Hej Laseczki i ja na chwilkę wpadłam
Widzę, że nasza
Stefa wreszcie nareszcie zawitała na dobre, tęskniłyśmy

Marcel też mi odstawia, teraz po tej srace jest najgorzej bo znowu przywykł do cyca i ciągle by chciał, jak D. próbuje go uśpić to jest trochę krzyku, ohhh boję się strasznie bo chciałam go do żłoba odstawić we wrześniu a teraz jak on taki pieszczoch to już sama nie wiem, serce mi się kraje na samą myśl, tym bardziej, że on tam będzie najmłodszy

nie wiem co robić
Drogie allegrowiczki próbuję coś wystawić na allegro i Darosław mi nawet napisał w tym htmlu cosik,ale nie wiem jak z galerią, tam trzeba jakąś stronę podać do zdjęć czy jak?? nie mam czasu żeby to do końca doprowadzić a sprzedałabym parę moich ciuszków, niektóre miałam kilka razy na sobie i mi zawalają w szafie, bo źle się w nich czuję
Trzymajcie kciuki żeby Marcel mi zrobił rano kupasa bo muszę zanieść na badania...

i odbiorę wyniki krwi... a we wtorek do laryngologa kontrolnie po tym zabiegu ... i jeszcze muszę zapisać małego do dermatologa bo ciągle ma tą wysypkę na dłoniach, karku i pod szyjką, pediatra mówiła, że prawdopodobnie to uczulenie na słońce, ale nic nie zaradziła, kazała przeczekać i jeszcze sprawdzę u dermatologa bo się martwię.
Ale Was zmolestowałam swoim postem i jeszcze coś, zauważyłam, że ta babka od Pyłka odkurzacza znowu go wystawiła, może nie będę musiała kupować dwóch

Kolorowych snów i do juterka