reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie koleżanki
z Kubusiem wszystko ok-wizyta u urologa wypadła dobrze-USG -wszystko w normie.
pogoda nam sie trochę popsuła-zrobiło się strasznie zimno.
ja znów coś jestem nadęta-:dry:-z tym moim brzuchem..............znów się przejadłam :baffled::baffled::baffled:

Aga-życzę szybkiego odmulenia :tak:;-)
Elcia-ale ci dobrze!!!-z tym spaniem ,do 10-ej-nonono:-p:-)-u nas też jest krzywo z powierzchnią do tego mamy na podjeździe kamyki-ale Kuba radzi sobie.moim zdaniem buciki powinny być z kostkę-ale ja sama zakładam mu na podwórko trampki-odpukać nic się nie dzieje.z kupkami podobnie jak u Was-też zrobiły sie żadsze.-takie "pastowe"
Sylwia-uśmiechnij się :tak: a łańcuszek na pewno się znajdzie.-na poprawę humoru kwiatki dla Ciebie ;-)
images

Baśka-hello! Trzymaj się dzielnie-miło że dajesz znać co u Was.:tak::happy2:
Kacha-jak się macie?
Iza-dobrze że już ok z Marcelkiem :tak::-)-oby tak dalej.
Dotka-:-D:-D:-D-no to tak z miłości :-D:-D:-D Krzyś super facet!!!
wybieramy się na Boże Ciało do Gdańska-może uda nam się choć na chwilkę gdzieś spotkać???-co Ty na to???
Jutrzenko-pewnie że sie martwimy!!!!
Asiu-a co tak długo jutro robisz aż do 18-tej???

reklama
sylwutka główka do góry, znajdzie się na pewno, a nie brałaś do naszej ojczyzny może u babci hmmm...nie zginie Kochana trzymam kciuki oby się znalazło
kasiamaj he he ja też się przejadłam idę się kąpać to może woda ze mnie wyciągnie:-D
asiacur też mam taką nadzieję chociaż na samą myśl drżę
elcia, może te kupki to tak od ząbków też czasem bywają rzadkie i zielonkawe, mam nadzieję, że to nic takiego tylko tak sobie zakupkała i już
dota Ty to fajna zgrywuska jesteś:-)
viki ;-)
dla reszty buziaki i idę się kąpać, mama d. umówiła się na skype, sam Darosław bierze prysznic po moim jakże fachowym strzyżeniu, a ja czmychnę do wanny zanim zacznie się konferencja a niech się uraczy syn z mamusią:-D:-D:-D
Jak to mówił menadżer Igi Pigla
"DOBRANOC WSZYSTKIM":-D

hej hej

Asia do kosiola mam jakis 1 km z kawalkiem, czesto tamtenty chodze tez na spacer, ta wlasnie uliczka, a na jakiej mieszka Twoj brat??

Elcia u nas tez mega krzywizna przed domem i kuba chodzi, na takich nierownosciach gorzej mu idzie ale widze ze sie stara i powoli kroczki robi zeby sie nie przewrocic.

Kasia super wiesci od lekarza??

Sylwia trzymaj sie kobietko, jutro bedzie nowy lepszy dzien :tak:

Wiecie co, strasznie mnie ręce w stawach bolą, w nadgarstkach i palce, że nie mogę kubka pełnego podnieść. Nie mówiąc o prasowaniu :-:)-:)-( Kurcze, muszę w końcu jakieś badania sobie porobić.
Jutrzenka, pisałam Ci już :crazy: na Warszawskiej 250 tylko tak w głębi. Niedaleko ma sklep "Topaz" a po drugiej stronie faktycznie jest zaraz jednostka. Chodziliśmy tam obok do kościoła właśnie:-)
Grzechotka, fajnie że tak się przyfarciło, że buty okazały się nówki.
Sylwia, modlitwa do św. Antoniego i łańcuszek się znajdzie;-)
Kasiamaj, jutro użeram się z rodzicami.

Idę rozwiesić pranie moimi obolałymi rękami.

Iza-woda powiadasz???:-D:-D:-D..hmmm....ciekawe....:tak:;-)
Asiu-no to nieciekawie.....:baffled:cierpliwości życzę w takim razie :happy2:;-)

idę sie wypluskać-może tak jak Izę-woda mnie wyciągnie????:-D:-D:-D

DOBRANOC KOBITKI :-p

matki chowajcie swoje dzieci :tak::tak::tak:
dota koniec chamskich odzywek to moich przyjaciolek :wściekła/y::wściekła/y:
STEFANKA WRACA !!!

Hej Dziewczynki, ja się tylko zamelduję, cobyście wiedziały, że u nas wszystko w porządku i spadam, bo misją Olisia ponownie stało się zadręczanie matki i jeszcze nie śpi:cool2: W dodatku jak nie było zębów tak nie było, a teraz mu kilka na raz wychodzi, po tych jedyneczkach na dole teraz mu wychodzą same u góry:sorry2:

Stefanio Droga witamy po długiej nieobecności :-)

reklama
Do góry