reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula moze tak byc z Viki:tak:komunia tuz,tuz:tak: z tego co pamietam,co mowil Damian to ma kamunie 24 maja:-)
Dziewczyny a czytałyscie jak teraz ludzie szaleją z prezentami na komunie??? boze przesada...kiedys zegarek łancuszek i dzieci były szczeslie....a teraz kłady, skutery....

I wyprzedaze sie zaczynają....juz takie po 50%....powiem Wam,ze dla mnie bomba! kupilam sobie w sobotę kilka ciuszkow bzdurkowatych na lato....:-D

reklama
Ja już nie pamiętam kiedy sobie coś do ubrania kupiłam:-:)-:)-:)-:)-( We wszystkim źle się czuję ( jak wieloryb) i dlatego szkoda mi kasy. Gdyby mi ktoś doradził co sobie pokupować to pewnei bym się skusiła i pokupowała sobie kilka nowych ciuszków.

Elaa to bedziesz na Boze Cialo???;-)
wiesz musimy dokladnie sprawdzic,tak na zywo-kim jest Kasiamaj:-D:-D
i dziewczyny chyba najlepiej bedzie na plazy,niee???maluchy sobie poszaleją...wezme zestaw "piaskownicowy":tak:
to za rowny miesiac:-)

Weroniczka a moze z siostrą lub kolezanką???? moglabys sie wybrac na zakupy...i przy okazji mozna troche odpocząc....:tak::-)

Kata z tym mężem to dłuzsza historia....z tym naszym poznaniem...takie krotkie resume: byłam z Jutrzenką w remizie na dysce, ja poznałam min.R obecnie mąż Jutrzenki ....ogolnie rzecz biorąc: dyska,my,oni...i jakos tak juz poszło....:-p

z ta dyskoteka to przesadzilas, mozemy dziewczyna powiedziec prawde, to byla wiesja zabawa w remizie i sztachety lecialy :-D:-D:-D:-D

i znowu zaczynasz z ta plaza, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mowialm R on sie pyta kiedy to, ja ze w czerwcu a on na to ze mozemy jechac :szok::szok:, hehehe, ciekawe, z kasa krucho bo maj nas wykonczy a do tego chyba pod mostem bysmy spali, ewentualnie na Dotkowym (hehhe jakos z bobkowym mi sie skojarzylo) trawniku

Weroniczka hihihih, w sumie dziwnie to ujelam, z tymi cyckami :-D:-D:-D

a ja tez bym poszlala za zakupach ale te wyddatki majowe :no::no::no:, wczorja OC przyszlo do 19 maja :angry::angry:

dzis musimy odebrac rower dla chrzesnicy i jeszcze dac drugiej, i kilka stow pojdzie

ach ten maj :no::no:

mozemy dziewczynom powiedziec prawde
myślisz?? bo ja tak wlasnie nie wiedzialam czy powiedziec dziewczynom o tym,ze mialas wtedy mini taką ,ze wszystko było widac...na dodatek zapomnialas zalozyc majty:szok: :-p:-p

Jeny piszesz na serio??? przyjechalibyscie z R??? boze moj jedyny...przeciez to by było za 4 tygodnie....czy uda mi sie w tak krotkim czasie zrobic sie na bostwo???
kurde 4 tyg......28 dni....jutro juz 27.....achhhh:-D:cool2::-p

Asia a jak Filipek??? bralam prysznic teraz i przypomnialao mi sie,ze mialam Cie o to zapytac...

Mufiniątko śpi smacznie:tak:zrobiłam sobie drugą herbatke....cos mnie glowa boli ale wezmę apap (nie bede bede traciła czasu na bol glowy):-)

hej babolce po łikendzie :-)

oj u nas się działo!
w sobotę byliśmy tradycyjnie w pobliskim ośrodku wypoczynkowym (woda, kucyki, owieczki itp. ;-)) a wczoraj w pobliskim parznie (konkretnie w kościele na obchodach zw. z wandą malczewską ;-) kto zainteresowany odsyłam do googli :-D). był biskup z łodzi i teściowa z młodą stanęła niedaleko bo chciała żeby ją pobłogosławił :-) no i podszedł, wypytał o wszystko a ja robiłam zdjęcia :-) zapytał o imię (bardzo mu się podobało ze względu na patronkę ;-) tak na marginesie to był jeden z kryteriów doboru imienia :tak:) a potem kiniek zrobił biskupowi papa i poprzesyłał buziaki :-D biskup odesłał :-D no myślałam, że padnę! :-D
wczoraj rano poszłam z młodą do parku. mamy taki strumyczek z mini stawikiem ogrodzony palikami z drewna. tylko w niektórych miejscach tych palików nie ma :sorry2: no i młoda sobie tak z lalką stała i zaczęła się przeciskać. odwróciłam głowę na moment a ta bam! w błoto :-D i ona i lalka! :-D lalki już wziąć nie chciała bo brudna :-D no i jechałyśmy jak te sieroty do domu (dobrze, że blisko ;-))
teraz jest z teściową na spacerze a ja surfuję :-p
popołudniu przychodzą znajomi z wizytą

lecę poczytać i jak zdążę to odpiszę...

Kata trza był zrobic młodej fotke...hihi...w tym błocie, bysmy sie posmialy:-D:-D:-p
a fotki z biskupem nam pokazesz?? :-)
ale mieliscie weekend-rewelacja!

reklama
kasia ale mieliście przejścia i rewolucje żołądkowe :szok: dobrze, że już zażegnane! choć jeszcze mąż cierpi :-(
w sprawie faktur nie pomogę :no:
fajne sandałki :tak:
aga ja zarabiałam 1500 zł netto w biurze rachunkowym (miałam tylko kadry i płace ale przy duuużej ilości firm). roboty było full! czasami to nie wiedziałam jak się nazywam :-( szefowej było wiecznie źle i źle :wściekła/y: a teraz jak odeszłam to dziewczyna, która pracuje na moje miejsce i którą przyuczałam zarabia dużo więcej :sorry2: ja stażu miałam 7 lat a ona 2 :sorry2: jeśli chodzi o prowadzenie dokumentacji w pojedynczej firmie to zarobki netto ok. 1000 zł :sorry2:
mogłabyś wynegocjować tylko jest jeden problem: każdy tłumaczy się kryzysem :sorry2:
jutrzenka ale masz stópeczkę :szok: ale to też ma swoje plusy bo i na rozmiarówkę dziecięcą się łapiesz :-D jakieś fajne trampki czy coś :-D
elcia z okularami tak jest :-( 400 zł minim. musisz szykować :-( moje się już totalnie rozlatują :szok: nie mam nauszników plastikowych tylko same druty bo się wykruszyły :szok: t. się śmieje, że wyglądam jak niemiec z II wojny św. :-D
grzechotka sukieneczka piękna! będziesz seksownie wyglądać :-p
duży wybór hippa jest w rossmannie i leclercu. możesz jeszcze w carrefourze popatrzeć ;-) choć to pewnie jakaś nowość :confused:
weroniczka jak po samą receptę to szłam bez młodej - nie wiem czy masz z kim zostawić dzieciaki :confused: lekarka wypisała bez problemu! też na tej chorej stronie ;-)
paula ja mam teściów klatkę dalej ;-) ale to t. rodzice i trochę mnie wkurzają :angry: dzwonią codziennie (zwłaszcza teść bo on MUSI wiedzieć co u wnusi) a i jak by mogli to też by codziennie byli :sorry2: trochę to męczące... wychodzą z nią rzadko bo ja jestem w domu i w zasadzie na razie dużo plusów nie widzę :sorry2:
trzymam kciuki za męża! choć to pewnie formalność ;-)
dota trzymię cię za słowo :-p

zdjęcia wam wkleję jak tradycyjnie zgram :-p

buziaki dla reszty ekipy :*
będę jak młodą poriwe morfeusz :-)

Do góry