• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jejku to ma zdrowie :szok: moją każdy stuk, puk budzi :-( okna zamykam żeby z zewnątrz samochody ją nie budziły (nieraz debile trąbią pod oknami), ja siedzę cichutko :-( nawet ledwo chodzę bo skrzypiące panele ją budzą :-( tak ma od urodzenia :-(

zmykam bo bateria się kończy ;-)

reklama
Kata-u nas od początku jak się tylko Kuba urodził jakoś tak było...nie uważałam zbytnio żeby cicho było...bo on śpi..-jak chciał spać to spał.ważne tylko żeby cyc był!!!!:-D

a ..jeśli chodzi o cycki to już jest ok-mleko gdzieś zniknęło-tylko jak nacisnę to krople się pojawiają.a młody się przestał domagać.i chyba już nie wie po co te cycki były....:-p

kurcze dziewczyny-Kuba robi mi jakieś luźniejsze kupy-już dziś 4 zrobił.nawet ze śluzem...-czy to może być przez katar???bo już sama nie wiem?

Ostatnia edycja:
U nas ze spaniem różnie...

Czasem ma cicho a czasem hałas jej nie przeszkadza jak na zlocie... ;-):-)

A z humorem po obudzeniu z dziennej dżemki jest różnie... Czasem wstaje wesolutka jak skowronek a czasem budzi się z płaczem i ciężko ją uspokoić... :blink:;-):tak:

Hej!
Jutrzenka, TY mi oczu nie zamydlaj, bo ja nie edytowałam wtedy posta:angry: Nie czytasz moich "mesydżów" i już:tak::tak::tak:
Dotka, a Ty to jesteś. Dziecku się nie dasz wyspać, no wiesz co;-)
Paula, no nareszcie jesteś:-D
Kasiamaj, no to bezboleśnie odstawianie przeszło, no nie?
Kata, mówisz, że czekoladka jesteś, no no. ;-)To mąż dziś będzie miał słodziutko, hihihi

witaj Asiu-no też się dziwię że tak szybko i łatwo!!!!:tak: myślałam że będzie to się przeciągało i że Kuba będzie mocno za nim płakał.a z mojej strony-że mi cycki rozsadzi.a teraz mam flaki :dry::-p

No miałam małych gości na chwilę... ;-)D siostra z córą wpadły... ;-)

Narobiłam się wczoraj wafli z czekoladą i zostały 4 :sorry2::-p zaraz zrobię następne bo obiecałam mojej siostrze ciężarówce :-p;-) że ją jutro wyczęstuję... ;-):-D

A co porabiacie baboszki??? ;-)

Paula-wafle powiadasz...Kuba uwielbia wafle własnej roboty :tak::-p.a jak je robisz-dajesz masę z puszki,czy sama coś kombinujesz?:-)

ja wróciłam z miasta.
siostra uśpiła mi syna :tak:
nakupowałam jedzenia.i kupiłam Kubie butki na dwór takie do biegania ze skóry.w super cenie!!!!!

reklama
Poczytałam was tak po łebkach dzisiaj:zawstydzona/y: Sorka:zawstydzona/y:

Byłam u położnej dzisiaj i ona wysłała mnie jeszcze na konsultację do szpitala no i powiedzieli mi coś zupełnie odwrotnego niż gin w Polsce:baffled: Zabronili mi zarzywac tych tabletek. Powiedziała, że szyjka ma prawo byc miększa jeśli już wcześniej rodziłam.
No i weź tu człowieku bądź mądry i pisz wiersze:sorry2::sorry2:
Mieszkam tutaj i muszę zaufac tutejszej służbie zdrowia:-) Za dwa tygodnie mam kontrolę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry