reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Mamusie wszystkie bez wyjatku ale szczegolnie te dawno nie widziane na bb!:-)
Ciesze sie, ze u wiekszosci z Was wszystko w porzadku, tylko widze, ze Viki chorobsko rozklada... No niestety chyba wlasnie taka zakichana pora nastala, ze latwiej o przeziebienia. Ja tez dziwnie reaguje na spadki temperatury, bo co ranek mam napady kichania i silny katar, ale potem to przechodzi, wiec nie sadze, zeby to jakies chorobsko bylo...Widze, ze dziewczyny juz sporo sposobow na wyleczenie podaly, wiec mam naszieje, ze cos Viki szybko pomoze:)

reklama
viki kuruj sie kuruj i wracaj do zdrówka jak najszybciej, wiem jak to jest bo też już przechorowałam chwilke i bez mocniejszych lekarstw zawsze to dłużej trwa i człowiek sie dłużej męczy...:-( Ale mam nadzieje ze już jutro poczujesz sie znacznie lepiej, czego Ci bardzo życze

dzięki dziewczyny za troskę.... jakos sie trzymam ale nie jest ciekawie. pije herbatke malinowo - lipową, do tego cytryna, rutinoskorbin, propolki, tantum verde i jakos nie czuje poprawy. jutro ide do apteki po inne leki bo damian wciaz zakatarzony a na dodatek zaczyna kaszlec:-( a jak to u nas z reguły bywa ...za kilka dni kolej na mojego meza tylko ze on ma od razu 40 stopni gorączki i jest "niezywy" tak ze musimy sie kurowac wszyscy no a valdi zapobiegawczo;-)

Viki naprawde jeszcze raz polecam leki homeopatyczne.tak jak dziewczyny tez pisaly super dzialaja i nie szkodza.mozna je brac tez przy okazji brania innych lekow wiec napewno nic nie tracisz:tak:

Witam!!!!:-):-):-)

Jaki piękny słoneczny dzień w Trójmieście....jem sobie śniadanko, maleństwo dokazuje...:tak:

Dziewczyny zajrze potem, dbajcie o swoje brzuszki i o siebie:-):-D
Viki zdrówka....dużo zdrówka!!!
Miłego dnia!!!;-)

Witojcie.
Ja własnie wróciłam z badanek, dzis te normalne były czyli morfologia i toxoplazmoza. Ręka mnie boli i mam różową kreche na zgięciu od igły, ale chyba przeżyje:happy2:. Jutro lub w piątek ide na glukoze więc nie narzekam narazie;-)
Ide chyba spać:-D

Witajcie Mamuśki i Dzidziuśki:-)
Jestem właśnie po tej nieszczęsnej glukozie ;)
Powiem szczerze, że myślałam, że będzie gorzej ;)
Poza tym, że ręka mnie boli jakbym komuś przywaliła to wszystko jest w porządku ;-)
Ach Dota, jak Ci zazdroszczę tego słoneczka, u nas pochmurno i wogóle ta pogoda taka nijaka, najchętniej z łóżka bym nie wychodziła ;-)

witam sie rowniez i ja;-)

a u mnie wciąż "grypowo" ale kuruje się i kupiłam sobie juz inne leki ktore polecałyscie i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
zaraz jade do tesciowej a po poludniu na 1 wywiadówkę do damianka hihihihi

juz sie nie moge doczekac, i mam nadzieje ze nic mnie nie zaskoczy bo ponoc wszystko jest oki...tylko mlody gada na lekcjach..no ale zobaczymy.

milego dzionka

reklama
Hehehe ciekawe po kim Damian ma to gadanie ;-)
Swoją drogą ja też gadałam i jakoś wyszłam na ludzi ;)
W końcu przerwy były za krótkie na rozmowy, na matematyce nawet śpiewałam w czasie lekcji i zawsze jak szłam do tablicy to nauczycielka mówiła: śpiewaczka wystąp ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry