reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No właśnie nawet przez myśl by mi nie przeszło zamówić w ciemno... chyba że bym przymierzyła w sklepie i taniej by było, ale tak to :no:

Kasia nie ma u nas Boti...:no: tylko Ambrę mamy a tam to wiesz zbiorowisko różnych i nic ciekawego... może coś dowieźli popatrzę... generalnie u na te sklepy z ciuchami i butami to prawie wszystkie się w Centrum Chińskim w Wólce Kossowskiej zaopatrują więc ta sama jakość... :baffled:

A nasz zwrot pójdzie pewnie na zaległe opłaty... :zawstydzona/y: i ciekawe ile tego zwrotu będzie...

reklama
No, popracowałam trochę zawodowo - awansowo.

Paula
, ja zrobiłam ten błąd i kupiłam Filipowi przez net i co? Wiadomo - noga nie wchodzi na podbiciu. Ale już kupowałam wcześniej i były dobre - no ale wtedy kupowałam Bartki i Geoxy, Daniele. A teraz jakieś szmaciane trampki - i dupa, a takie fajne są. Dobrze, że tanie były, to nie ma wielkiego żalu.
Elcia, gdybyś mieszkała bliżej to pewnie bym skorzystała z twojej stylizacji.;-)
Weroniczko, Tadziowi na pewno przejdzie. Malutki jest jeszcze i potrzebuje dużo mamusi, a pewnie nie chce się dzielić. Widzę po swoim Filipie, że teraz bardzo często się do mnie przytula.
Kasiamaj, dobrze, że już się lepiej czujecie. Biorąc pod uwagę, że to mogły być objawy ciążowe to twój tata też może być, heheheh

Dobra, idę spać, bo bredzę.

hej misie pysie

sama sie odzywam bo nawet nikt tu o mnie juz nie pamietas nie pyta eeeeee trzeba sie upominać

pochodziłam 2 dni na solarium i troche soie przegrzalam teraz głowa mnie boli i strasznie mnie pali a w sumie to nawet czerwona nie jestem ale trza sie strzaskac na wesele:-D:-D
a tu proszę jaka kiecunie kupiłam
KOKTAJLOWA gorsetowa w stylu lat 50-tych TIUL r 44 (627685209) - Aukcje internetowe Allegro

ciekawa czy dobra bedzie mam nadzieje

miłego dnia

witam się w niedzielne popołudnie:-):-)
piękny dziś dzeń:-)
pospaliśmy do 7.30:szok: rzadko coś takiego się zdarza, chyba się wyspałam:-)
byliśmy z Łukaszkiem na gim spacerku nad rzeczką, wrzucaliśmy kamyki do wody :-)
udało się Łukaszowi zrobić siusiu do nocnika- hurrra
a teraz śpi:-)

elcia- co ty tak późno śniadanie jesz?:confused:
kasiamaj- od kiedy ty masz rozmiary wieloryba:confused: nie wierzę:no: chyba że nie swoje zdjęcia wstawiasz albo jakiś fotomontaż :dry:ps. dobrze ze wam lepiej
grzechotka- świetna ta sukienka, ale mi brakowało by ramiączek, bałabym się że mi sie zsunie:-D
asia-na tego wieloryba też nie wiem co powiedzieć:confused: bo nie widzę:no:
paula- tez nie ciekawie miałaś z tą płacą, i współczuję takich opłat. Może kiedys otworzysz własny zakład :tak::tak:
weroniczka- dobrze że mąż ma wolne, może troszkę odpoczniesz:tak:
a gdzie to się reszta podziewa? co?

No dobra to i ja się przywitam...;-):-)

DZIEŃ DOBRY!!!!!!! :-):-):-)

a raczej Dobry wieczór chyba... :-D

My dziś u moich rodziców byłyśmy... na nowej piaskownicy którą dziadkowie zakupili dla Julci... ehhh może w okolicach lipca już na tym podwórku zagościmy na dobre... ;-):-):-p niby nic specjalnego bo stara kamienica ale lepsze to niż blokowisko ;-):-)

Grzechocia fajna kiecka ;-)

Idę... paaaa.... :-):-):-)

Czesc :-)
Ale tu cisza....:szok::szok::szok:
My caly dzien w zoo bylismy, wiec tez dopiero teraz sie melduje..... Dla Oliwiera to pierwszy wypad do zoo, a dla mnie chyba drugi....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Bylo super, a teraz juz sie odmeldowuje, bo musze lobuza spac polozyc :-)

hejo

ja sie melduje na slowko i spadam

bylismy w Wawie, kupilam sukienke, kurde ulzylo mi bo juz mi sie plakac chcialo, obeszlam cala arkadie i nic :no::no::no: w ostatnim sklepie kupilam (w Bolero), przyierzalam 3 inne potem juz zrezygnowana mialam wychodzic ale jeszcze jednego wieszaka nie przegladalam spojrzalam i kupilam. Tylko zostawialam bo maja mi poprawic ramiaczka bo za dlugie dla mnie. W czwartek pojade po odbior

Potem poszlismy do zoo ale kuba nie zainteresowany :no::no::no:, byl niewyspany, poza tym sie nie interesowal zwierzakami, jakis dziwny czy co :-D:-D,

zaczelo kropic to szybko poszlismy do centrum handlowego gdzie mielsimy samochod bo w okolicy zoo nie bylo gdzie zaparkowac i taki deszcze lunal ze szok :szok::szok::szok: dobrze ze zdazylsmy, nas tylko pare kropel pochlapalo.

A kto wie co sie dzieje z Viki, juz kilka dni jej nie bylo a zwykle pokazuje sie choc na slowko codziennie ??

i chyba na tyle, spadam i do juterka

reklama
dobry wieczór!!!
o ja....ale się naczytalam.....kurcze aż mnie oczy bolą tyle napisałyście :-D:-D:-D
u mnie dzię męczący dzień był-cały dzień z Kubuniem-tezar J dopadło to g......no!!!-wczoraj całą noc miałam zarwaną-bo siedział w WC-i dawał jedną i drugą stroną!!!:angry::angry::angry:-Kuba się ciągle budził-bo głośno było!!!jak już przysnął to ja biegałam z herbatkami i lekarstwami.dziś rano musiałam po tabletki jechać-i szukać otwartej apteki.:-(ja czuję sie lepiej -a Kuba nie ma apetytu-dziś zjadł tylko banana-4 chrupki takie długie (paluchy) i wypił może z pół litra soku z marchewki.obiadu nie ruszył :zawstydzona/y::wściekła/y:-ma jakiś wstręt....może po lekarstwach???
co weżmie do bużki to wypluwa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-kurcze.....
byli u nas dzisiaj dziadkowie-moi Teście -teściowa przy okazji chciała nazbierać szczawiu na zupę-narwała całą reklamówkę :-D:-D:-D:-D
i ja sobie garść urwałam-ugotuję z jajem-a co???;-):-)

dziś byłam też na bazarze-bo Kuba mi zasnął w mieście -chodziłam sobie aż sie obudził....oglądałam minn. sandałki z tej firmy "PICCO"-kurcze fajne robią ale na stronie jeszcze nie pokazali.:-(
Hurtownia obuwia ASTRA w Krakowie. Obuwie dla dzieci PICCO. Import obuwia.

o mam!!!! coś takiego-są dla dziewczynek i dla chłopców.różne kolorki.
622781461

a tu link-gdyby któraś chciała.....:tak::tak::tak::tak::tak: u nas na bazarze są w cenie 45zł.
https://ssl.allegro.pl/item622781461_picco_sliczne_sandalki_sztywna_pietka_r_26.html

i takie jeszcze też były-
617054303

i link-
Sandalki PICCO wiosna 2009 roz 25 C30 KURIER (617054303) - Aukcje internetowe Allegro

a tu coś dla Julki -lufrowiczki ;)
618266578

Sandalki SUNWAY wiosna 2009 roz 25 C43 KURIER (618266578) - Aukcje internetowe Allegro

a tu dla chłopców-jakie fajowe.
Sandalki MARIQUITA wiosna 2009 roz 24 C72 KURIER (621873066) - Aukcje internetowe Allegro

ja wrzucą Wam nasze -te co zakupiliśmy tylko muszę fotkę zrobić.:tak::tak:

Weroniczko-podzielam Twoje zdanie na temat kupna obuwia przez net...nigdy nie wiadomo.
Asiu-co do taty ciążowego to nie sądzę-bo to raczej nierealne ale patrząc na jego posturę i wagę oraz ten brzuszek to niejeden by się pomylił.waga prawie 140kg.:dry::tak:
Aga-oj-wieloryb ze mnie pełną gębą :tak::tak::tak::-D.brawo dla Łukaszka :tak:
Grzechotko-super sukienusia!!!
Kata-Pryzybelka-Dota-Kacha-Stefanka-agdzie Wy???

dziewczynom się na ZOO-zebrało ;)

nie ma nikogo-to uciekam-uffff-zmachałam sie rzucaniem tymi sandałami :-D:-D;-);-)

dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Do góry