reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki.
Troszkę mnie nie było ale nikt prócz Kochanej Stefanki nie pytał o mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-(

A my byliśmy w Ropie na długim weekendzie i tak się nam podobało że mąż wziął jeszcze urlop i wróciliśmy dopiero wczoraj wieczorem. Pogoda była piękna więc dzieciaczki się mocno dotleniły. tylko biedny Staś wrócił z bardzo popażonym brzuszkiem i do tego tego samego dnia co został opażony to bawiąc się z mężem w łowienie ryb wpadł cały do lodowatej wody w rzece. Naszczęście szybko wrócili, tata rozpalił w kominku ja zrobiłam gorące mleko z miodem i dałam oscillo i obyło się bez skutków ubocznych:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Weroniczka a co sie stalo Stasiowi, czym sie opazyl, i brawo za szybko i dobra reakcje :tak:

A to nie tak ze nikt nie pytal, przeciez pisalas ze wyjezdzacie wiec wiedzialysmy tylko Stefcia co nas nie kochala przez miesiac tego nie wiedziala :-p

a ja wczsniej pisalam ze obiecalas fotki sukienki Malgosi do chrztu i ogolnie pokaz nam swoja ksiezniczke

Jutrzenko fotki sukienki wkleję jak wreszcie tata mi je zgra z apartu:baffled::baffled::baffled::baffled: Sama chciałabym je oglądnąć:tak::tak::tak::tak:

A Stasia popazyła kuzynka przez przypadek. Moja mam myła okna maszyną parową ( ciśnieniową) i kuzynka trzymała dyszę skierowaną akurat na Stasia brzuszek. Przez przypadek włączyła parę bo mama zapomniała zablokować i para z odległości czterech cm buchnęła mu prosto w brzuszek. a że miał na sobie tylko cienką bluzeczkę to ma teraz bardzo nieładną ranę.

No właśnie Weroniczka... gdzie fotki???

Stefanka to ładnie ząbale się sypnęły... U nas właśnie długo było 8 a teraz 9 wyszedł :-p:-D ale widać że już reszta 4 prawie na wierzchu... ;-) więc może się sypną... ;-):-D

Kata :-D stosunkowo udanego wieczoru :-p:-D

Dota pytałaś jak po szczepieniu u nas... Jula pierwszy raz była tak dzielna.. . zapłakał przy ukłuciu ale szybko jej przeszło... :-)
dumna z niej byłam i w nagrodę kupiłam jej autko... :-p:-D:-D:-D bo zawsze zabiera chłopcom na placu zabaw... to teraz ma swoje i jeździ po chodniku jak wtedy na zlocie... ;-):-D

młody zasnął
dałam mu nifuroksazyd-od kumpeli która ma też małą córeczkę.mieszka obok moich rodziców.zobaczymy jutro jak będzie???
idę poczytać co pisałyście.

no i gdzie Wy???
Kata-no to może za jakiś czas uda się i Tobie bezboleśnie odstawić Kiniolka???
co do obowiązku -spełniaj spełniaj-jutro nam opowiesz:tak::-D:-p:-p:-p:-D:-D
Weroniczko-fajną masz tą fotkę dzieciaczków :tak:co do waszej wyprawy-fajnie że wypoczęłaś.biedny Staś-oby wszystko się ładnie zagoiło!!!!

Ostatnia edycja:
jutrzenka ty mnie nie tlumacz!! ja sie martwilam o weroniczke !! a ty nie. wstydz sie!!
weronka a to sie powodziii urlopyyy eeee kochanaa szkoda tylko Stasia...
paula czy dobrze zrozumialam ?? jestes dzis z nami bo twoj stary mecz oglada?? czyli takie resztki z panskiego stolu ??
kasia moze przez nocke mu sie poprawi ??
moja tez juz spi chociaz nie obylo sie bez buntowniczego okrzyku hehe powiem wam ze ona ma teraz takie buntowniczy etap ze szok!

reklama
a i sprawdzilam zeby ma jedynki i dwojki gorne i dolne i gorne i dolne nie wiem chyba 5 czyli 12 sztuk :)

Do góry