reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
elcia no co tam tobie w główce siedzi czego ty szukasz heheheh dobre te ocieplacze takie hand made rękodzieło prawdziwe
witaj babbarkak oczywiście że znajdziesz tu przyjazne duszyczki przypominij nam siebie troszkę i pisz do nas
a my po spacerku kuba wtynił na obiad po spacerze 2 nogi kuraka tz pałki żarłok heheheh
witaj babbarkak oczywiście że znajdziesz tu przyjazne duszyczki przypominij nam siebie troszkę i pisz do nas
a my po spacerku kuba wtynił na obiad po spacerze 2 nogi kuraka tz pałki żarłok heheheh
joanna30055
mama Ksawka 07
hello!!
elcia ekstra

aga niech wie jak to jest
i dobrze mu tak

barbarkak witaj...
jutrzenka zdrówka..
i co jeszcze muszę nadrobić;-)
stefanka dobra praca bo nie męcząca i same kwiaty już do domu przywlokłam co nie co

elcia ekstra

aga niech wie jak to jest

barbarkak witaj...
jutrzenka zdrówka..
i co jeszcze muszę nadrobić;-)
stefanka dobra praca bo nie męcząca i same kwiaty już do domu przywlokłam co nie co

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Błenos dias:-):-)
Dzisiaj dostałam kaskę (takie niby becikowe) 500 funciszy, jeszcze później przyślą 190funtów
Normalnie w tym kraju nic tylko rodzic
No i kupiliśmy w IKEI nowe wyrko 180cm/200cm z czego się baaaardzo cieszę bo jak Marcel leży w poprzek to ja śpię już na szafce
a przecież będę musiała jakoś karmic
, jeszcze tylko trzeba je złożyc
Jacyś chętni??

Elcia ja byłam u Ciebie z obiadem. Dzwoniłam, pukałam, krzyczałam i nic:-( nikt nie otworzył to sobie pojechałam:-(
Dzisiaj dostałam kaskę (takie niby becikowe) 500 funciszy, jeszcze później przyślą 190funtów

No i kupiliśmy w IKEI nowe wyrko 180cm/200cm z czego się baaaardzo cieszę bo jak Marcel leży w poprzek to ja śpię już na szafce

Elcia ja byłam u Ciebie z obiadem. Dzwoniłam, pukałam, krzyczałam i nic:-( nikt nie otworzył to sobie pojechałam:-(
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
a co tu taki tlok

ja niedawno wrocilam, po pracy poszlysmy z kolezankami na pizze i piwo (tzn one piwo ja cole bo jechalam), potem na 19 mialam paznokcie umowione czytaj manicure ale ja mowie ze ide na paznokcie ;-)
i wrocilam o 20:20 :-)
moje chlopaki byli na spacerku i na obiadku i tez byli zadowoleni :-):-),
a Wy co tam robicie, meldowac sie raz raz
a co tu taki tlok

ja niedawno wrocilam, po pracy poszlysmy z kolezankami na pizze i piwo (tzn one piwo ja cole bo jechalam), potem na 19 mialam paznokcie umowione czytaj manicure ale ja mowie ze ide na paznokcie ;-)

moje chlopaki byli na spacerku i na obiadku i tez byli zadowoleni :-):-),
sylwia.m
ja jem truskawki

elcia12
Grudniowa mama Oliwii
ooooo daj ze dwieja jem truskawkichcesz??
![]()
reklama
sylwia.m
Elcia no mówię Ci że byłam u Ciebie
Ty pewnie popiłaś (jakieś piwko do śniadania
) i film Ci się urwał