• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!
Ale jestem padnięta, uhhh
Jutrzenka, a właśnie, że pisałam, gdzie mieszka mój brat 30.04.2009r.g.22.29, heheh. Jak widać nieuważnie czytasz moje posty, hehehe
Kata, już kiedyś pisałam o moim awansie, ale Dotka mnie wyręczyła teraz, hihi, więc nie muszę się powtarzać. Co do książki "Zmierzch" to też ją kiedyś polecałam:-D.Czytałam już wszystkie części i film też widziałam:-DTeż polecam jako dobrą rozrywkę.
Sylwia, no widzisz, łańcuszek się znalazł.
Viki, gratulacje sukcesów syneczka:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze napisać. Coś mózg przestaje mi pracować. Idę spać kochanieńkie. Dla Wszystkich buziaczki.

reklama
a ja to dopiero sie rozkrecam hehe dziecko poszlo spac a mi sie wlaczyl maly glodek i dobrze ze nie mam nic do jedzenia :) sluchajcie a w polsce jest MIKADO ?? bo to moje ulubiona slodycz.
a weroniczkaaa jakos dawno jej nie slyszalam ??
co tam jeszczeee ??

Hej hej
Darosław dziś w domu i dobrze bo cały dzień zwijałam się z bólu... @ wróciła, kiedyś w końcu musiała...
Byliśmy na pobraniu krwi z Marcelem, nawet nie było tak źle:tak:, w czwartek muszę zanieść jeszcze kupkę Marcela na badanie krwi utajonej, myślę, że wszystko będzie ok:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie przeczytałam ale nie mam siły siedzieć przy kompie, tylko krótko co pamiętam
sylwia cieszę się, że się znalazł
Weroniczka, paula halo:confused:
alex ja mam dwa niekapki aventu i też kapią przez ten otworek
Viki gratulacje:-)
asia współczuję bólu, ale chyba lepiej zrobić te badania jak najszybciej, trochę to niepokojące:dry:
dota piwko powiadasz
dobranoc

cześć dziewczynki:-)
ja się tylko ładnie przywitam i życzę miłego dnia, bo mam duuuuużo pracy
jak znajdę troszkę czasu to zajrzę:tak::tak::tak:

witam

Asia :-D:-D:-D:-D jak edytowalas to trzeba bylo zmienic posta po moim pytaniu a nie przed :-D:-D:-D:-D:-D

Iza brawo dla dzielnego Marcelka

i do pracy rodacy :-):-):-):-)

hejka

kasiamaj my mileliśmy avent ale nie używam bo KAPAŁ a wręcz lało sike z niego nawet z pod zakrętki teraz mamy bidon ale też cieknie ale juz wypatrzytłam u viki dobry taki co nie cieknie

sylwia wyrosłaś z gatków no no rośniesz jak na drożdzach dobrze dobrze:-D:-D

viki no zdolnego masz synka obu zreszta :-D

stefka ja tam nie słyszałam o tym mikado ale brzmi jak cos z czekolada i orzechem :-D:-D:-D

a mnie boli brzuch jakos dziwnie jakby jajniki ?????? kłuje mnie eee starość nie radość

dziś imieniny Jakuba hmmmmm ja nie wiem wkońcu kiedy to moje dziecko ma imieniny:-D????? jutrzenka i kasiamaj a wy kiedy ustaliłyscie????

miłego dnia szkoda tylko że pogoda do bani

reklama
dzien dobry:-):-):-)

Iza bedzie ok,bedzie!!!:tak:

Jutreznka no po kims to mam siostrooo...hihi....:cool2:

U nas dziś troszke deszczowo choc ciepło....narazie posiedzimy w domku posluchamy muzyki a potem zobaczymy moze się rozpogodzi:tak::-)
tarararammm...nanannaa.....nana:-D

w takim razie do pracy!:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry