reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DotaZ wesele jak dla mnie do bani bo byla bardzo glosna orkiestra i tance same do tanczenia w parach.Niby ogolnie wszystko to fajne ale nie dla kobitki z brzuchem.balam sie tanczyc z podpitymi facetami , ktorzy tylko by piruety krecili wiec siedzialam przy stole jak ta glupia.Plecy zaczely mnie bolec a poza tym nie jestem z tych co lubia siedziec na imprezie przy stole wiec szlag mnie tafil i o 23 pojechalam do domu:baffled::sorry2:
Viki wlasnie jak zdroweczko? Ja polecam na takie stany oscillococinum.Na mnie ostatnio zadzialalo swietnie a juz sie balam ,ze sie rozloze.

dziewczyny nie najlepiej...niestety. bol gardła uniemożliwia mi jedzenie, picie i wogole czuje sie coraz gorzej:-(jedyny plus to nie mam temperatury i zazwyczaj choruje bez gorączki ale zawsze mam osłabiony organizm a temperatura waha sie miedzy 34.9 a 35.9...masakra

Vikunia mi pomógł Engysol (któraś z dziewczyn poleciła) - też homeopatyczny lek. I rutinoscorbin oraz "czosnkowe" leki (Alitol) a na kaszel roślinny syrop - Hedelix.

U mnie już po obiedzie. Nastawiłam sobie budzik, aby go nie przespać ;-)
Niestety zachciało mi się coś innego niż owa gotowa już pomidorówka. Kurczaczek pokrojony w kostkę, do tego wcześniej podduszona z cebulką papryczka i do tego ryż mmmmmm... Małemu chyba też smakowało, bo się właśnie rozbrykał.

Viki31 a zadne herbatki nie pomagaja? Mnie ostatnio cos bralo ale teraz chyba moj organizm jest silniejszy, moze za to ze jest nas dwoje ;-)

Aneczka ty przynajmniej wiesz co nosisz...ja nie. Mamy juz imiona dla Dzidzi. bedzie albo Zosia albo Czarus tylko nie wiemy jakiego uzywac :-D

Aneczka a co do imion. Może coś po kimś w rodzinie? My mieliśmy też problem jak tu nazwać maleństwo i wybraliśmy kilka imion ważnych dla nas osób. Potem wszystko omówiliśmy.
I tak jest Adaś po moim kochanym dziadku ;-)

A swoją drogą Twa propozycja - Tytus jest wg. ok. :tak:

Belka a czy Wy nie chcecie wiedzieć czy macie Zosię czy Czarusia? Bo już nie pamiętam ;-)

To dobry pomysł albo np. przypomnij sobie osoby, które bardzo lubisz i ich imiona dobrze Ci się kojarzą....zobaczysz, coś jeszcze wymyślicie:tak::tak::tak:

Czasem jak zobaczy się dziecko, jego twarz...to wtedy dopiero człowiek wie jakie imię do niego pasuje:-)

U nas po moim mężu, jakoś zawsze wiedzieliśmy, że syn pierworodny będzie miał imię po tacie....junior:tak::-D

Viki bardzo Ci wspołczuje, no i dbaj o siebie i maleństwo...oby szybko Ci przeszło:tak:
Niestety taka pora, coraz więcej z nas bedzie narzekało na przeziębienie....

:happy:

reklama
Ewa_79 my bardzo chcielismy wiedziec,szczegolnie moj maz co nosze pod serduchem:tak: Ale niestety Dzidzia zadecydowala zrobic Nam niespodzianke :-) Tu w UK sa 2 podstawowe USG i ani na jednym ani na drugim lekarz nie mogl zobaczyc co sie chowa bo Dzidzia byla bardzo ruchliwa...zreszta nadal jest :tak: a w wieksza ilosc badan nie chce inwestowac. Zreszta dochodze do wniosku ze to bylo Nam pisane ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry