reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota u nas to samo :-( tacy filmowi edziowie :-( niektórzy z musu niektorzy z własnego wyboru...

widziałyście tą akcję:
powiedz Tak
kupię sobie bo jestem za transplantologią :tak:

a w weekendzik pewnie będziemy fruwać to tu to tam ;-) dota nie tęskno ci za górami? ;-)

reklama
a ja ubrania zawoże do swojej mamy i ona tam komuś daje, podobno dla córki,ale ta pani jest taka szczupła, że mama ją widuje w moich ciuszkach:tak: też mi szkoda tak po prostu wyrzucić.

Ale wiecie co drogie koleżanki nieładnie się zachowałyście jak pangę to mi zbrzydziłyście, a ładnego szybkiego prostego przepisu to żadna nie podała... no nic teraz to już za późno moje drogie bo już paruję:zawstydzona/y: chyba sobie ryżu do niej dogotuję i warzywa na patelnię biedronkowe i łachy bez:dry:
Ja zastanawiam się żeby w weekend pojechać do Wawy, może starówka albo coś, bo i tak stary musi jechać po czynsz od lokatorów, albo ciocię odwiedzimy i bliźniaków zobaczy się

hehe :-D a co z tym biednym mintajem... ale wiecie co?? nie wiem czy babka sie nie pomyliła i czy to czasem nie jest tilapia?? bo cos tak nie śmierdzi jak mintaj? kurcze jak się pomyliła to pójdę po jeszcze taka promocja:-D:-D

Dotka od razu pojechalas, :-:)-( to taki ciezki humor z poludnia :-D:-D:-D, a to przez to ze mnie tym morzem tak draznisz :sorry2::sorry2::dry::dry:

Kata swietny przepis, musze go zanotowac

Aga wspolczuje z powodu problemow z praca meza, kurde moze cos sie znajdzie, trzymam kciukasy

Dotka dzieki za info z tym realem, juz szukam oferty na stronce, a w Carrefoure duza paczka pampresow 111 sztuk w rozmarze 5 kosztuje 75, POLECAM (juz chyba Kasia o otym pisala ale przypominal bo to do 10 maja)

kurde iza dla mnie każda ryba jest jednakowa ale ja tam żadna kucharka nie jestem :-D tilapia czy mintaj obojętne byle zjadliwe było ;-)
chociaż nie! łososia odróżnię bo różowy :-D

jutrzenka pisz pisz póki go widać! bo potem zaginie wśród postów :tak::-D
a nie chce mi się go przepisywać do naszego kuchcikowa :no::-D

Iza i przez Ciebie nie moge sie za robote wziac, moj przepis na rybe to obtocz w mace, jajku bulce i usmaz na oleju :-D:-D:-D:-D albo kup Pomysl na ...

reklama
No dobra Jutrzenka rozumiem:tak: ale wiesz morze w tym roku jest wyjatkowo piekne...serio:tak: i te plaze, relaks,slonce..dziecko bawiace sie na plazy...achhh;-):-p

Iza dobra promocja:tak:heheh:-)

Kata ja jakoś nigdy nie była zwolenniczką gór....mnie woda,szum morza zawsze bardzo uspokaja;-)całe życie mowilam rodzicom,ze jak bede duza to zamieszkam nad morzem i prosze....mowisz masz;-)

ide Mufinkowi dac obiadek:-)

Do góry