• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

basia tak to z lekarzami bywa :-(
dotka ja nie odsłucham bo mam wyłączone głośniki ;-) a kapelusz jeden na lato mam i wyglądam jak włóczykij z muminków :-D tylko patyka w łapę mi dać i w świat :-D

jejku jak patrzę na tego mojego śpiącego paszczaka to mi się przypomina jak malutka była :happy2:

reklama
Aż miło popatrzeć no nie Kaśka?? A jak się obudzi to już nie tak miło - wszędzie ich pełno;-);-);-). mój właśnie stworzył mazakowe arcydzieło na ręcę

odważna jesteś basia! moja w łapę dostaje tylko to co się łatwo ściera :-D czyt. kredki ołówkowe ;-) a jak dostanie jakiś długopis lub nie daj boże mazak to ciężko jej zabrać :-D

a nasz paszczak rozrabia :baffled:-dziadkom mieszkanie demoluje.
Kata-a przy okazji mazaków.....to Kuba dziś z markerem wojował i pomalował sobie ucho!!!!

No w końcu się doczytałam to kilka ładnych stron... :szok:;-)

Dzień dobry...

Miło że pytałyście o mnie...

Co do mojego afro to nie sprawia większych kłopotów w praktyce...

Kubek niekapek AVENT nam nie kapie...:tak: nie wiem czemu u was tak jest... :no:

Sukni ślubnej nie potrzebuję bo nie planuję kościelnego... ;-):-D

Kurde mała się budzi...

Lipna dziś pogoda więc zaglądam na kompa ale jak jest ciepło to nie ma szans...

Ciągle w plenerze, i jeszcze D na zwolnieniu na te dyski... :baffled: i uwala się przed kompem na całe dnie... :wściekła/y: wczoraj poszedł do pracy ale dziś był u lekarza i znów zwolnienie na 7 dni... :szok::-( boli, boli ale jak się leków regularnie nie bierze to nie minie samo... :wściekła/y:

Viki gratki dla synka... Zdolny chłopczyk :-):tak:

Stefcia witaj w końcu... :tak::-)

Pracusiom miłego dnia... :-):-):-)

Jakoś nie mam dziś nastroju... @ przyszła i humor do bani...

oooo dzieci śpia to mamusie juz tesknią i kochają jeszcze bardziej;-)

A ja obudzilam Mufinka,za glosno zrobiłam muzykę i na dodatek zaczęłam śpiewac....a wiecie głos to ja mam...hihii.....biedne dziecko sie pewnie przestraszyło,ze cos się dzieje-matka wyje....zmykam
paaaaa
Smiley-IPB-283.gif

aaa paula nie było cię bo pms-a miałaś :-D troszkę krwi upuścisz to ci przejdzie ;-) o mamo to po tej lekturze "zmierzchu" mam takie wampirze skojarzenia ;-)
kasia dziadkom może :-D oni rozpieszczają czyt. rozbestwiają ;-) to niech robi w zamian demolkę :-D

Mazaki i długopisy dostaje do ręki ale tylko jak jesteśmy na górze gdzie nie ma mebli, ściany jeszcze nie pomalowane tylko stoi komp i są jego zabawki także za bardzo nie ma co zniszczyć.
Kochane ja uciekam bo moje dziecko domaga się zabawy.
miłego dnia i wszystkim którzy mają bolączki UŚMIECHU I POLEPSZENIA

rany dota! :szok: jak moja śpi to musi być mega cicho! zresztą ja mam wtedy wolne i nawet w mej głowie nie kiełkuje myśl żeby coś mogłoby ją zbudzić! a ty se radio włączasz i śpiewasz :-D
wiem jedno, że jak się porządnie wyśpi to jest wesolutka i kochana :-) nie daj bóg jak ją coś obudzi :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry