reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Odebrałam buty Filipa i się okazało, że buty owszem ładne, ale nie na pulchne stópki mojego Fifulca :-(Dobrze, że kupiłam je w jakimś sklepie , to mogę zwrócić no i drugi plus to taki, że były tanie. Ale kapciochy drogie raczej nie są. A takie fajne...
Aga, ja nie wiem. Wydaje mi się, że w prywatnej firmie to całkiem nieźle.

reklama
a pamietacie takie balerinki Dior ktore kupilam dla Gajutka jeszcze zanim sie urodzila ?? takie rozowe z D z krysztalkami ?? dopiero dzis je odnalazlam no i sa prawie dobre a Gaja jak je nalozyla to tak zaczela intensywnie chodzic hehe bardzo jej pasuja bo one maja taka cieniutka skore od spodu i sa mieciutkie jak rekawiczki czyli super na ciapki hehhe
dlugooo musialy czekac na swoj momen nie ?? a jak kupowalam to bylam pewna ze kolo 6 miesiaca beda dobre heheh dobre oko mialam nie ??

asia- szkoda że nie pasują te buciki. A powiem ci że ja pracuję w prywatnej firmie w spółce drogowej i zarabiam śmiesznie mało aż szkoda mówić ile:no::wściekła/y: i tak chciała bym się zorientować ja to jest w innych firmach i innych okolicach:sorry2:

no co ?? nie mialam zbyt dobrego pojecia o rozmiarach dzidziusiow :)) zreszta musze wam powiedziec ze Gaja ma dosc mala stopke. taka ksiezniczkowa hehhe

aga zależy pewnie gdzie, bo np w jednostkach wojskowych takie cywilne stanowiska są mało płatne 1500-2000 i to po tym jak sobie ostatnio wystrajkowali, no ale dochodzi 13stka, wysługa za lata pracy takie tam wypytałam starego specjalnie dla Ciebie. Tak sobie myślałam o Was, aga a może niech Twój mąż do armii się zaciągnie, wiem, że ostatnio przyjmowali z otwartymi ręcyma i praca nie jest zła, musiałby do WKU sie przejść i dowiedzieć, może w waszej okolicy jest jakaś jednostka, hmmmmm??
asiacur te kapciochy co tak zachwalasz to te same co mówiłam?? czy inne, no to po następne zapraszam do Grójca, ja też Marcelowi już kolejne kupiłam bo wyrósł, tym razem oliwkowe:-)
joanna ja z moim też nie mogę dojść do porozumienia, więc nie jesteś sama:happy2::blink:
alex tak tak straszne gaduły są te nasze siksy:-D
Kasiamaj kurczebelek nieciekawie uważaj na siebioe, a powiem Ci że ja też łączyłam się z Wisłą w nocy:tak:, ale to pewnie dlatego, że zamiast kolacji wtrąbiłam paczkę chipsów:cool2: tak mnie naleciało, wiem, że to niezdrowe i dziś za to oczyszczam się pijąc zieloną herbę:dry: a jak siostra, już lepiej, a może w ciąży??
Stefa to teraz możesz sobie powspominać te czasy jak gaja w brzuszku była, butki Ci na pewno przypominają co nieco, fajnie

Ostatnia edycja:
iza- ciekawy masz opis na suwaczku ząbkowym Marcelka, dopiero zauważyłam, fajny:tak::tak:

jestem mocno zmęczona więc niestety muszę opuścić was
zanim padnę twarzą na biurko

dobranoc wszystkim, kolorowych snów

Ostatnia edycja:
reklama
aga D. mówił, że netto, ale wcześniej było jakieś 1200, przed strajkiem:tak: ach dziękujemy opis sam jakos się nasunął

Ostatnia edycja:
Do góry