reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no co ??? zadna nie jest chetna???? co wy takie niedobroczynne i hytre podzielcie sie obiadem
"głodnych nakarmic " pamietacie ??? hihihih

reklama
witam,jestem grudniowa mama 2007. Kiedys pare razy pisalam na tym forum. Moze nadal jest szansa ze znajde tu osoby z ktorymi bede mogla pisac?

elcia no co tam tobie w główce siedzi czego ty szukasz heheheh dobre te ocieplacze takie hand made rękodzieło prawdziwe

witaj babbarkak oczywiście że znajdziesz tu przyjazne duszyczki przypominij nam siebie troszkę i pisz do nas

a my po spacerku kuba wtynił na obiad po spacerze 2 nogi kuraka tz pałki żarłok heheheh

hello!!
elcia
ekstra:-p:-D
aga niech wie jak to jest:tak:i dobrze mu tak:-D:-D
barbarkak witaj...
jutrzenka zdrówka..
i co jeszcze muszę nadrobić;-)
stefanka dobra praca bo nie męcząca i same kwiaty już do domu przywlokłam co nie co:-p:-D

Błenos dias:-):-)

Dzisiaj dostałam kaskę (takie niby becikowe) 500 funciszy, jeszcze później przyślą 190funtów:tak: Normalnie w tym kraju nic tylko rodzic:-D
No i kupiliśmy w IKEI nowe wyrko 180cm/200cm z czego się baaaardzo cieszę bo jak Marcel leży w poprzek to ja śpię już na szafce:szok: a przecież będę musiała jakoś karmic:sorry2:, jeszcze tylko trzeba je złożyc:baffled: Jacyś chętni??:confused::confused::blink:

Elcia ja byłam u Ciebie z obiadem. Dzwoniłam, pukałam, krzyczałam i nic:-( nikt nie otworzył to sobie pojechałam:-(

witam

a co tu taki tlok :szok::szok::szok::szok:

ja niedawno wrocilam, po pracy poszlysmy z kolezankami na pizze i piwo (tzn one piwo ja cole bo jechalam), potem na 19 mialam paznokcie umowione czytaj manicure ale ja mowie ze ide na paznokcie ;-):-D i wrocilam o 20:20 :-)
moje chlopaki byli na spacerku i na obiadku i tez byli zadowoleni :-):-),

a Wy co tam robicie, meldowac sie raz raz

ja sie melduje
Sylwia to chyba domy pomyliłas i do sasiada pukałas bo ja cay dzien w domu byłam i czekałam i czekałam

reklama
Do góry