• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
w moim wieku! w moim wieku???????????????no tak to napisalaś jakbym miala 50 lat:wściekła/y: a ja dopiero kwitne-w sierpniu bede miala 31 lat,piekny wiek!!!!!
pewnie mi zazdroscisz!!!!:cool2::cool2::-p

i pracowac tam!!! podatnicy czekają,no!!! :-p:-p:-p

A nie pisalam Wam...po szczepieniu ok:tak:Krzysio przespal 13 godzin bez piśnięcia...hihi....i bryka, wiec zadnych skutkow ubocznych chyba nie ma;-)

Dotka no wiesz , jak sie ma dwadziescia kilka to trzydziesci jeden to odlegla galaktyka :-D:-D:-D

Fajnie ze u Was juz po szczepieniu, ja juz mam stracha z tym moim dzikiem tam isc, tyle dzieci, wszystkie halasuja i placza, juz sobie wyobazam co on bedzie wyczynial :baffled::baffled::baffled:

dzień dobry
jak się macie koleżanki???
my dziś z wizytą do dziadków pojechaliśmy.
mam problem z zakupem sandałków dla Kuby-mały ma wysoką nogę w podbiciu :-( i wszystkie fajne sandałki odpadają-były tylko jakieś szmaciane :wściekła/y::wściekła/y:-brrrrr!!!

Grzechotko-no właśnie jest problem z tym kubkiem-niby niekapkiem!!!-leci z niego-czasem to Kuba ma całe body mokre.:angry:co do imienin-hmmmm-tak naprawdę nie zastanawiałam sie....mój kuzyn też Kuba-i obchodzi w dzień dziecka-ale czy nasz Kubuś będzie obchodził w ten dzień????-miałby wtedy dwa święta za jednym zamachem.
Viki-skoro tak Grzechotka zachwala Wasz kubek to mogłabyś wrzucić jakiegoś linka-albo fotkę jak on wygląda i jakiej firmy.
Dotka-dobrze że Krzysio tak ładnie po szczepieniu zareagował.ja nie wiem nam już powiedzieli że mamy wszystkie szczepienia zrobione....a na jakim Wy byliście?
Kinga85-:no::no::no::sorry2:-weny brak

co tam jeszcze??????
Kata-Paula-gdzie Wy!!!!????

dla naszych pracusiów-życzę miłej i lekkiej pracy!!!:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Viki-dzięki wielkie będziemy testować :tak: Kuba jak był malutki to miał kubek niekapek z Nuby z miękkim ustnikiem.do nauki picia-i był rewelacyjny.-tylko powiedz m i jeszcze czy ewentualnie te słomki można wymieniać??? czy są dostępne???
nuby_kubek_niekapek_210_fiolet_1.jpg

Ostatnia edycja:
Kasia wkleje Ci kalendarz szczepien to bedziesz miala wszystko jasne i wyraznie;-)my bylismy na tym miedzy 16-18 mies.

No wlasnie Paula wszystko u Was ok???

reklama
Kasia ja mam tez taki kubas ze slomka tylko Baby ono ale nie wiem czy mozna slomke dokupic, ja mam juz jakis czas, myje ja normalnie pod kranem i narazie jest spoko, nie ma problemu z jej estetyka ;-);-);-). Ale w sumie dobrze by bylo ja wymieniac co jakis czas tak jak smoczki czy ustniki wlasne. :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry