jestem i ja -muszę dokończyć czytać co napisałyście...........ojjjj a mam co czytać

no się naczytałam....tylko jak to teraz tu wszystko powrzucać?
kupiłam dziś tą herbatkę -herbapolu-jabłko z gruszką-zrobiłam...nawet wypił 100-kę.może mu zasmakuje???byłam oglądać sandałki i wypatrzyłam nawet fajne -ale rozmiaru nie było umówiłam się z babką że dowiezie po weekendzie-no to zakupię.
piszecie o jedzeniu-ja czytając Was-opyliłam dwa batony!!!

-a co tam...raz sie zyje-może w cycki mi pójdzie-bo jakoś po Kubie mi zmalały

znalazłam stronkę z butkami BOTI ale nie ma tam tych trampuli co my mamy,ale one są z tej firmy WALKY-jak sobie zlukacie.
BOTI - www.butyboti.pl : Buty dziecięce i młodzieżowe
znalazłam też fajne sandałki-te co odlądałam są bardzo podobne do tych WISHOT WL.026AMM
mają właśnie ten pasek z przodu-żeby nie zachaczały sie paluszki.
co do ZPT-o którym pisałyście-to ja też pamiętam...

-najbardziej utkwiła mi w głowie skrobaczka do ryb-którą robiliśmy

-kawałek drewienka i na to wbijało sie kapsle od butelek

Dota-i jak kupiłaś trampki dla Krzysia?-co do cen...masz racje ubranka dla dzieci mają kosmiczne ceny!!!:-(
co do "odpadania"Krzysia-to nie wiem czy czytałaś-pisałam prędzej jak nam Kuba odpadł przy kolacji....myślałam że coś mu sie stało-a on po prostu zasnął!!!-dziewczyny mają rację że jak maluchy wiecej biegają po dworze to szybciej sie męczą.
Grzechotka-świetne te adiadaski
Kata-dzieki za wieści wodopojowe

udanego zoowania Wam życzę

dawaj fotki fryzurki!!!!-koniecznie!!!

Aga-współczuję-i przykro mi.
Sylwia-trzymam za ciebie kciuki i za malutką-żeby wszystko dobrze sieskończyło-oszczędzaj sie w miarę możliwości (choć wiem że z takimi małymi szogunami jak nasze grudniaki ) to trochę trudne

-ale jestem dobrej mysli że wszystko będzie ok!!! i za to trzymam.
powiem Ci że ja też miałam skruconą szyjkę i założyli mi pessar.żeby Kuba nie wypadł.
Iza-co do tego sokownika-to wdrapałam sie do szafy na górę-ale nie znalazłam nazwy!!!-bo ten sokownik ma prawie tyle lat co ja!!!-mama mówi że wchodzi do niego wiaderko 5l.owoców-np porzeczki.
jak Marcelek sieczuje?
Ewedja-daj znać koniecznie jak już wszystko będzie naprawione-kursze niech sieto już skończy.tak w ciągłym strachu jesteście.
Jutrzenko-podałam wcześniej stronkę boti.a gdzie mnie zaprosiłaś?????