reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

grzechotka no wez wrzuc linka to moze ja tez cos kupie heheh
kacha a co u ciebie tak cieniutko ?? napisz cos wiecej !!
ehhh ja sie wlasnie napchalam pizza...bez komentarza...
u nas goraco ale wiatr szaleje
co tam jeszcze mialam dodac ??

reklama
Ech Stefanka, więc piszę: coś więcej... ;-):-p
Co tu dużo pisać, po prostu jestem teraz w swoim żywiole, trzy psy, pełna chata ludzi i czasu na net tak nie ma. Wreszcie mam do kogo gębę otworzyć jak Tomka nie ma i Młody też się cieszy, bo mu tak nie ględzę ;-) Do tego w końcu od wczoraj znowu jest super pogoda, więc do domu wpadamy tylko od czasu do czasu, a tak to cały dzień na ogrodzie siedzimy :-)

ee no to nie masz powodow do smutku !! to fajnie :)
sluchajcie dziewczyny jak bylam w polsce to widzialam w galerii taka bizuterie plastikowe kostki ( wielkosci kostki do gry ) w kolorowe paski. niestety nie moglam kupic bo galeria byla zamknieta i mam pytanie moze widzialyscie cos takiego ??

hejo (jak to mówią teletubisie i paula:-D)

ale miałam ciążki dzień:shocked2: i do tego strasznie żołądek mnie boli :baffled:(to chyba z nerwów:dry:)
kacha- fajnie że u ciebie wszystko w porządku, ale szkoda że tak rzadko do nas zaglądasz:tak::tak:
stefanka- ja nie widziałam, ale mogę się rozejrzeć:blink:
paula- a to wam Julka pobudkę zrobiła:szok::szok:
jutrzenka-wiem jak to jest z popularnym rozmiarem, ja mam popularny rozmiar buta 38 i jak coś mi się spodoba to takiego już nie ma:angry:
kata- fajnie, z ełikend się udał:tak::tak: ja marzę o tym żeby zarabiać 1500 netto:-( a co do dzisiaj to- wyrobiłaś się?:sorry2:
dota- a propos prezentów komunijnych, słyszałam że popularnym prezentem są quady- szok, normalnie nie rozumiem jak można ośmioletniemu dziecku kupić coś takiego. Zresztą kupić jak kupić ale pozwolić na tym jeździć:szok: ludzie poszaleli:no:
kasiamaj- jak zdrówko wasze?
asia- a co u ciebie?czyżbyś była zasypana kolejnymi wypocinami polskiej młodzieży?;-):-D:-DJak Filipek?
Iza, basia- hopo hop
mówicie, że viki przygotowuje się do komunii, no to ma zajęcie:sorry2:
alex- majówkę sobie przedłużacie:-D:-D:-D
paula- a w tym nowym miejscu będziecie mieć więcej miejsca?:sorry2:
weroniczka- ja się boje burzy, a wczoraj u nas było oberwanie chmury i było co najmniej 15 cm wody

no i późno się zrobiło:szok::szok::szok:
wypiłam sobie perełkę na ból żołądka i nawet pomogło:tak::tak:na inne bóle (niecielesne) też ....

dobry wieczorek !!!!

i ja się witam-my dziś cały czas na dworze-brykamy.J-był dziś w pracy i nawet lepiej się poczuł.więc sie cieszę że dochodzi do siebie.
Kuba dziś spał w dzień prawie 3 godz.:szok:-bo nigdy mu się to nie przytrafia żeby aż tyle.....
kombinowałam i chciałam zrobić Kubie chustkę na głowę ale trochę za duza mi wyszła..
hmmm...co tam jeszcze????

macie może jakiś sposób żeby wyczyścić termos bo jest taki zalaźnięty że szok....już smaku herbaty nie czuć-a nie mogę niczym doczyścić tego osadu po kaiw i herbacie

Grzechotko-obraziłaś się na kasiemaj???:confused::baffled:;-)ja widziałam takie obiadki ale z bobo-vity.podaj link do tych ciuszków.
Jutrzenko-zdrówka dla Kubusia!!!!-fajnie byłoby Ciebie też poznać w Gdańsku.:tak:;-)
Weroniczko-z przychodniami widze u Was ten sam problem???-ja kiedyś poszłam po receptę na Zyrtec i musiałam czekać co prawda u zdrowych dzieci ale tyle samo co inni -czyli mamy z dziećmi na bilans i szczepienie...co do Stasia-i jego hobby-nasz sąsiad z zaściany fascynuje siepiratami kosmosem i jeszcze innymi rzeczami-no może byłoby prościej wypisać to w czym on się nie lubuje!!!!-czasem jak rozmawiają z moim J to-ja tak myslę kurcze ten dzieciak chyba nie w tym świecie żyje-no i mój J też :-D:-D:-D:-D:-D
mają fajny kontakt ze sobą.ale młody też zbiera różne ciekawe rzeczy.np.dziadek ostatnio robił mu mapę starodawną i zakopywał żeby on odnalał....albo jak kiedyś znalał kawałek drewka i przyleciał do mnie z pytaniem-..."ciociu-a jak myslisz czy to może być kawałek zatopionej łodzi wikingów??? ..."
link-odnośnie ciast -rewelacja!!!!
Dota-z tymi szaleństwami komunijnymi to przesada moim zdaniem -bo jeśli dziecko na komunię dostanie kłada np.to na ślub czego będzie oczekiwało???
widzę że jakiś spisek się tu rozwija....:szok::-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
za moimi plecami :tak::tak::tak:-jeśli chodzi o plażę to ja jestem za-oby pogoda była i kasa-żebyśmy mogli przyjechać!!!!!
Kata-błoto...:-D:-D:-D:-D
Kacha-fajnie że masz do kogo się odezwać -pogadać i Oliś pewnie uradowany-tyle zwierzątek :tak:;-)-odpoczywaj.
Aga-witaj oby Cie wirus nie dopadł-nas też od żołądka wzięło!!!!!

dla reszty buziole!!!! CMOK

dobranoc babuleńki :-);-)
idę spać....
Dodo22.gif
Coucou30.gif

witam sie tylko na minutke bo padam i ide spac

dostalam @ i troszke mnie brzuch boli

moj kubus jaki biedny, ma straszliwy katar, polozylam go spac po 16 obudzil sie z temp i tak zalosnie plakal, lezal kolo mnie na moim lozku i plakal, glaskalam go po pleckach a on lezal, a jak przestawalam glaskac to plecki do goru podrywal zeby go glaskac. Moj biedny slodziaczek :-:)-(. Teraz spi, wpuscilam mu krople Otrivin choc nie jestem pewna czy polecialo bo sie wyrywal i plakal :-:)-:)-(.

Kasia ja termosu nie czyscilam, jak mi sie kamien zrbil to wlewalam wode z odkamieniaczem, moze sprobuj i na herbate tez pomoze. A probowac taka szczotka do butelek??, nie mam bardzo pomyslu, moze woda z soda :confused::confused:

a ja sie boje burz i jestem cala w stresie jak jest, zwlaszcza w nocy, bo ja sobie od razu czarne wizje smuje, ze mi dach oderwie, albo okno dachowe, albo ze w dom piorun walnie :no::no::no:, nie znosze tego :no::no:

Kacha wpadaj czesciej bo tesknimy :tak::tak:

Stefcia nie wiem jakie bo nie widzialm wiec nie pomoge :no:

zmykam paaaaaaaaa

reklama
Do góry