszania, a teraz jak go juz nie ma, to sie cholernie pusto zrobilo i juz nam go brakuje....
Belka, milo Cie znow widziec wsrod nas! Uwazaj na ten swoj kregoslup i moze faktycznie postaraj sie o to wczesniejsze zwolnienie z pracy, bo jak juz masz takie problemy, to pomysl, co moze byc za miesiac czy wiecej, jak brzuszek sie jeszcze bardziej rozrosnie i bedzie sporo ciezszy....
Ewa i Ty sie kuruj i wypoczywaj, bo przeziebienie w ciazy musi byc podwojnie meczace i uciazliwe...A duzo witaminy C i soczek malinkowy z pewnoscia nie zaszkodza...
Kasia, to zyczymy Wam udanego pobytu!!!! A te sensacje zoladkowe, to z pewnoscia wynik zdenerwowania i szybko przejda:) Bawcie sie dobrze z Oliskiem i Tomkiem!:tak:

Do góry