reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka:-):-):-)
My też się witamy....wlasnie wrocilismy z plazy-kurcze troszke się spiekliśmy....nic tu po mnie...ide spaciu;-)

milej niedzieli ciotki!
cmok!:-):-):-)

reklama
Hello Dziewczynki!
Ja tez sie melduje po dluzszej nieobecnosci i chociaz na chwilke zagladam z ranka.
Nie udalo mi sie wieczorem doczytac wszystkiego co popisalyscie, wiec wybaczcie ze nie poodpisuje, mam tylko nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku....
To teraz tak egoistycznie napisze o nas;-).... Pracowity ostatnio czas mielismy, ale w koncu prawie w pelni jestesmy spakowani (wylatujemy pod wieczor, wiec pewne rzeczy na koncu sie dopakuje), przed wyjazdem musielismy zalatwic nowe mieszkanko jak kiedys pisalam i udalo sie to co chcielismy!:) Wiec zaraz po powrocie przeprowadzka do nowego gniazdka. W zwiazku z tym mam nadzieje ze na stale uda mi sie na bb do polowy lipca wrocic:tak:
Postaram sie zagladnac czasem od rodzicow , sciskam Was wszystkie bardzo mocno!!!

młoda mi padła dopiero o 15 :-( w kościele była bardzo niedobra i w ogóle jakaś taka rozdrażniona chodzi ostatnio :-(nie wiem czy to nie przez ząbek :-(
zapomniałam wam napisać, że złapałyśmy pierwszą kupę do nocnika :-D ale nie załatwiła się do końca, szybko wstała bo chciała zobaczyć, pieluchę jej założyłam a potem pojechała na spacer i - że tak powiem - dokończyła ;-) efekt? odparzona d. ale już się zagoiła ;-)
poza tym strasznie całuśna się zrobiła :-) całuje dosłownie wszystko! w zoo poszczypała mi rękę i jak powiedziałam, że boli to mi ją zacałowała :-D po karmieniu cycka całuje parę razy, pieska na mojej piżamce itp. :-D

monia trzymam kciuki żeby mąż znalazł pracę jak najszybciej :tak:
jutrzenka pewnie się objada smakołykami ;-)
sylwia jak młoda zasypia na naszym to jej nie zostawiam samej mimo iż złazić umie - nasze od podłogi jest jakieś 30 cm, wysoko :sorry2: w tym czasie forumkuję i neta czytam w tym samym pokoju ;-) a jak będzie miała takie nizutkie to już ją zostawię ;-)
kasia piękne te sandałki! muszę się rozglądnąć u nas za podobnymi :tak: te chłopięce też czadowe :-)
pryzybela czego wam życzyć? szerokiego nieba? dolećcie szczęśliwie!

mój mąż ma depresję z powodu jutrzejszej pracy :-( za dobrze mu w domu ;-)
młoda wstanie to gdzieś wyskoczymy

Pryzybela to udanego pobytu w Poslce:tak:i fajnie,ze bedziemy w kontakcie:tak:kurcze tyle Was tu nie było to pewnie wszyscy czekają z utesknieniem:tak:

Kata brawo dla Kini:tak:i buziaczki przesyłam skoro taka całusna;-)hihi

ufffff...goraco....zmeczona jestem tymi spacerkami, na plazy niby sie lezy czy siedzi ale to słonce tak meczy:-D

a Asia sie odzywala ostatnio?? pewnie odpoczywa poki moze od szkoly....

trzymajcie sie baby i uśmiechnijcie bo o Was tez mysle i pozdrawiam!:-)

hejka z wieczorka
my dziś wróciliśmy trochę szybciej do domku-i tak przyjemnie bo jeszcze kawał niedzieli mieliśmy dla siebie.
Kuba wyszalał się z kuzynostwem że ojjjjjjj....padali po kąpieli jak kawki.:-D:tak:
wczoraj zafundowaliśmy im spacerek 8km.nad jeziorko.Kuba był bardzo dzielny i chyba ze 2km.sam przedreptał-aż wszyscy się dziwili że on taki chodziarz :happy2:
po powrocie dzieciaki zjadły obiadek i znów zrobiliśmy wyprawę-tym razem nad stawik-u naszych rodziców w mieście powstało nowe miejsce do spędzania wolnego czasu-odnowiono starą "sadzawkę"-w środku jest duża fontanna-ławeczki dookoła-i nowy plac zabaw dla dzieci.:happy2::cool:-za żadne skarby nie dało się Kuby odciągnąć od ślizgawki.....beczał jak nawiedzony :baffled:
szybko jednak zapomniał kiedy wypatrzył jak fajnie jest wrzucać kamyki do jeziorka.:-D:-D:-D-no i znów było wesoło:tak:

Pryzybelko-udanego lotu :tak: i gratulacje nowego gniazdka-musisz potem parapety poopijać :-D
Dotka-i ja uśmiecham się do Ciebie babucho :tak::-D:cool2:
Kata-jak tam depresja męża???:confused::happy2:-lepiej? mój ma jutro wolne-to sie cieszy :-D-jedziemy jutro z Kubą na wizytę do urologa.Brawo dla dzielnej Kinguni-za nocnikowe wyczyny :tak::tak::tak:
Monia-udanych poszukiwań dla Twojego mężusia-oby szybko i łatwo znalazł to czego szuka-no i najważniejsze żeby robił to co lubi.

a co u reszty mamusiek??????

Heloł!
Ale piękny był weekend. Szkoda, że jutro do pracy.
Dota cmok, cmok...:-):-);-);-)
My wczoraj po południu wróciliśmy z Mińska. Powiem Wam, że ta Jutrzenka to niekoleżeńska jest;-);-);-);-):tak::-p:-p. Nie wpuściła mnie na grilla:wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-p:-p Następnym razem nie podaruję, hehehe...
Dziś cały dzień byliśmy na dworze.... Odwiedziliśmy warszawskie zoo. Filip miał ubaw jak nie wiem co... I w ogóle grzeczny był... Dopiero później zaczął rozrabiać, przy klatce z... małpami... Panią za koka ciągnął, jakiegoś faceta klepał po ramieniu... No i oczywiście chodził w przeciwną stronę niż my... Ogólnie było fajosko. Zmęczeni dotarliśmy do domu o 19:-):-)
Monia, życzę, aby mąż dostał jak najszybciej pracę. No i mam nadzieję, że integracja rodzinna pomyślna.
Kata, ja podobnie jak twój mąż też mam depresję "praca". Nie chce mi się iść jak nic. No i oczywiście nic nie zrobiłam. Awans za pasem, a ja nic nie piszę. Poza tym jakieś bzdety inne do roboty też mam. Kurcze, nie wiem normalnie jak to wszystko ogarnąć. Chyba wyślę męża z Filipem na weekend do teściowej, hehehe.. Ale by się ucieszyła. :-D
Sylwia, zimno macie. A Ty jak się czujesz??
Pryzybela, udanego pobytu w Polsce:tak::tak:
Iza, jak Marcel??? Odezwij się no:tak::tak:

No dobra, idę sprawdzać jakieś klasówki:-(

no to dobranoc mamusie :tak::tak::tak:
images

kolorowych snów

hello!!!!
u nas też ciepełko:tak::-D
pryzybela miłego wypoczynku....
i wam dziewczynki miłej nocki żegnam się już bo dziad na kompa a idzie do pracy dopiero rano tak że do jutra:dry:

Bisous28.gif
pierwsza!!!
mówię Wam-

Dzień dobry!!!!
zapowiada się bardzo ładny dzień-my dziś do Olsztyna jedziemy na wizytę z Kubusiem.
zaraz idę pakować rzeczy.
miłego dnia dla Was!!!!!;-)

reklama
hej:-)
pryzybela- udanej podróży i pobytu w Polsce:tak:
Kata-fajnie to musi wyglądać jak Kinia tak wszystko całuje :tak: gratki za pierwsza kupkę w nocniku:tak::tak:
kasiamaj- powodzenia u lekarza
asia- ja też miałam wczoraj deprechę z powodu końca wolnego:-(
iza- jak Marcelek?
monia- powodzenia dla męża w szukaniu pracy, żeby znalazł coś lepszego.

dla wszystkich buziaczki
byliśmy w kościele i na odpuście, Łukasz szalał wśród straganów:szok::szok::szok: a potem pogrilowaliśmy
ja wczoraj nie miałam internetu:no: mam nadzieję że dziś już będzie ok,
nie chce mi się nic, jakaś przymulona jestem
a tu trzeba pracować

miłego dnia

Do góry