reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka babeczki w trakcie majowego łikendu :-)

wczoraj byliśmy w zoo ze znajomymi i było bardzo fajowo! zdjęcia wkleję jak zgram na kompa. zwierzątka jakiś taki czas miały na załatwianie się bo gdzie nie poszliśmy to waliły po kupaczu :-D (a wiecie, że pawiany robią na czerwono? :-D) mała bardziej zafascynowana balonami niż zwierzątkami ale chociaż się dotleniła ;-) akwarium bardzo jej się podobało :tak:
potem poszliśmy jeszcze do pobliskiego parku i dzieciaki poszalały na estradzie.

a dzisiaj od rana byliśmy na pchlim targu ale nic nie kupiliśmy :-( nawet zbytnio weny nie miałam bo nie wiedziałam co mi potrzebne ale tak się po tych durnostojkach porozglądałam a mąż samochodziki poszedł oglądać (ale jego wymarzony saab był tylko jeden i na dodatek 3 drzwiowy :sorry:)

nadrabiania mam, że ho ho ale powoli i odpiszę :-)

aga szkoda, że mężowi się nie udało :-( ale pamiętaj, że nie ma tego złego...;-) pracę pewnie dostanie i to jeszcze lepszą! zaciskam kciuki!
sylwia to nie tęgo z tą opieką :-( musisz się bardzo pilnować! ale nie stresuj się zbytnio bo wszystko będzie dobrze :tak: jakie macie łóżko, że marcelek sam śpi? my też powoli się będziemy rozglądać i właśnie chcę kupić jak najniższe bo nasza gwaizda strasznie fika w nocy :baffled: najlepiej to kupię chyba taką sofkę rozkładaną na podłogę bez stelaża :sorry:
grzechotka jak po spacerku w ogrodzie? ;-) może też się wybierzemy w następną sobotę teraz maj wszystko kwitnie więc pewnie jest pięknie ;-)
asia miałam krótkie ale z tyłu dłuższe no i grzywę ściachałam :-) teraz mam takie jak kiedyś - króciutkie wszędzie a fotę wkleję jak se zapodam czekoladę na łeb :-)
iza u nas biegunka ze śluzem i niteczkami krwi była po zjedzeniu czegoś na co kiniek miał alergię albo nie do końca trawił. pewnie już rozwiązałaś problem ale może podałaś mu coś nowego?
magda ja tam lubię krótkie włosy i zawsze do nich wracam jak zapuszczę :-) nosiłaś kiedyś krótkie, że się zdecydowałaś ciachnąć? wklej fotę ocenimy! :-)
dota przesadzasz :tak: o krzysia się nie martw! zawsze staraj się wczuć w dziecko :-) on ma małe nóżki i dla niego parę metrów to już prawie maraton! zuch chłopak, że tyle wytrzymuje!
jutrzenka daty szczepień i inne ważne mam zawsze w kalendarzu na ścianie :tak: a najlepszy to taki gdzie widać cały tydzień :-) u mnie bez kalendarza ani rusz :no:

cdn... :-D

reklama
kasia fajne te sandałki. mówisz, że lepsze z tym paseczkiem z przodu :sorry: ja myślałam o odkrytych... zastanowię się jeszcze
ooo viki widzisz dopiero teraz przeczytałam :-( dzięki za zaproszenie! może skorzystam następnym razem :tak: swoją drogą: fajnie macie, że tak blisko zoo :-) nie zawiewa czasami od słonia? :-D
alex ale ci dobrze z tym wyjazdem :-p
paula w innym wypadku nie wiedziałabyś co z kasą zrobić ;-):-D

dla reszty buziaczki!

fajnie macie, że sobie grillujecie. u nas słoneczko ale wiatr z północy zawiewa i jest zimno :baffled:
kiniek ostatnio nauczył się chodzić na czworakach (ale nie na kolanach tylko na stopach :-)) pieska udaje :-D a w ogóle ma jakiś nawyk plucia sobie na brodę albo pije i wypluwa :baffled: no i wyszedł szesnasty ząb ;-)

idę zgrywać zdjęcia z zoo i mam nadzieję, że zdążę przed powrotem paszczaków :sorry:

Hejka:)

Wpadam na momencik tylko, żebyście czasem o nas nie zapomniały;-)
Ostatnio strasznie mam mało na wszystko czasu, Wiktor zrobił się strasznie marudny, w nocy płacze, więc przypuszczam, że kolejne zęby się wyrzynają ... a mnie tak snu brakuje, że szok:szok:.
Właśnie usypiał ponad godzinę i pewnie długo dziś nie pośpi.

Ł na ryby wyrzuciłam, bo już zbyt długo razem siedzimy:baffled: ... a poza tym to u nas straszna lipa, bo Ł się zwalnia z pracy ... tzn nie ma dla wszystkich roboty i on coś tam się posprzeczał z szefem, że nie może sobie pozwolić na to, żeby dwa tygodnie w miesiącu siedzieć za darmoche w domu, a ten mu kazał sobie szukać czegoś lepszego ... no i szuka:-(.

A jutro wybieramy się na majówkę, tzn. my, moi rodzice, siostra Ł z 8-miesięcznym synkiem no i teściowie:crazy: ... jedziemy na ryby z grillowaniem:tak:. Trochę mam opory przed tą wycieczką, ale Ł się uparł na integrowanie rodzin, to zobaczymy:baffled:

Życzę wszystkim miłego weekendu:):):)
Buziaki:-):-):-)

ja sie melduje tylko ze zyje ;-);-)

ide spac bo jestem zmeczeona, o 14 pojechalam z kuba do mojej siosry i bylysmy na dworze do 18:30, potem pojechalam do domu i jeszcze chodzilismy po podworku jeszcze z godzinke.

ogolnie jestem padnieta tym wdychaniem tlenu ;-);-), potem jeszze poprasowalam ciuchy na jutro bo idziemy na komunie :tak::tak:

Monia wspolczuje problemow Ł z praca, bedzie dobrze trzymam kcuki i milej imprezki jutro

takze do wieczorka jutro :tak::tak:

milej niedzieli zycze

paaaaaaaaaaaaa

Ja również witam się z Wami:-):-)

Tak strasznie zazdroszczę Wam tej pogody w Polsce:-:)-( Tutaj marne 10 stopni:sorry:

Kata małe sprostowanie;-) Marcel nie ma jeszcze swojego łóżka takiego normalnego. Spadł z naszego:zawstydzona/y:
Planowałam mu kupic ale wygląda na to, że nie jest jeszcze gotowy na to:sorry:

reklama
images
i od nas-MIŁEGO DNIA :happy::rofl2::happy::rofl2::happy:

Kata-może i te z odkrytymi paluszkami są fajniejsze-ale ja tak myślę i widzę że jak Kuba jeżdzi swoim samochodzikiem odpycha się to zaraz miałby całe palce pościerane.......
może takie -też dla dziewczynek są fajne.
jz967_zsroz2.jpg

http://www.allegro.pl/item619623199_sunway_sandalki_sandaly_skora_naturalna.html

a tu jeszcze dla chłopca

http://www.allegro.pl/item615194129_pico_super_sandalki_profilowana_wkladka_r23.html

Ostatnia edycja:
Do góry