reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobra dobra,Jutrzenka, szczujesz grilem, a nawet adresu nie podałaś:baffled:;-);-);-)
No nic, nie będę się narzucać, foch:-p
A miałam taką nadzieję, ze się spotkamy, :-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-)

reklama
Helołłł... :-p

Jestem bo mąż ogląda mecz... ;-)

Jutrzenka tak smaka narobiłaś grillem że i my jutro robimy z moimi rodzicami :tak:;-):-p

Viki jak po basenie?;-):-)

Dota, Jutrzenka to wy faktycznie ciche wody... Dota się zawinełaś na zlocie niby spać z Krzyśkami a tam takie numery się działy... :szok::eek::-D

Grzechotka a gdzie balety? Udanego wieczoru... ;-)

A gdzie jesteście że was nie ma? :sorry:
Głupie pytanie w majowy weekend :laugh2::rofl2:

Ostatnia edycja:
j sie melduje, ale jestem padnieta, pol dnia na dworze, fajowo bylo gdyby nie ten wiatr :no::no:.

Kuba sie juz do snu uklada bo tez padniety

W koncu grill w duzym gronie wyszedl bo my plus 3 R braci z zonami i dziecmi (w sumie z 4 ) plus tescie :tak::tak:

Asia o ja gapa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, wybaczysz plisss, a w jakiej okolicy jestes??

Alex biedny Olis, ucaluj go od cioci :tak::tak:

Sylwia i calusek w Marcelkowego guza

Paula ja jestem :tak:

Ostatnia edycja:
No Jutrzenka to dotlenienie wszyscy...:-);-)

Alex kurczę współczuję... ucmokaj małego...:tak:

Sylwia Marcel też kaskader... no i niestety wysarczy chwila nieuwagi i bęc :sorry:;-)

Te nasze dzieci to w ogole jacys samobojcy, he he...;-):-D
Guz ucalowany, a Oliwier juz znow szaleje.....wiec chyba nic mu nie jest.....

A u nas dzisiaj zwykly dzien, bo oni tu nie maja 1 maja, tzn 1 maja maja :-D, ale to jest zwykly pracujacy dzien.... Za to w poniedzialaek jest jakies swieto i jest wolne. Moj P wykupil weekend w kornwalii, wiec jutro z samego rana wybywamy.....

Hejka z wieczora:-):-):-)

Ja właśnie wróciłam z wychodnego:tak: Byłam z koleżankami (mamuśkami z BB) na chińskim jedzonku. Fajnie tak czasami bez dzieci wyjsc ale i tak sraszliwie się stęskniłam za moim łobuzem:tak:

Alex tak to z nimi jest, wogóle nie mają nauczki:no: Marcel też ma odrapany nosek i guza na czole ale i tak dzisiaj z milion razy musiałam go ze stołu ściągac:sorry:
No i jak tu nie dźwigac:-(

Viki ale Ci fajnie z tą opiekunką:tak: Damiano zadowolony z wypadu??

Jutrzenka widac że jesteście zżyci z rodziną Twojego R:tak: A to często się nie zdarza:-) No i zauważyłam też, że bardzo często urządacie sobie takie towarzyskie spotkania, fajnie:tak:

Viki ale Ci fajnie z tą opiekunką:tak: Damiano zadowolony z wypadu??

Viki jak po basenie?;-):-)

po basenie super:tak:;-), Damian bardzo zadowolony, w koncu mial mamcie tylko dla siebie i troszke poszalelismy:-)

a tak wogole dzien dobry.

Pablo dzis kiepsko spał, budził sie co godzine ale zwalam to na zęby bo w ciagu ostatnich kilku dni wyszły nam czwórki - została jeszcze jedna no i widac juz trójeczki i lada chwila sie przebiją...

do tego wlasnie kazdego dnia jak wychodzi mu ząb ma taką dziwną kupe..zielono -śluzowatą...

a no wlansie co tam z izą i marcelem czy odzywali się ??? bo tez cos tam z ta kupą miał nie tak..

sylwia fajnie ci ze masz tam mamuski z ktorymi mozesz wyjsc...
moje koleżanki czy raczej znajome z osiedla są tak zapracowane ze nie ma szans na jakies wyjscie nie mowiąc juz o ich mezach ktorzy w zyciu nie zostaliby z dzieckiem a zony nie póścili samej....:baffled::crazy:

no a koleżanka grzechotka mieszka na drugim koncu lodzi i chyba krócej jechałam ostatnio do piaseczna niz Valdi 2 tygodnie temu po Majke by ją do mnie przywieźć..masakra:crazy:

co tam jeszcze...
wkurza mnie juz ten weekend i mogłby sie skonczyc...

w okól same rodziny na spacerkach....sklepy pozamykane....

do tego moja mama w srode idzie na kilka dni do szpitala a mnie gryzie sumienie ze nie moge tam do niej pojechac...no ale nawet nie moglabym jej odwiedzic bo dzieci malych nie wpuszczają do szpitali....ale mimo to jakos dręczy mnie ta sytuacja....no ale pocieszam się tym ze jak tylko wyjdzie ze szpitala to zaraz do mnie przyjedzie...
no a niedlugo komunia damiana wiec za 3 tygodnie przyjedzie tez moj brat ze swoją kobieta i synem.

dobra zmykam
damian jeszcze spi a pawel szaleje w ksiazkach i krzyczy i piszczy jak zobaczy jakies zwierzatko i umie je rozpoznać:sorry:

Ostatnia edycja:
hej

Ja dzis sama bo R ma sluzbe i bedzie jutro rano, tez sobie glupio wstawil ta sluzbe bo i weekend zmarnowany i jutro kiepsko bo on bedzie przed 8 a na 8:30 powinnismy isc na komunie. Ale chyba spozniny sie na msze bo z kuba i tak nie wejdziemy do kosciola bo to kosciol 2 pietrowy :eek: i msza bedzie na gorze a tam tylko schody a przed beda tlumy wiec ani postac ani pochodzic w spokoju. Wiec ok 9 jak R wroci i sie przebierze oddamy Kube tesciom i pojedziemy na msze.
Potem sami do lokalu skoczymy a jak sie kubeusz wyspi to dopiero go wezmiemy do ludzi ;-);-), hehehe pewnie i tak sie bedzie bal i wstydzil. :-D:-D

Sylwia fajnie ze masz tam kolezanki z bb i mozecie razem polazic, szkoda ze kazda z nas mieszka gdzie indziej :-:)-:)-(, Niby Viki i Grzeochtka w jednym miescie ale wyobrzam sobie co to znaczy na 2 koncach. To samo jest w Wawie, ja szybciej z minska dojade te niecle 40 km niz jakbym chciala przejechac z jednej strony na druga :no::no::no:
A z rodzina R spoko, dogadujemy sie choc roznie bywalo, z jedna z jego bratowych nie gadalam 2 lata bo mnie wkur....., nie przychodzila do tesciow wcale bo miala jakies focha i o wszystko pretesje :no::no: ale w koncu chyba uznala ze nic nie zwojuje i sie przeprosila z rodzina i teraz to wrecz odwrotnie zapalala do nas miloscia :-D:-D:-D.
Dwoch z 4 braci mieszka kolo nas i jakos tak sie uklada a najmlodszy ma corke z kuby roku a jego zona ze mna pracuje w us i siedialysmy razem w lawce w liceum i studiowalysmy na jednej uczelni plus mieszkalysmy w jednym bloku i jakos tak sie uklada.
A najlepsze to jest to (nie wiem czy Wam pisalam) ze ja z R mieszkalismy w jednym bloku tylko on pietro nizej, nasi ojcowie pracowali w jednej firmie wiec w sumie znamy sie od zawsze ale dopiero jak mialam 15 lat a on 20 to zaiskrzylo ;-);-);-) i tak jest do dzis czyli w sumie 14 lat :szok::szok::szok::szok:.
Tazke na dzien dzisiejszy mam esciow i rodzicow w jednm bloku :tak::tak::tak: (tescie sie buduja wiec jeszcze tylko jakis czas).

Viki a Valdi wroci na komunie czy niestety nie bedzie mogl ??. Fajnie Ci z tym basenem, tez bym poszla ale jakos ciagle nie ma okazji, nasz w miescie o d... poltoc, niby buduja drugi ale juz chyba ze 3 lata, budynek stoi i nic, lodowisko zrobili a bsenu dalej nie moga skonzyc :angry::angry::angry::angry:. A do Wesolej to ok 30 km musze jechac i jakos sie nie mozemy zebrac :crazy:

Iza jak tam Marcelek ??

Alex milego wypoczynku, ale Ci fajnie

matko ale sie rozpisalam, dobra nie zanudzam opowiesciami bo ja jak wpadne w temat to bez konca moge gadac :eek::eek::eek::-D:-D:-D

co tam u Was, u mnie nuda, kuba spi a ja siedze i nic mi sie nie chce

No witam i ja :-)

Dziś mam troszkę pracowity dzień. Już 3 klientki obskoczyłam od 9 :tak: i jeszcze jedno czesanko weselne na 13;-)
heh to co zarobię to we wtorek muszę w przychodni zostawić... :-( to taka mniej fajna myśl...

Viki fajnie że wypad na basen z Damiankiem się udał...:-)

Jutrzenka to wy macie niezłą rodzinkę jak się już tak dawno znacie ;-):-)

Sylwia super że wychodne się udało :-) ;-):-)

reklama
Do góry