reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka, pisałam Ci już :crazy: na Warszawskiej 250 tylko tak w głębi. Niedaleko ma sklep "Topaz" a po drugiej stronie faktycznie jest zaraz jednostka. Chodziliśmy tam obok do kościoła właśnie

wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y: czekalam az napiszesz i nie widzialam :no::no::no:. Czyli na osidlu wojskowym mieszka :tak::tak:A do sklepu TOPAZ to ja czesto albo zajezdzam po pracy albo ide z kuba na spacer :tak::tak::tak:.

dota koniec chamskich odzywek to moich przyjaciolek :wściekła/y::wściekła/y:

o Ty nasza wybawczyni, juz nikt mnie nie bedzie niekolezenska nazywal ;-);-):-):-):-)

hej:-)
dotka- ale się wczoraj rozpisałaś:szok::-D:-D, powodzenia na szczepieniu
asia - długi dzień dziś cię czeka
sylwia- jak dziś humor?
iza- dobrze że z Marcelkiem lepiej:tak:
kasiamaj- odmuliłam się:-D:-D:-D:-D
stefanka- żyjesz :-)
alex- długa ta majówka była u ciebie
kacha- dobrze że u was ok, oby tak zostało:tak::tak:
weroniczka- co tam u was?
kata- hop hop
a gdzie jest joanna? mąż wrócił i jej nie dopuszcza do komputera chyba?:sorry2:
basia- :-)
buziaczki dla wszystkich

a ja wczoraj zrobiłam poważny zakup - kosiarkę spalinową:cool2: no i jak mój mąż znajdzie wreszcie pracę to chyba na tej kosiarce będzie jeździł do pracy:-D:-D:-D

Witam.
Ja znów wpadłam się tylko przywitac - HELLO DZIEWCZYNKI!!
Jak wszystko dobrze pójdzie to dziś lub najpóźniej jutro będę miała gotowy komp więc znów wrócę do świata żywych.
Nie potrzebuje któraś z Was:-) lub Waszych koleżanek sukni ślubnej?? Jak tak to dajcie znac to prześlę więcej zdjęc a narazie wkleję tylko jedno.
Gorące całuski i ogromne uściski szczególnie dla chorowitków.

Załączniki

• 268.jpg
    268.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 27
dzien dobry
miłego dzioneczka zycze u nas pochmurno
pozdrawiam was serdecznie w imieniu T.... hmmmmm dziwne hihihihih chyba was polubił hihihi
pa!!

witojcie dziołchy w mkroju i na obczyźnie:-D:-D:-D witojcie

stefa:-D:-D:-D mordo ty moja:-D:-D:-D

oj ja sie dzis też wyspałam ale niechcący po prostu jak r wyszedł lezałam sobie kuba juz latał po mieszkaniu i zasnełam kuba przyszedł mnie obudzic o 8 więc przespałam ok 1,5h :szok::szok::szok: ale sajgon to był w domu papier toaletowy na strzepy porozrywany tak samo jak katalog ikei i z mojej tormy wszystko powyciagane
na szczęście wszystko niebezpieczne mam pochowane tak że sie do tego nie dostanie ale tak czy inaczej eeeech dobrze że w sumie grzeczne dziecko agłupia matka

mówiłam wam kiedyś o szwagrze który zakupił sobie doga nie mieckiego no więc juz go sprzedaje kurcze im sie wydaje że to zabawka bo za duzo je za dużo sika i brudzi oooooooooooooo jakby nie wiedzieli że szczeniaki tak robią zła jestem na nich strasznie :wściekła/y::wściekła/y:
no a tak poza tym to nic specjalnego a może tylko tyle zed mój syn wczoraj pierwszy raz upuscił sobie troche krwi no więc tak dłubał w nosie że do chin sie dokopał wchodze a ten zalany krwią cały i cieszy sie a taka właśnie podejrzana cisza była echchc

miłego dnia

Witam Drogie Panie:-):-)

Ja mam dzisiaj humor zdecydowanie lepszy:tak: Chociaż pogoda nadal lipna ale ja przynajmniej wyspana bo Marcel po raz pierwszy od dawna spał u siebie w łóżeczku aż do 7:tak:
Teraz rwie katalog na strzępy:-)

Stefanka gdzieś Ty była jak Cię nie było:confused::confused::blink:

Kal.aga no to się uśmiałam z rana bo sobie wyobraziłam Twojego męża jak zasuwa na tej kosiarce do pracy:-D

Elcia przywitaj T bardzo mocno;-)

dzien dobry ciotkom klotkom:tak::tak::-):-):-)

Kurcze Asia tak Cię boli...?dziwne...rzeczywiscie musialabys sobie badania porobic...moze w wakacje jak bedziesz miala czas,coo? wspolczuje:tak:

dzieki Viki za paczkę, Krzysio się ucieszył....potam napisze Ci na pw co i jak....

Kasia tak,tak!!! na chwile obecna nie mamy planów na Boze Cialo....moze i Ela by się pojawiła....fajnie by było:tak::tak::tak:

Aga dzieki:-) teraz siedze taka spieta....mysle o tym szczepieniu...
tak wiec myslcie o nas o 13:30.....ok?;-)

My znowu spalismy do 9:00...tzn.moi chłopcy...ja jakoś zawsze budze się o 8:00 i spac juz nie moge....hihi:-D

Uciekam z Mufinkiem na spacerek....niech sobie dziecko pochodzi....
miłego dnia!!!:-)

Dotka kciukasy zacisniete, oby Krzysia nie bolalo :tak::tak:

Asia kurdewspolczuje bolu :no::no:, a co do aulicy na ktorej mieszka brat to nie pisalas mi wczesniej bo sie cofnelam:-p:-p, normalnie juz myslalam ze cos nieuwaznie czytam Twoje posty :confused::confused::confused:

nic mi sie nie chce, a mam duzo roboty :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
halooooo......a co Wy dzis strajkujecie????
dziekujemy za kciukasy:tak::tak:;-)szczepeinie przezylismy.....ihaaaaaa:-):-)

pozdrówka!
:-)

Do góry