reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Pospałam rano pół godzinkii ciutkę lepiej się poczułam

Kurde mówię Wam jak się dziś wkurzyłam na Pocztę. Facet kilka dni temu wysłał mi gong dla Stasia i paczka wróciła do niego

z dopiskiem pod wskazanym adresem nie mieszka osoba o takim nazwisku

A pacza wcale do nas nie dotarła. Byłam na poczcie sprawdzić i kobitka mówi że takiej paczki nie było. No i najprawdopodobniej kurir pocztowy pomylił adresy i w tamtym miejscu gdzie był faktycznie mój mąż nie mieszka;-);-);-);-);-) Tylko że teraz muszę jeszcze raz za przesyłkę zapłacić. Możnaby pomyśleć że facet mnie robi w bambuko ale podał mi nr przesyłki więc napewno nie. Teoretycznie mogłabym walczyć z pocztą o zwrot kosztów przesyłki ale jak wytłumaczyć Stasiowi że narazie nie dostanie prezentu bo poczta nawala. Mam nadzieję że tym razem przywiozą ją pod właściwy adres i zrobią to przed piątkiem

Kurde mówię Wam jak się dziś wkurzyłam na Pocztę. Facet kilka dni temu wysłał mi gong dla Stasia i paczka wróciła do niego

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Kata adres sprawdzaliśmy dziś z gości trzykrotnie żeby być pewnym że pod dobry adres wysłał.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Kata wcale nie muszą być aż tak bardzo podobne bo do mnie na os. ogrodowe kiedyś przyszedł list z adresem os. oświecenia. Poczta Polska tak poprostu funkcjonuje.
Coś dla poprawy humoru

Dasz wiarę? - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL I bardzo polecam książki pt. Nagroda Darvina. Tam jest dużo więcej jeszcze głupszych ludzkich pomysłów. Można paprawdę bardzo się pośmiać z ludzkiej głupoty

Coś dla poprawy humoru

Ostatnia edycja:
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
kasiamaj- głowa nie przestała, kawę piłam, proszków nie brałam, ale chyba muszę wziaść, a mój Łukaszek ma taka ciężarówkę i powiem ci że ta cena 60 zł jest grubo przesadzona, bo my kupiliśmy na odpuście za 30 zł

kata- to nie dobrze że nie dajesz Kini myć raczęk, wiesz że późniejk będziesz z nia miała problem, bo wszystko będzie sz musiął za nia robic
weroniczka- to długo nie pospałaś, a co do poczty to faktycznie sa z nia problemy
dota- wzajemnie
paula- twoja Julka to zawsze taka samodzielna, skoro pomaga ci myć naczynia to dziwne by było jak by rączek sama nie myła

gratki dla Julki no i dla mamusi

a ja zaraz po pracy jade na kurs, wrócę koło 20.30
mam nadzieję że burzy nie będzie, bo się boję
a i jeszcze wam sie pochwalę że prawie napisałam ta prace dyplomową mojemu szwagrowi jeszcze tylko wstęp i zakończenie i dopracować
a wczoraj byliśmy z Łukaszem na dłuuugim spacerze i teraz mam zakwasy i tyłek. mnie boli

kata- to nie dobrze że nie dajesz Kini myć raczęk, wiesz że późniejk będziesz z nia miała problem, bo wszystko będzie sz musiął za nia robic

weroniczka- to długo nie pospałaś, a co do poczty to faktycznie sa z nia problemy

dota- wzajemnie
paula- twoja Julka to zawsze taka samodzielna, skoro pomaga ci myć naczynia to dziwne by było jak by rączek sama nie myła

a ja zaraz po pracy jade na kurs, wrócę koło 20.30

a i jeszcze wam sie pochwalę że prawie napisałam ta prace dyplomową mojemu szwagrowi jeszcze tylko wstęp i zakończenie i dopracować

a wczoraj byliśmy z Łukaszem na dłuuugim spacerze i teraz mam zakwasy i tyłek. mnie boli

reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
a ja o Łukasz to się boję, bo jak będzie miał charakterek po tatusiu to współczuję sobie i jego przyszłej zonie, dlatego już nad tym pracuję