Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)

.

, wybaczysz plisss, a w jakiej okolicy jestes??

, ale to jest zwykly pracujacy dzien.... Za to w poniedzialaek jest jakies swieto i jest wolne. Moj P wykupil weekend w kornwalii, wiec jutro z samego rana wybywamy.....
Byłam z koleżankami (mamuśkami z BB) na chińskim jedzonku. Fajnie tak czasami bez dzieci wyjsc ale i tak sraszliwie się stęskniłam za moim łobuzem
Marcel też ma odrapany nosek i guza na czole ale i tak dzisiaj z milion razy musiałam go ze stołu ściągac
Damiano zadowolony z wypadu??
A to często się nie zdarza:-) No i zauważyłam też, że bardzo często urządacie sobie takie towarzyskie spotkania, fajnie
Viki ale Ci fajnie z tą opiekunkąDamiano zadowolony z wypadu??
Viki jak po basenie?;-):-)
;-), Damian bardzo zadowolony, w koncu mial mamcie tylko dla siebie i troszke poszalelismy:-)

i msza bedzie na gorze a tam tylko schody a przed beda tlumy wiec ani postac ani pochodzic w spokoju. Wiec ok 9 jak R wroci i sie przebierze oddamy Kube tesciom i pojedziemy na msze.

ale w koncu chyba uznala ze nic nie zwojuje i sie przeprosila z rodzina i teraz to wrecz odwrotnie zapalala do nas miloscia 

. 

.

(tescie sie buduja wiec jeszcze tylko jakis czas).

. A do Wesolej to ok 30 km musze jechac i jakos sie nie mozemy zebrac 

i jeszcze jedno czesanko weselne na 13;-)