reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ach właśnie nie zawsze się da... u mnie by to nie przeszło, prędzej jakaś sensowna negocjacja, a może spróbuj pogadać z szefem może się rzuci, spróbować można.
Idę i ja spać
paaaaaaa kolorowych

helo

ja jestem poranna zmiana jak wy jeszcze słodko spicie ja stoje na straży i haruje od rana

ide do pracy ludu nieroboczy
ludz loroczy:-D:-D

witam

Grzechotka o tej porze co Ty tu zagladalas to ja juz do sklepu jechalam po chlebek i wedlinke i nowalijki do tego.
Zrobilam sobie kanapeczke (majonez, saalata, ogorek, szyneczka i dalam kubie sprobowac i zjdl mi prawie caly srodek kromki od chleba :tak::tak: i am am mowil :-D.

Mowie Wam jaki on slodki sie zrobil, dzis rano obudzil sie o 6:30, ja standardowo udawalam ze spie i myslalam ze polezy a on wstal wzial w jedna reke pieluche i swojego ukochanego misia do spania i krzyczal i na nasze lozko pokazywal :-D:-D, czekam gotowy do wziecia ze swoim zestawem lozeczkowym :-D:-D:-D.
Wzielismy go do srodka, polozyl sie na podusze i mowi ke ke :-D:-D:-D czyli bajke :-D:-D, i tak sobie jeszcze troche polezelismy.

Aga co do dochodow to u nas sie nie orientuje jak jest, ale w urzedzie naszym dla takich mlodych osob pensja tez sie wacha w przedziale 1500-2000 do reki. I wcale nie ma podwyzek ostatnio :no::no::no:, Mi dochodzi prowizja wiec nie narzekam ale z nia to roznie, raz jest sporo a raz slabo :dry::dry:. Tez bym wolala miec wiecej ale w sumie nie narzekam tylko ta ilosc roboty :no::no::no:.
Ogolnie z wysluga i jak sie dluzej pracuje to ponad 2000 wychodzi, takie babki przed emerytura to pewnie wiecej maja ale one maja duzy % wyslugi.
Ale gdzie mi jeszcze do emerytury :-D:-D:-D:-D.

W sumie z wojskiem to byloby dobre rozwiazanie, szkoda ze u Twojego meza odpada, to stala praca, pewna wyplata i w sumie na dizen dzisiejszy te zarobki sa juz nawet nawet.;-);-)

co tam jeszcze ....

a Stefcia normalnie mi komplementa walnela z ta mala stopka jak u ksiezniki bo ja 35 rozmiar nosze :-D:-D:-D.
Niby nie narzekam bo kazdy but moge kupic i takie z czubem i bez ladni wygladaja pod warunkiem ze sa w moim rozmiarze :angry::angry::angry: bo z tym gorzej.
Ja putam w sklepie o 35 to z reguly musze brac co jest bo nie mam wyboru,
hehe w sumie lepiej tak niz jakbym przy moim wzroscie miala rozmiar 40 :-D:-D:-D:-D, dopiero bym wyglada.

Kasia kurde wspolczuje, duzo zdrowka dla Ciebie, Kubusia i calej rodzinki :tak::tak:

no wlasnie a gdzie Viki, juz wczoraj pisalam ze jej nie ma i dalej sie nie odzywa ???

kuba spi a ja powinnam cos porobic ale jakos mi sie nie chce, pogoda sie ladna robi bo rana padalo, po obiadku wyjdziemy na dwor.

dobra ide bo zaplanowalam umyc lodowke

aaa zapomnialam ale sie wczoraj wkurzylam, dostalam oferte promocyjna na maj mebli. i tam byla m.in promocja ta ta kolekce co kupialam do salonu, i wiecie co, dokladnie te komody i witryna ktore kupilam sa teraz w promocji i jakby je kupowala w maju a nie w kwietniu to bym zaoszczedzila 780 zeta :angry::angry::angry::angry::angry:, obnizka ponad 200 na sztuce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jedna jeszcze dokupilam wczoraj po tej nizszej cenie, dobre i tyle :tak::tak:

paaaaaaaaaa

Hej!
Ładna pogoda to i Was nie ma.
A my siedzimy cały dzień w domu:-(, bo Filip gorączkuje. Niby nie jest wysoka ta temperatura, ale boję się ryzykować wychodzeniem z domu, bo u nas jednak wieje. Mam nadzieję, że ta gorączka to chwilowa i od zębów, bo jakieś nowe mu wychodzą.
Jutrzenka, takie obniżki są wnerwiające, jak już się kupi po standardowych cenach. Ale masz satysfakcję, że jednak coś udało ci się nabyć po "promocji".

Pozdrowionka dla reszty.
Viki, co z Tobą, kochanieńka??

hej:-)
dzięki za odpowiedzi:tak::tak: niestety wiem że strajk nie przejdzie, jestem za świeżym pracownikiem i jeszcze na dodatek nie pracuję na stałe i mam 1300 zł ale brutto + 10 % premii, wysługi nie mam bo u nas dopiero po 5 latach pracy jest 7,5%. Lepiej jest w sezonie bo czasem dostajemy premie uznaniowe ze 200 zł:sorry2: Niestety na wschodzie to i tak jest sporo, bo w niektórych miejscach to nawet księgowym proponują minimalną:szok:

ale coś tu z frekwencją słabo, piękna pogoda
my tez prawie cały dzień na worze tylko na spanie i na jedzenie do domu :-)
narwaliśmy bzu i teraz w domu tak pięknie pachnie:tak::tak::happy2:

jutrzenka-
słodki ten twój Kubuś, mój się nie daje wziąć już do łóżka do mnie tylko chce sobie leżeć z króliczkiem w swoim łóżeczku:-)
asia- zdrówka dla Filipka

Łoooooo rany ale natrzaskałyście dzisiaj postów:szok::szok::szok: Aż 4:-D

Jutrzenka mój ma taki sam zestaw:tak: Używa go też w samochodzie i jak mu podaję picie to zawsze daje smoczka i pieluszkę mi, żebym mu potrzymała:-D nigdy nie odłoży na bok:-D

Ja byłam dzisiaj cały dzień u koleżanki. Znamy się jeszcze z Polski a teraz mieszkamy tylko godzinę drogi od siebie:-)

napisalam posta i mi zżarło :angry::angry::angry::angry: wiec tylko w skrocie

Sylwia dobry ten Marcleus :-):-)

Asia zdrowka dla Filipka

Aga to rzeczywiscie falatnie Ci placa :no::no:

jutro jade kupic sobie jakas kiecke na komunie i wesele, ciekawe czy cos znajde :baffled::baffled::baffled:

halo meldowac sie tu szybko laski

reklama
jestem!!!!
cieszycie się?????
juz mi lepiej....choć jeszcze czuję tą rewolucję w brzuchu.
sis-taż już przechodzi-tylko ona z tatą (bo też go dopadło)-leczą się colą i paluszkami-i im to pomaga.:tak::tak::tak:
kupiłam dziś sandałki dla Kubusia-mniej więcej takie jak chciałam-Kuba ma wysoką nogę w podbiciu-no i nie było łatwo znaleźć mu fajne obuwie.:no:

Asiu-my mamy wesele w październiku-i mam ten sam problem.....-może zwrócimy się z pomocą do Elki:confused:????-może ona nas uratuje???-co Ela???:confused::happy2:-masz jakiś pomysł kreacji jak to Aśka ujęła na wieloryba????:tak::-D:confused:
Aga-z płacami nie pomogę :-:)no:-nie wiem......
Stefanko-Ty to masz oko :tak::-D;-)
Iza-siostra w ciąży???:confused:-nie-ma to samo co ja:tak: -te same objawy...hmmm:shocked2:....-kurcz-no ale my sią staramy....:szok:......-UPS!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D-może ciocią zostanę????
Sylwia-fajnie masz z tą koleżanką.:tak:
Dota-jak tam na plaży????tylko nam się nie usmaż za mocno :-);-)wszystkiego NAJ....dużo szcześcia
Paula-zaginęła.....:baffled:
Jutrzenko-owocnych poszukiwań :tak:;-)-byłaś w Boti???-ja tam dziś zakupiłam sandałki dla Kubusia.
Kata-a co to dziś strajk??? :-)
Kacha-odwiedzaj nas odwiedzaj.......bo tak jakoś Cię tu brakuje.

Ostatnia edycja:
Do góry