reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór Kochane Panie.

Jaka ja dziś jestem zmęczona. Normalnie dzieciaki dały dziś tak w tyłek że szok. Dobrze że to sobota i mąż był w domu:tak::tak::tak: Ostatnio Tadziu daje mi strasznie popalić. Jest nieznośny. Robi sceny zazdrości i o wszystko sie wścieka i krzyczy. Momentami mam go już dość. No i od kilku nocy budzi się o 2 i przychodzi do nas do łóżka i przez dwie godziny wierci się i kręci bo nie może sobie znaleźć pozycji do spania. A wstaje o 5.30 i w ciągu dnia jest niewyspany. ALe nie pozwoli się do snu ululać. Śpi tylko pół godziny na spacerze około godziny 11.30 i budzi się i do wieczora już nie śpi. Mam nadzieję że niedugo mu to przejdzie i znów będzie kochanym uśmiechniętym chłopczykiem:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hejo!!! (jak mawiają Teletubisie) :-p:-)

Co tam u was? Bo u nas ciągle to samo... czyli lofrujemy... :-)

Z rana pogoda postraszyła bo padało ale za to później.... super...

no i dla Julki raj bo kałuże.... :-D chyba moją Julcię wyślę do cioci Doty Z na jakiś czas to może się dziewczyna wyszaleje z Krzyśkiem w morzu :-p:-D ale tak serio to ona uzależniona od wody... :baffled::tak:

no i co jeszcze chcecie wiedzieć?

popracowałam dziś troszkę bo moja rodzinka na komunię się wybrała :tak: do znajomych:tak: swoją drogą niezłe szaleństwo... 60 osób... takie przyjęcie... :baffled::shocked2:

Dota wszystkiego na na te 1000 dni... :-):-):-) no już 1001 ;-):-p też fajnie...

Stefcia to fajnie że butki się przydały i że wygodne :-)

Aga ja to nie mam pojęcia ile za takie stanowisko płacą... :no:;-) na pocieszenie Ci powiem że ja dostawałam 800zł w salonie... z zarejestrowaniem na 400 :wściekła/y: to dopiero wykorzystywanie... młoda i głupia byłam... ehhh... w domu mam lepiej ;-)

Kasiamaj zdrówka dla was :-):-):-) współczuję wirusa... :zawstydzona/y:
I u nas ten sam problem z butami... nie dość że wysokie podbicie, to jeszcze szeroka stopa... :-( ale wynalazłam coś co bym mniej więcej chciała... ło takie...
IMG_3900.gif

tylko kolor chyba jakiś ciemny bo mnie szlag trafia z tym moim kocmołuchem....
hihi... u nas wszędzie na osiedlu zamiast trawy czarna ziemia... raczej piach. I taki śliczny róż po kilku praniach będzie nie ciekawie wyglądał... :baffled:;-):-)

Dla niewymienionych CMOKI!!! :-D

Paula-świetne te sandałki-ja wchodząc do sklepu tylko widzę ful możliwości dla dziewczynek-a chłopcy???-no właśnie...dla chłopców jakoś mniej do wyboru.
co do Julki lufrowniczki-to może fajny pomysł-z tym morzem???
jeśli doszłoby do naszego spotkania w czerwcu to też ruszaj.....nad Bałtyk :tak:
będzie weselej :-D:-D:-D-i może Jula się wyszaleje????
kurcze komunia-jak weselicho tyle ludzi :szok:

o ...hejo Elcia ;)

hihih ale natrzaskałyscie hihih
ASIA KASIA no pewnie ze pomoge zapraszam:)
]PAULA daj linka na te sandałki plleeessssss!!!!

Kasiamaj w ogóle dla chłopców jest dużo gorszy wybór rzeczy. W zimie chciałam kupić zwykłe rękawiczki dla chłopaków ( gładkie bez wzorków i naszywek) i nie udało mi się. Bo albo były w kolorowe paseczki albo mocherowe. A jak były bez wzorków to miały ponaklejane cekiny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pdobnie było z czapeczkami dla nich.

a wiecie co ...dzisiaj byłam po okulary hihihih i sie przeraziłam ze takie ceny koszmar
ale najsmieszniejsze to to ze miałam receptena nie i znizka wynosi cAŁE 19 ,60 HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH kon by sie usmiał

Elcia to i tak dużo bo jak ja kupowałam okulary to dodatek był mniejszy niż koszt dojazdu po te pieniądze ( bo wtedy trzeba było się osobiście fatygować po zwrot pieniędzy za zakup okularów z receptą):tak::tak::tak::tak:

reklama
Weroniczko-Hej :-);-)- bo się nie przywitałam-wybacz :tak:wstręciula ze mnie :angry::baffled:-masz racje-choć czapeczki widziałam fajne.
mam do Ciebie jeszcze pytanie odnośnie tego domku u Was w Ropie....wystawiacie może faktury??-rachunki za pobyt???

a może któraś z dziewczyn może wystawić coś takiego????-albo zna kogoś -kto ma działalność turystyczną???i wystawia???

Do góry