• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefciu chyba raczej 4... piątki wychodzą ostatnie ;-) po 3 :tak:;-):-) tak mi się wydaje aczkolwiek nie zapieram się żeby nie było... hihihi...

Eee no to niedługo hollywodzki uśmiech ;-):-D

Nie no jestem przecież nie tylko jak ogląda mecz... :-D Ale dziś mam spokój bo ogląda a nie łazi i gada mi coś nad uchem... :-D:-D:-D

reklama
Stefanko-miejmy nadzieję ze do rana wszystko wróci do normy???!!!z okresem buntowniczym-to pewnie każdy maluch daje popalić.
Paula-masz racje-5 wychodzą ostatnie.nawet w wieku 3 lat-podobno???

no to moze 4 to sa ?? nie wiem w kazdym razie ma przerwe miedzy 2 a tymi zebami no ale moze nie az taka na 2 zeby ?? nie wiemmmmmmmmmmmmmmmmm a nie mozecie chociaz raz sie ze mna zgodzic ze wzgledu na moj zaawansowany wiek??
grzechotka gruu grrruuuuuuuu gruuuu daj okruszkaa

A jak wychodzą piatki, to niektore mamy mówią,ze maluchy strasznie się meczą...no ale wiadomo z tym to roznie...U nas najgorzej wychodziły czworki-dwa miesiace sie maly męczył...teraz trojki wyszły ot tak sobie i juz są:-)

no te zeby 4 czy 5 to jej okropnie dokuczaly a wychodzily 4 prawie w jednym czasie. ona w sumie zawsze zeby przechodzila na luzie a tutaj wiecie za uszy sie lapala i buzie pocierala i w nocy sie budzila nawet no i az takie spuchniete dziasla miala jak banie.
a buntuje sie o wszystko wiesz proba sil czy robie tak jak ona chce i tyle!!

Dota-no jak łatwo poszło z tymi 3 :tak:;-)
Stefanko-u nas Kuba jak coś zrobi-czego mu nie wolno-to zaraz patrzy na reakcję naszą-teraz np.upodobał sobie wchodzenie na schody!!!-dwa dni temu poszłam zanieść kubek do kuchni a on już stał na 5 schodzie!!!! a jak coś chce-to tak samo-dziś na podwórko przyjechał jego ulubiony samochód-OgÓREK!!!-tak nazywam wóz Bogdana-to jest jakiś stary chyba z czasów wojny :-D:-D:-D-Kuba bardzo go lubi-i woła na bubububu-jak go zobaczy-dziś tylko usłyszał (bo ten wóz strasznie warczy) już było po śniadaniu!!!-musiałam go na parapet postawić-bo on chciał bubububu-i w ryk ja mówiłam że najpierw ma zjeść!!!

reklama
wiecie ona mnie sobie ustawia bo jak wracam z pracy to mam wyrzuty sumienia ze mnie nie byloo a ostatnio jej nie pozwolilam stawac na lozku przy komodzie bo wiecie jak to jest zagapi sie zachwieje i walnie z lozka a ja mam wysokie lozko. to ona najpierw padla z rykiem w poduchy ale za 3 sekundy powstala i mi zaczela tlumaczyc i pokazywac raczka gdzie ona chce i co i jej mowe jak byscie uslyszaly tresc i ton - komedia hehe ale nie mam farta jakos zeby nagrac na kamere niestetyy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry