reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam.......
pierwsza.

noc u nas spokojnie minęła.:tak:Kuba przespał całą.J też trochę lepiej....tylko jeszcze gnaty go bolą.

a co u Was mamuśki???

a to nasze butki.-dodam że pod zapinkami jest gumka-co ułatwia wkładanie sandałka.
te1s.jpg

miłego dnia wszystkim!!!! :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej

jutrzenka a co ty tez na jakies wesele idziesz po co kiecke kupowałaś????

w monnari były przeceny do 70% na ciebie to były super kiecki ty szczupła jestes i w super cenach

a ja wczoraj dostałam prezent od męża juz na urodziny wczesniej bo sama oczywiscie sobie musiałm wybrac ale nic specjalnego kosmetyki i buty

paula będziecie sie do rodziców przeprowadzać oooo ryzyk fizyk:-D:-D:-D

wiecie co ja to kupiłam dla kuby takie sandałki piankowe nike i adidasa ale tak patrze jakie wy wybieracie może niedobre takie sandały

ja dzis mam tylko zebranie nudziarskie w pracy na szczęście

a miałe=am się zapytać czy widziałyście gdzieś w jakis marketach gotowe dania hippa po 1 1/2 roku takjie spagetti albo makaron jakiś widziałm reklamę ale nigdy nie widziałm żadnych produktów takich http://www.hipp.pl/index.php?id=433
wiec miłego dnia

Ostatnia edycja:
dzien dobry poniedziałkowo
ja juz po kawce i jestem okropnie nie wyspana , mała obudziła sie z płaczem o północy i tylko na rece i na rece po godz odpusciłam i wziełam ja na rece i odrazu cisza no i spała z nami
i od rana wyje juz mnie głowa od tego boli chyba niewytrzymam
niewiem co w nia wstapiło wrrrrrrr

hej hej

u nas tez noc do bani :angry::angry:, Kuba plakal, bralam go do nas, odkladalam ale i tak sie o 6 obudzil z placzem i z katarem :angry::angry::angry:, kurde widac ze go rozklada :-:)-:)-(, moj bidulek, gdzies go zawialo tylko gdzie :baffled::baffled:

Kasia zdrowka dla J, wspolczuje, mialam takie wirusa i wiem jakie to cholerstwo

Grzechotka mam komunie w niedziele i wesele 30 maja., w Monarri w Warszawie bylam ale nie widzialam zadnych obnizek a teco mi sie podobaly to ponad 400, 500, albo 900 kosztowaly :szok::szok::szok::szok:. , Patrzylam w Taranko, Zarze, Solarze i innych tego typu sklepach i nic mi nie lezalo, nawet nie mialam co przymierzyc, a jak juz cos tam niby mi wpadlo w oko to nie bylo rozmiaru :angry::angry::angry::angry:, to porazka normalnie. W koncu kupilam w Bolero , klasyczna prosta w kolorze ciemego fioletu, bedzie ok i teraz i w pazdzierniku jak pojdziemy na wesele.
Ja ogolnie zle wygladam w sukienkach, jakos sie nie czuje :no::no::no:. Poza tym mam problem z rozmiarami, niby 36 ale nie zawsze sa dobre w stanie, np widac mi cycki bo sa zadlugie w ramionach, a 38 za duze, 34 z kolei to mnie tak opinaja ze wszystkie faldy a brzuchu mi sie opinaja ;-);-):no::no::no:.

paaaaa

Poza tym mam problem z rozmiarami, niby 36 ale nie zawsze sa dobre w stanie, np widac mi cycki bo sa zadlugie w ramionach, a 38 za duze, 34 z kolei to mnie tak opinaja ze wszystkie faldy a brzuchu mi sie opinaja ;-);-):no::no::no:.

Jutrzenko to gdzie ty masz te cycki że są zadługie w ramionach? ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Hej dzieczynki.

Ależ się dziś wkurzyłam. Chciałam pójść z Małgosią i Tadziem do przychodni bo potrzebuję receptę na mleko dla malutkiej i skierowanie na wymaz z nosa dla Tadzia. Ale jak się okazało na zdrowej stronie przyjmują tylko dzieci do bilansu lub do szczepienia. Czyli dzieci z alergią muszą przyjść na chorą stronę. Normalnie ich porąbało. Z dziećmi alergicznymi ale zdrowymi muszę pójść do kolejki z dziećmi chorymi. Bo mi jeszcze tylko brakuje żeby dzieciaczki złapały jakiegoś wirusa w tej przychodni. Tak mnie wcięło jak mi to baba w rejestracjio powiedziała że odłorzyłam słuchawkę. Mąż dziś idzie przepisać dzieci do innej przychodni w której przyjmuje ta lekarka do której chodzę prywatnie. Będę do niej na NFZ chodzić z drobnostkami i po skierowania a do prywatnego gabinetu jak będzie poważniejszy problem. Przynajmniej będę mieć jednego lekarza któremu ufam.

A co do sukienek to ja ich wcale nie noszę bo wydaje mi się że źle w nich wyglądam a po za tym nie umiem sobie dobrać odpowiedniego kroju:confused::confused::confused: A będę musiała bo w sierpniu jedziemy do Warszawy na weselisko:tak::tak::tak::tak:

czesc slicznotki
ja dzis nie poszlam do pracy bo jakas zmeczona jestem...
caly weekend po sklepach latalismy :)
grzechotka ja widzialam te dania HIPP u mnie sa !!!
a sukienki hmmm ostatnio sobie kupilam jedna i w lecie czasem nosze ale bez szczegolnego afektu :)
pije kawe, Gaja biega sobie po chacie, Jarek pakuje smieci bo bylismy w Ikei i pudel duzo i co tam jeszczeee sie zyje chlopaki elo hehhe
weroniczka cmoki dla was :)

dzien dobry Słoneczka;-):-):-)

Grezchotko jako że my dajemy malemu tylko kupowane obiadki to i kupuje tez te z Hippa- ja je kupuje w "Piotrze i Pawle" ale widzialam tez w 'Realu":tak::tak:

dziewczyny moze potem uda mi sie Wam podopsywac....bo teraz taka jakaś zmeczona jestem...kurcze bylismy na spacerku i maly chodzil prawie godzinke na nozkach bez przerwy i niby wolniutki spacerek ale stara Dota strasznie sie zmeczyła:tak::-D:-D

to co herbatka??ide sobie zrobic:-)
paaaa:-)

Kasiamaj no fajne buciki powklejałaś, ale niestety nie mam odwagi żeby kupić przez neta... :no: no i te ostatnie może dla lofra ale nie mają regulacji w podbiciu... ;-)

Grzechotka u nas w sklepach są te dana Hipp ale skubane drogie... koło 8zł chyba... :szok:

No i zonk Grzechotka nie do rodziców, ale w tą samą kamienicę... ;-) to pomysł mojego męża. Nie widzi problemu żeby teściów za ścianą mieć... ;-):tak: lubi ich więc jest ok... :tak:;-):-)

Jutrzenka dobrze że coś wybrałaś... czekamy na fotki :-p:tak:

Weronika służba zdrowia to temat rzeka... ;-):tak: nie ma co się nimi stresować...

Stefka to co tak kupowałaś cały weekend?

Alex fajnie że wypad do ZOO się udał... ;-)

No Viki może szykuje się na komunię...??? ;-)

Stara Doto odpocznij... :-p:-D

Idę sprzątać... paaaaaa....

Mężysko na 12:05 ma ustną maturkę polskiego:-):-):-)

A ja właśnie kończę pić kawusię z kozim mlekiem.:baffled::baffled::baffled::baffled: Boże jak mi się marzą lody śmietankowe Algidy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszyscy dookoła chodzą z lodami a mnie normalnie prawie ślinotoku dostaję.

Stefanko dla Ciebie też cmok cmok:tak::tak::tak:

Szukam jakiejś klepsydry na urodziny dla Stasia bo mu się marzy. Staś jest zakochany w fort boyard i ciągle tylko w domu słyszę "czas start", "oto klucz", " słowo zagadka" itp. A Ze tam czas konkurencji wyznaczają właśnie klepsydrą więc chcę mu taką kupić. No i jeszcze muszę jakieś stare klucze zdobyć do kompletu:tak::tak::tak::tak:

reklama
a o tym łososiu doty powiedział mi Darosław, bo był dla niej bardzo sympatyczny na zlocie i mu się zwierzyła, prawda dota??

Iza prawda!! na zlocie mialam tą przyjemnośc wymienic pare słów z Darosławem....miło to wpsominam:tak::-p

AAA wlasnie Iza...sluchaj pamietasz na zlocie jak Ty i mój mąz szliscie zobaczyc ten pokoj duzy i pamietasz co mu powiedzialas??? hihi....no przypomnij sobie;-):-D

Kata z tym mężem to dłuzsza historia....z tym naszym poznaniem...takie krotkie resume: byłam z Jutrzenką w remizie na dysce, ja poznałam min.R obecnie mąż Jutrzenki ....ogolnie rzecz biorąc: dyska,my,oni...i jakos tak juz poszło....:-p
(zamotałam? jak sie spotkamy to Ci opowiem:tak:)

Kasia:-)
Paula dawaj Juleczkę do pociagu,napisz Jej kartke Gdańsk,ciotka Dota i trafi;-)bedą sobie z Krzysiem szaleć na plaży:tak::-)

oj idę sobie zaraz na drzemkę...poczekam tylko az mały zasnie:-)

Do góry