reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc dziewczynki
przepraszxam ale nie jestem w stanie nadrobic..wpadłam tylko na chwilke bo jak wiecie w niedziele komunia wiec mam pełne ręce roboty...

ale z dobrych wieści to Valdi własnie jest w drodze z okęcia do lodzi tak ze wrócił na czas i bardzo się ciesze!!!!

poza tym z newsów to obciełam włosy;-)moze uda mi sie wam wkleic fotke, a jak nie to na pewno po komuni.

prosze was trzymajcie w niedziele kciuki zeby wszystk dobrze poszło;-)Damian poki co sie nie stresuje.....za godzine idzie do pierwszej spowiedzi ale jakos bez większego entuzjazmu....moze to i dobrze:-)

sciskam was wszystkie

reklama
a ja przez ciebie viki nie wiem czy obcinac wlosy czy nie !!!!
a tak mi sie dzis chce spac ze szokozja !!

moi na dworze
a ja na film wpadłam-potem będę sama z Kubciem bo J jedzie do mechanika samoch.wszystkie płyny wymienić w naszym aucie.

Viki-trzymamy!!!!-będzie dobrze!!!-fotkę chcemy koniecznie zobaczyć!!!
Kata-to powodzenia na zakupach.(daj znać czy jeszcze były)???
Weroniczko-straszne to pocztowe niedopatrzenie....-ja osobiście jak mam iść na pocztę to krew mnie zalewa -kiedyś stalam w kolejce z Kubą na rękach 35min.!!!!!!!!!!!!
Aga-zdrówka.
Dota-:-D

weroniczka ja dzis caly dzien spie na stojaco a ciagle cos ma do zrobienia. po pracy poszlismy na lunch do chinskiej i Gajutek dzis zasmakowal w makaronie hehe i kurczaku :) pozniej na zakupy co bylo koszmarem bo moja grzeczna coreczka od kiedy jakiegos czasu nie chce siedziec w wozku tylko spacerowac po sklepie!!
myslalam ze sie przespie jak wrocimy ale mala kimnela sie w aucie i dalej szaleje hehehe kupilam jej taka skrzynka na zabawki i ciagle nosi ja po domu i sie tlucze!!
czekam tylko na 22 obejrze swoja ulubina Sare Silverman i ide spac...
a wy jak ??

A ja Stefanko do 22 napewno nie wytrwam bo już oczy mi się zamykają. Nawet rezygnuję dziś z kąpieli w wannie bo bym zasnęła. Skończy się tylko na szybkim prysznicu i lulu.

oj weroniczka jak juz tak usypiasz to idz spac na brudaska hehhe przeciez "czeste mycie skraca zycie" !!

No a brud o grubości 1 cm sam odpada:sorry2::sorry2::sorry2:

Znasz ten dowcip??
Jasiu pożycz mi skarpetki bo moje się złamały.
Weż sobie są oparte o szafę. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nie ma Was to idę do spania. Kolorowych snów Wam życzę kochane.

Ostatnia edycja:
a ja jestem....-Weroniczko zrób sobie dzień dziecka i odpuść sobie kąpanie ;-):tak:
mój J pojechał z samochodem-a ja-zostałam sama-synuś wykumpkany już śpi w łóżeczku.
mam wieczór dla siebie....:-p
jakiś sługa by się przydał.........coś po Docie mi się lenistwo udzieliło :-D:-D:-p-chyba sama muszę sobie jakiegoś robocika poszukać......:tak::-p

a co reszta koleżanek porabia????

reklama
wlasciwie to mycie sie jest przereklamowane no i szkodliwe dla naszej matki ziemi !! ja od dzis sie nie myje !!
wez dzis udzial w ratowniu planety i nie marnuj wody !!!!

Do góry