reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc zboczki:-D:-D:-D

Alex u nas hasło "nie wolno" Marcel odbiera jako zaproszenie do zabawy:wściekła/y: Gartki dla Oliwierka że taki z niego grzeczny chłopczyk:tak:

Sylwia- on oczywiscie wiele zakazow ignoruje i jeszcze sie smieje, ale to co kategorycznie nie wolno to on wie i akurat slucha sie.....:tak::tak:Z takich rzeczy co mu nie wolno, to: bawic sie kibelkiem, wlazic na schody, grzebac w miskach psa, grzebac w szafkach w kuchni( chociaz to czasem mu sie zdarza...) zawsze wtedy robie grozna mine i powtarzam ze nie wolno i skutkuje....

Dota- no pewnie, ze zamowilam, a jakze!;-):-p:-D:-D

sylwia to u nas jest to samo :wściekła/y: żadne zakazy na młodą nie działają! robi co chce i skubana jest za szybka - ucieka mi jak nie wiem :wściekła/y: muszę zawsze sposobem kombinować a to plus dla mnie bo i swoje szare komórki przewietrzę :-D
weronika ja bym kupiła większy bo kinia dużo pije ;-) więc to zależy...
elcia widziałam kiedyś te ochraniacze na allegro i nawet myślałam żeby t. zakupić na zimę :-D ale jak to wełniane to pewnie gryzące i by się po jajkach non stop drapał (pod warunkiem żeby w ogóle założył ;-)):-D
kasia flipsy smakowe kupiłam kiedyś owocowe to nie chciała jeść - uważam, że wszystko jest dla ludzi i raz na jakiś czas można spróbować ;-) a po schodach chodzi sama a schodzi za rękę. uwielbia schody :-p

kurna zacznę się chyba ładnie malować bo na plac zabaw niezłe ciacha przychodzą :-p

ej laski która ma ochote do mnie wpasc i zrobic mi obiad????hihihi
o a moze ma któras z was ochote wpasc do mnie z obiadem ?? co????

reklama
Do góry