reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

KASIA nie nie nie tak to niema dawaj do mnie i wtedy ci zaprojektuje wdzianko wielorybka hihihihihih
a co do zjazdu spotkania w boze ciało to hmmmmmmmmmm hmmmmm no niewiem hmmm czy chcem zobaczyc KASIAMAJ hmmmmmm hihihih niewiem musze sie zastanowic hihihihih kaska hihihihihihihi

reklama
hihih Kasia niestety niepomoge ale widze ze tu jakis przekret robisz hihihihihihihihih

Kasiamaj nie wystawiamy faktur bo to jest nasz prywatny domek. My go nie wynajmujemy. Jedynie zapraszamy w gości naszych przyjaciół:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Elcia-no wiesz ...... :-D:-D:-D-myślałam że chcesz :confused::confused::confused:
hmmm......hiiihiiihiii hahahahahaha-co do projektu stroju wielorybiego???-to może na zlocie czerwcowym???-no ale jak nie chcesz mnie widzieć???-to Ci fotkę z wymiarami wyślę...:tak::tak::-p:-p:-p:-D:-D:-D

Ela a co podobają Ci się sandałki??? :-p włala... SANDAŁKI McArthur 109-6D 2009 SKÓRA Róż 21 (625914938) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko ja niestety boję się kupić przez neta buciki bo ta julki noga... mało co na nią wchodzi... ale boskie są i firma dobra... miałam z tej buty na zimę dla małej i zadowolona jestem... :tak:

Co do okularów to wiem... ja wzięłam jedne z tańszych i 400zł zapłciłam... mam +1 na oba oczy... ;-)

Kasiamaj no właśnie też mi się wydaje że dla bab to wybór...
A nad morze chętnie bym pojechała ale nie bardzo będzie za co... :zawstydzona/y::-(
ehh przyszło felerne wyrównanie za światło dwa dni temu... (800zł) tylko doła się łapie... tyle kasy... :-( i jeszcze po 220 co miesiąc na następne pół roku...:shocked2:

Paula-o kasie to nawet nie chcę słyszeć....u nas też cienko-jakiś okres taki...mam nadzieję ze zwrot dojdzie na czas!!!!!-i nas uratuje!!!bo kiepsko....

przekręt powiadacie......:no::no::no::no:-nie nie.........

Weroniczko-ok dzięki :tak::tak:

okularków jeszcze nie muszę nosić....na szczęście-ale jak coś już trzeba będzie mysleć..to moja sasiadeczka z za ściany ma zakład optyczny-:tak::tak::tak:-zniżki będą :-D:-D:-D:-D

U nas zwrot już doszedł i teraz czeka jak go wydam na nową maszynę do szycia:tak::tak::tak::tak: Już się doczekać nie mogę kiedy sobie kupię i coś uszyję Małgosi:tak::tak::tak:

Weroniczko-to szyj szyj i pokazuj nam dzieła :tak::tak::tak:
Paula-co do zamawiania przez internet-to też bałabym się zamawiać butki-a skoro Twoja Julka ma takie problemy z nóżką (wysokie podbicie itd.) to kurcze....nie wiem...może lepiej poszukaj czegoś w sklepie??? a jest u Was BOTI-tam widziałam fajne dla dziewczynek.

kończę na dzisiaj :-:)-:)-(
--- bo mój stary się upomina że teraz jego kolej na komp.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrej nocki
Dodo24.gif
Dodo11.gif

Ostatnia edycja:
Staś też ma wysokie podbicie i kiedyś zrobiłam ten błąd że kupiłam mu buty przez internet. Były piękne a Staś tak się cieszył że będzie miał nowe buciki. Ale jak doszły to okazało się że nóżki nie wciśnie za cholerę. Biedny tak strasznie się rozpłakał że aż serce mnie bolało z żalu. I poszłam wtedy do sklepu z nim i mu kupiłam nowe ale drogie buciki ( a wtedy było u nas bardzo krucho z kasą). Mówię Wam ale mi było go wtedy żal. I teraz kupuję mu buty tylko po przymiarce:tak:

Kolorowych snów Kasiu

Nie ma Was to idę spać. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
hejo

spac mi sie chce to nic madrego nie napisze i zmykam

Kasia bylam w Boti ale nie widzialm takich sandalkow

uciekam paaaaaaaaaaaa

Do góry