• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia-uważaj na siebie i najwięcej jak tylko możesz odpoczywaj!!!wiem że może to trudne-nie wiem co Ci powiedzieć odnośnie tego co dziś usłyszałaś???-może mają racje-nie wiem jak długość szyjki odnosi się przy 2 ciąży -ja miałam też z nią problemy-i musiałam chodzić z pessarem ale u Ciebie to by już chyba nie zakładali -bo masz już blisko do końca.

reklama
Kasiamaj chyba faktycznie już za późno ale i tak z tego co wiem to passer zakładają jak szyjka jest otwarta a u mnie jest zamknięta tylko rozmiękczona.

sylwia wspolczuje stresow bo nie wiadomo kto ma racje :( ale mysle ze wszystko bedzie dobrze !!
a ja kurcze cos nie moge sie dodzwonic do polski ?!? a jutrzenka juz pewnie przy telefonie wyczekuje...
oby do piatku...

dziewczyny-ratujcie!!!!!
co podać Kubie???-teraz zrobił 5 kupę rzadką!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w trakcie przebierania dodał...samą wodą.kurcze...nie wiem co mu się stało????
może jak dam mu acidolac???to trochę się poprawi???:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kasiu myślę że możesz dać Acidolac... złagodzi troszkę rozdrażniony żołądek :tak:
No o tym że jak jest biegunka to dieta bezmleczna pewnie wiesz ;-) więc nie mądrzę się ;-) (stefcia:-p:-D) może smectę masz w apteczce... też możesz spróbować wcisnąć :tak:

A wafle z masą to masło roślinne, woda, cukier, kakao i mleko w proszku ;-) :-)

Narobię wam smaku to jutro będą się robiły :-p:-):-D

Sylwunia tulę Cię i myślę że jesteś pod dobrą opieką ;-):tak: Pogłaszcz Oliwkę od nas :-)

Stefa próbuj dalej... może Ci się uda dodryndać ;-)
A jak Gaya na skuterku? Zasuwa? :-):-):-)

Paula-o tyle jest źle że my u dziadków-a acidolac zostawiłam w domu ...muszę do apteki podjechać-smecty nie mam bo nigdy nie dawałam.-z mlekiem nie ma problemu-bo Kuba i tak nie pije mleka....serków nie chce....-dzięki ciotka.:tak::tak::tak:

kasia ja ci nic nie podpowiem :( nie znam sie...
paula dzis na piechte zapitalala z tatusiem na poczte ale mowil mi mi ze to byl zly pomysl bo ona chciala isc zupelnie gdzies indziej a pozniej usypiala na placu zabaw hehe

Stefanko-nic nie szkodzi..jakoś chyba sobie poradzimy...jak nie to gdy będzie w nocy źle to skoczę na SOR.a jutro do przychodni.bo do tego ma strasznie wodnisty katar.

kasia moja wciaga wszystko jak odkurzacz hehe co znajdzie :) cale szczescie nie ma problemow z tego powodu za to wczoraj mnie tak dziabnela w palec podczas smarowania jej zebow ze az krew mi poleciala bo to tak na poczatku paznokcia w skorke. a ostatnio zrobila dokladnie to samo J i smialam sie z niego ze zawyl z bolu hehe a sama wczoraj az krzyknelam!

reklama
paula dzis na piechte zapitalala z tatusiem na poczte ale mowil mi mi ze to byl zly pomysl bo ona chciala isc zupelnie gdzies indziej a pozniej usypiala na placu zabaw hehe

hehe Stefcia to zawsze tak jest.... my w jedną stronę a dzieciaczki w drugą... :-D
To ile już ząbali w dziobalu Gajutka?

Kasia ;-) nie ma sprawy... Julka miała biegunkę ze 3 razy ;-):blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry