reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia wątpię czy będą za tą cenę :-( u nas to tesco to porażka! a nawet jakby były to pewnie nie zdążę kupić :sorry2:
dota a ty znowu śpiewasz? :szok: może cię zapiszemy do "jak to leciało?" ;-):-)

reklama
Pospałam rano pół godzinkii ciutkę lepiej się poczułam:sorry2::sorry2::sorry2:
Kurde mówię Wam jak się dziś wkurzyłam na Pocztę. Facet kilka dni temu wysłał mi gong dla Stasia i paczka wróciła do niego:szok::szok::szok::szok: z dopiskiem pod wskazanym adresem nie mieszka osoba o takim nazwisku:szok::szok::szok::szok: A pacza wcale do nas nie dotarła. Byłam na poczcie sprawdzić i kobitka mówi że takiej paczki nie było. No i najprawdopodobniej kurir pocztowy pomylił adresy i w tamtym miejscu gdzie był faktycznie mój mąż nie mieszka;-);-);-);-);-) Tylko że teraz muszę jeszcze raz za przesyłkę zapłacić. Możnaby pomyśleć że facet mnie robi w bambuko ale podał mi nr przesyłki więc napewno nie. Teoretycznie mogłabym walczyć z pocztą o zwrot kosztów przesyłki ale jak wytłumaczyć Stasiowi że narazie nie dostanie prezentu bo poczta nawala. Mam nadzieję że tym razem przywiozą ją pod właściwy adres i zrobią to przed piątkiem:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kata wcale nie muszą być aż tak bardzo podobne bo do mnie na os. ogrodowe kiedyś przyszedł list z adresem os. oświecenia. Poczta Polska tak poprostu funkcjonuje.

Coś dla poprawy humoru:tak::tak::tak:Dasz wiarę? - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL I bardzo polecam książki pt. Nagroda Darvina. Tam jest dużo więcej jeszcze głupszych ludzkich pomysłów. Można paprawdę bardzo się pośmiać z ludzkiej głupoty:sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
no to nie wiem jakim trzeba być imbecylem za przeproszeniem żeby nie umieć przeczytać :angry:
mam nadzieję, że staś dostanie swój upragniony i wyczekiwany gong jak najszybciej!

kasiamaj- głowa nie przestała, kawę piłam, proszków nie brałam, ale chyba muszę wziaść, a mój Łukaszek ma taka ciężarówkę i powiem ci że ta cena 60 zł jest grubo przesadzona, bo my kupiliśmy na odpuście za 30 zł:tak::tak::tak:
kata- to nie dobrze że nie dajesz Kini myć raczęk, wiesz że późniejk będziesz z nia miała problem, bo wszystko będzie sz musiął za nia robic:sorry2:
weroniczka- to długo nie pospałaś, a co do poczty to faktycznie sa z nia problemy:tak:
dota- wzajemnie
paula- twoja Julka to zawsze taka samodzielna, skoro pomaga ci myć naczynia to dziwne by było jak by rączek sama nie myła:-D:-D:-D gratki dla Julki no i dla mamusi:tak::tak:

a ja zaraz po pracy jade na kurs, wrócę koło 20.30:szok::szok: mam nadzieję że burzy nie będzie, bo się boję:baffled:

a i jeszcze wam sie pochwalę że prawie napisałam ta prace dyplomową mojemu szwagrowi jeszcze tylko wstęp i zakończenie i dopracować:happy2:

a wczoraj byliśmy z Łukaszem na dłuuugim spacerze i teraz mam zakwasy i tyłek. mnie boli:szok::szok::szok:

reklama
Do góry