Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

z dopiskiem pod wskazanym adresem nie mieszka osoba o takim nazwisku

A pacza wcale do nas nie dotarła. Byłam na poczcie sprawdzić i kobitka mówi że takiej paczki nie było. No i najprawdopodobniej kurir pocztowy pomylił adresy i w tamtym miejscu gdzie był faktycznie mój mąż nie mieszka;-);-);-);-);-) Tylko że teraz muszę jeszcze raz za przesyłkę zapłacić. Możnaby pomyśleć że facet mnie robi w bambuko ale podał mi nr przesyłki więc napewno nie. Teoretycznie mogłabym walczyć z pocztą o zwrot kosztów przesyłki ale jak wytłumaczyć Stasiowi że narazie nie dostanie prezentu bo poczta nawala. Mam nadzieję że tym razem przywiozą ją pod właściwy adres i zrobią to przed piątkiem

Dasz wiarę? - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL I bardzo polecam książki pt. Nagroda Darvina. Tam jest dużo więcej jeszcze głupszych ludzkich pomysłów. Można paprawdę bardzo się pośmiać z ludzkiej głupoty

gratki dla Julki no i dla mamusi

mam nadzieję że burzy nie będzie, bo się boję