reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
elcia szukałas czegoś na dzień matki heheheheehhe żeby sie mamie na tacie podobało??? :-D:-D:-D
a swoja droga to paskudne jest
kalaga no umyłam hehhehehe:-D:-D:-D

dobra laseczki mykam posprzatac i jakos do stanu istnienia sie doprowadzic i sniadanko zjesc trza
pa papa

hihihih fuj fuj fuj bllleeeeeee czego ludzie nie wymysla bleeee

hihi...oj Ela, Ela teraz fuj,fuj.....ściemniasz!!! czego Ty szukalas,ze cos takiego znalazlas???:-D
A te body to z tym modelem???:-p
Aga,Weroniczka :-p:-p i wczorajsza Alex:-p

A ja juz nie mysle o tym żlobku....wymazałam to z głowy i juz!!!
Zapłacilismy juz wpisowe 500zl,tak wiec teraz nie ma wyjscia trezba dziecko oddac...ale do wrezsnia jeszcze baaaardzo daleko;-)

Jutreznka mi tak wygodnie sie pisze Twoj niczek:tak::-)
jeszcze posmieje się z Grzechotki:-D:-D:-Do czym Ty babo myslisz?;-)

ide chyba zaraz spaciu,nareczka:-):-)

Czesc :-)
No co Wy? Body Wam sie nie podoba??? :szok::szok: Przeciez zaj....te jest!!!:-D;-):-D:-D

U nas flipsy tylko te zwykle, nie smakowe.....
A po schodach Oliwier to i z checia by wchodzil, ale ma zakaz.... Tzn zawsze kiedy sie do nich zbliza, to mowie nie wolno.... jeszcze by brakowalo, zeby mi gdzies spadl jak sie na chwile gdzies oddale.....I juz teraz wie, ze jak schody to nie wolno....:tak:

viki- powodzenia u dentysty... bedzie ok....:-)

Aga bo ćwicze we snie:-D:-p

nieee, no czekam az maly zasnie wtedy tez sie poloze chociaz na godzinke....tak jakos się przyzwyczailam;-)

ooo prosze Alex juz zamowila te body...:-D:-)

reklama
Do góry