• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko-właśnie pytam, bo kiedyś jak byliśmy w Tesco-to babka szukała takich słomek-na wymianę i nie wiem czy były dostępne???bo z tego modelu co ona szukała to pokradli z bidonów tych które były na sprzedaż.:baffled:
w sumie gdyby cena słomki była podobna do ceny nowego bidonu to nie ma problemu-kupuje się bidon.:-)
......... i co kupiłaś te trampule???byłam wczoraj w BOTI-babka mówiła ze mają mieć nawał nowego towaru!!!!!-wszystko letnie.

Kuba ma katar:wściekła/y::wściekła/y::-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Wróciłam - HURRA. Nie wiem czy WY się z tego faktu cieszycie tak jak ja, ale ważne że mi się humor poprawił ;-).
U nas strasznie zimno i brzydko. Biedne te dzieciaczki znów w domu.
Poczytałam prawie wszystko zaległe ale mam teraz taki mętlik w głowie że nie wiem o co dokładnie chodzi.
W każdym razie jak teraz będę na bieżąco - chyba - to będzie łatwiej.
Alex miał w zeszłym tygodniu szczepienie prewenarem i strasznie na drugi dzień go odchorował. Miał temperaturę i biegunkę. W ogóle cały dzień marudny i na rękach. Do tej pory po szczepieniach nic się nie działo, ale to w sumie nowe szczepienie i pielęgniarka powiedziała że dzieciaczki w różny sposób reagują.
Moja mama już po zabiegu, no i na szczęście wszystko dobrze. Dziś albo jutro wychodzi.
Dla dziewczyn które by miały chętnych na sukienkę podaję stronkę na allegro.SUKNIA ŚLUBNA rozm.36-38 (628459217) - Aukcje internetowe Allegro
Jak coś to piszcie.
Poza tym to nie będę już smucić więc na razie
MIŁEGO DNIA I BUZIACZKI.

hejka babeczki :-)
ale leje! ale dobrze dobrze niech pada, deszczyk potrzebny :tak:
ufarbowałam włosy na czekoladowo i nawet fajowy kolor wyszedł. mam krótkie więc co jakiś czas sobie zapodam odnowę bo płacić 60 zeta u fryzjera co 2 m-ce nie zamierzam :no: efekt jest lepszy niż po fryzjerze :tak:
z małą siedzimy w domu, byli moi rodzice to czas szybciej zleciał. teraz śpi

wiecie co? mi też bidon canpola kapał ale jak się okazało to w środku jest taki zaworek gumowy, który musi nachodzić na dziurkę koło rurki. i teraz za każdym razem jak zakręcam to sprawdzam i jest cacy! tak więc obejrzyjcie dokładnie wasze kubeczki bo każdy kryje sekret :-D

pracusie dobrze, że taka brzydka pogoda za oknem to chociaż pracę nadrobicie a nie będziecie myśleć o niebieskich migdałach :-D;-)

zwrotu z US jeszcze nie mam :wściekła/y: pewnie znowu wypłacą na 2 dni przed upływem terminu :wściekła/y:

Kata a kiedy jest ten magiczny dzien-kiedy uplywa termin zwrotu z US??
ja sie jakos tym nigdy nie interesowalam i myslałam,ze jak rozliczą to pieniadze bedą i juz:zawstydzona/y:

Basia moze uda Ci sie sprzedac suknię, teraz chyba duzo ludzi sie pobiera....a rozmiar widze taki najbArdziej popularny:)

A moja wisi w szafie...pewnie jeszcze powisi pare lat i wyrzuce...

Ostatnia edycja:
dota na zwrot mają 3 miesiące i u nas upływa w czerwcu (składaliśmy w marcu :sorry2:). mojej kumpeli mąż dreptał ścieżki do US i wypłacili po miesiącu. ja nie mam zamiaru ich poganiać :no:

a w ogóle to trzymajta za nas jutro kciuki bo też idziemy się kłuć ;-) chyba mi młoda przychodnię rozniesie bo ostatnio jak byłyśmy to jeszcze nie chodziła a teraz już biega :sorry2:

Kasieńko włoski na pewno ekstra i masz rację wydawać tyle kasy u fryzjera!! Dla mnie to też koszmar. Ja zawsze chodzę do szwagierki bo jakbym sama miała nakładać farbę na moje kudły do bym chyba szybciej osiwiała :-D:-D. Ja też się przymierzam do farbowania i właśnie nie czekoladowy - ciekawe jak mi to wyjdzie??
A co do zwrotu z US to z jednej strony powinnaś się cieszyć że jeszcze nie ma - ja dostałam i za 2 dni już nie było!! Trzabyło zapłacić za gruszę, pustaki, piasek, żwir i takie tam, i tyle było kasiurki. Tak że nie ma tego złego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry