reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
moja corka jak jest w wielkim zalu np. nie chce jej targac na rekach to tak wiecie dlonmi sobie twarz zaslania i placze tak w raczki hehhe oczywiscie tylko przez 3 sek :) w koncu tyle jest ciekawych rzeczy do zrobienia hehe

No Stefcia musisz być twarda... ;-):-D

Rzucanie się też mamy przerobione... już się prawie nie zdarza... ignorowanie to jedyne wyjście... ;-):-D ale nie raz mi żale jej było jak tak płakała... aż serce się kraja...

Ostatnio miałam z córką wojnę bo nie chciała jogurtu zjeść na spacerze... zaczęła się drzeć tak mi machnęła w łyżkę że wózek upaćkałam, i ją do domu... wyła z 15 minut... potem zjadła kanpkę i wyszłyśmy... ale nerwa miałam... mówię wam... :dry: w dzień mi mało je a potem w nocy muszę wstawać 3 razy co 3h z zegarkiem w ręku bo chce mleko... brrr... to teraz za dnia jej wciskam cały czas coś żeby mi tak nie wstawała... :sorry2:

aaa stefanka pytałaś o spineczki... u nas jeszcze niestety nie ma na co zakładać... :-( :-D

Kasiamaj niezłe wiadomości... hehe... polizaje...

Ostatnia edycja:
ahhh...te nasze złotka-czasem tyle złości na nich...ale jaki byłby bez nich świat i nasze życie????

kochane lecę śpiochać....bo oczka mi sie kleją-dziś śpię z moim Księciuniem :tak::-)

Wam życzę miłej nocki.

Kata-chciałaś BB LIVE -i co??? :tak::-D:-p-jak tam obowiązek spełniony?:-D:-p-teraz tak myślę że pisałaś o czekoladzie dwa razy-najpierw o włoskach potem o cyckach :tak:-no to Twój mężuś ma dziś duże zmiany...z ciemnoskórą ....:-p:-D;-)

paula mi sie wydaje ze twoja Dżulietta to wcale nie z glodu sie budzi heheh
kasia a ty co dzis tak wymiekasz ??

Stefanko-jakoś zmęczona jestem...do tego brzuch mnie pobolewa-nie wiem czy to jeszcze jajeczkowanie czy może już.....:confused:
sis-spać nie może bo jej tu klekotam tą klawiaturą-a wiesz w gościach trzeba się jakoś zachować (byle jak ale trzeba):tak::-p;-)-jak przegnę to jutro mi komp.na kłódkę zamknie :-D:-p i co???do domu będę musiała wracać żeby do was coś naskrobać.:-p

dobranoc moje panie

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki i ja na chwilkę wpadłam

Widzę, że nasza Stefa wreszcie nareszcie zawitała na dobre, tęskniłyśmy:tak:
Marcel też mi odstawia, teraz po tej srace jest najgorzej bo znowu przywykł do cyca i ciągle by chciał, jak D. próbuje go uśpić to jest trochę krzyku, ohhh boję się strasznie bo chciałam go do żłoba odstawić we wrześniu a teraz jak on taki pieszczoch to już sama nie wiem, serce mi się kraje na samą myśl, tym bardziej, że on tam będzie najmłodszy:zawstydzona/y: nie wiem co robić
Drogie allegrowiczki próbuję coś wystawić na allegro i Darosław mi nawet napisał w tym htmlu cosik,ale nie wiem jak z galerią, tam trzeba jakąś stronę podać do zdjęć czy jak?? nie mam czasu żeby to do końca doprowadzić a sprzedałabym parę moich ciuszków, niektóre miałam kilka razy na sobie i mi zawalają w szafie, bo źle się w nich czuję
Trzymajcie kciuki żeby Marcel mi zrobił rano kupasa bo muszę zanieść na badania...:-D i odbiorę wyniki krwi... a we wtorek do laryngologa kontrolnie po tym zabiegu ... i jeszcze muszę zapisać małego do dermatologa bo ciągle ma tą wysypkę na dłoniach, karku i pod szyjką, pediatra mówiła, że prawdopodobnie to uczulenie na słońce, ale nic nie zaradziła, kazała przeczekać i jeszcze sprawdzę u dermatologa bo się martwię.
Ale Was zmolestowałam swoim postem i jeszcze coś, zauważyłam, że ta babka od Pyłka odkurzacza znowu go wystawiła, może nie będę musiała kupować dwóch:-D:-D
Kolorowych snów i do juterka

witam raniutko!

dota
paula kasia nie spełniłam małżeńskiego obowiązku bo tradycyjnie zasnęłam :-D
stefcia ja mojej nic nie zapinam bo ściąga i do buzi bierze :-( takie chłopacysko mam, że nie chce być ładna :-D
jeju weroniczko :szok:

u nas też buntowo :-p młoda np. coś tłumaczy pokazuje, ja nie wiem o co chodzi a ta w ryk, odwraca głowę i idzie do swojego pokoju z podniesioną głową i obrażoną miną :-)
wczoraj wstała z drzemki i se szlafrok kazała założyć :szok: chyba jej zimno było! łaziła w nim pół godziny :-D

dziś szczepienie. ostatnio było bez płaczu. zobaczymy dzisiaj...

Ostatnia edycja:
pierwsza!!! (Kata sie nie liczy:-p:-p)

Mufienk spi, jeszcze mam godzinke na głupoty;-)
czy Wy miewacie głupie sny??? ja ostanio mam ich pełno...no takie durnowate,ze szkoda gadac:tak:

reklama
nie no Kata zasnęła...a ja chciałam zapytac o pikantne szczególy....:cool2:

Kata daj znac o ktorej trzymac kciuki za Kinie?
Kasia jak Kuba?? ciekawa jestem od czego mial tą biegunkę...
Elcia moja droga jak juz bedziesz, to napisz chociaz dwa słowa wiecej-a nie "dzien dobry" "uciekam do pracy...":tak:

i co??? wypadałoby Was pozdrowic i zyczyć miłego dnia?
hihi
pozdrawiam i mielgo dnia życzę:tak::-):-):-)
Smiley-IPB-283.gif

Do góry