Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
ja już wyszkolona i wróciłam z Lublina ale jeszcze na chwilę do pracy musiałam wstąpić asia- pomachałam od ciebie jutrzenka- przykro mi z powodu męża Twojej koleżanki, straszne to. Mój M. też chorował na zapalenie płuc i leżał w szpitalu, i nawet przez myśl mi nie przeszło że mógłby na to umrzeć, w końcu mamy 21 wiek
wozek dotarł jest supor bylismy juz na spacerku w parku oczywiscie wiecej ganił niz w wozku jezdzil ale sie wreszcie zmeczyyl i jmoglam go przewiesc jeszsze raz mowie jest super
asia ja daje kubie eurespal lipomal na kaszel a na katar nasivin dla dzieci no i tantum werde na gardlo do tego juwit 10 kropelek dziennie
kalaga probowałam juzz tak ale sie nie powieksza a do tego przestawilz mi sie literki
Kurcze, nic się normalnie tu nie dzieje Grzechotka, ja dawałam to samo co ty. Nic nie przeszłoIdziemy do alergologa we wtorek. Zaczynam się bać, że to może być alergia wziewna czy jakoś tak.
grzechotka- ja się nie bardzo znam na takich komputerowych przeróbkach zdjęć, jak mi się uda to się uda, nie wiem, co ci poradzić joanna- a co nakupiłaś?
Dzisiaj u mnie był zlot czarownic:-) Nie stawiły się wszystkie ale i tak było nas 7mam + 8dzieciaczków Było wesoło ale teraz już jestem padnięta i do tego jeszcze zakatarzona:--(
A Marcel od wczoraj ma temperaturę i teraz już sobie śpi
No...... to się przywitałam jak Dotka kazała i teraz spadam:-)