jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
i ja sie wpadlam przywitac bo zarobiona jestem 

u nas tez sa momenty buntu, np nie pozwolalam walic szklanymi pokrywkami

to beczy, i dalej wali wiec ja krzycze i zamykam szuflade a on dalej beczy.
Czasem jak wali bidonem o stol i patrzy jak sie faluje sok i ja mowie nie wolno i ze zabiore to on dalej wali i sie smieje wiec ja zabieram i jest placz i takich kilka innych sytuacji, na szczescie nie jest tego duzo, jak sa to glownie juz po 17-18 jak jest zmeczony calym dniem
Dotka co do snow to ja mam, poprzedniej nocy snilo mi sie ze jechelam ze szwagierka i mialysmy wypadek
walnelysmy w jakies barierki, ale nic nam sie nie stalo ale i tak sen byl straszny
A jak Krzysio, dalej taki zmeczony pada jak pisalas po spacerkach czy juz jest ok??
a i wreszcie bylo co poczytac Wy moje gadulki kochane
, ja odpadlam bo ogladalam jakis melodramat i mnie wciagnal :-):-)
buziaki przesylam i do roboty wrrrr

u nas tez sa momenty buntu, np nie pozwolalam walic szklanymi pokrywkami

to beczy, i dalej wali wiec ja krzycze i zamykam szuflade a on dalej beczy. Czasem jak wali bidonem o stol i patrzy jak sie faluje sok i ja mowie nie wolno i ze zabiore to on dalej wali i sie smieje wiec ja zabieram i jest placz i takich kilka innych sytuacji, na szczescie nie jest tego duzo, jak sa to glownie juz po 17-18 jak jest zmeczony calym dniem
Dotka co do snow to ja mam, poprzedniej nocy snilo mi sie ze jechelam ze szwagierka i mialysmy wypadek

walnelysmy w jakies barierki, ale nic nam sie nie stalo ale i tak sen byl strasznyA jak Krzysio, dalej taki zmeczony pada jak pisalas po spacerkach czy juz jest ok??
a i wreszcie bylo co poczytac Wy moje gadulki kochane

, ja odpadlam bo ogladalam jakis melodramat i mnie wciagnal :-):-)buziaki przesylam i do roboty wrrrr
Ostatnio mi się śniło, że jestem ciężąrną PÓŁJASZCZURKĄ
;-)