Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sciskam cię cieplutko i zycze by Oliwcia jeszcze posiedziala w brzuszku co najmniej 6 tygodni;-)
trzymam kciuki;-)
dziergaj dziergaj:-)
wychodzi na to ze wy juz częśc tych ukrytych spełniłyście;-):-)ojj oj powiem szczerze ze nie podejrzewałam was oto..obie takie ciche, no ale cicha woda....
butki zarąbiste
a namiot z biedronki tez mamy, Valdi kupił przed wyjazdem - na szczeście jasnoniebieski bo nie chciałam zywych kolorów by robale nie przylatywały
ktory wlasnie wali czymś w ściane

DOTA JUTRZENKA hihihihihih dobre jestescie hihihihhi a ja cosik pamietam ze K Doty tak cos w łazience chałasował stekał czy cosik az u nas było słychac hihihihihihih

Jutrzenka, gotuj obiad;-);-);-)![]()

). Taka iloscia to pol okolicy by wykarmil 

, a nas tylko 6 osob doroslych bedzie 

. Ale ona uwielbia grilla i nie zna umiaru w zakupach 

.

.
) i jak dzieciaki sie wyspia to na dworek.

, w ja w sumie to na codzien gadam non stop 

. hmmm a moze to ta ilosc przystojnych tatusiow 

. A wczoraj dalam mu parowke cieleca bo dawna nie jadl to tak szamal ze nie nadazalam go karmic :-):-)

Oliwier mi fikal i tak fiknal ze ma wielgachnego guza na czole i odrapany nos :-