reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej...

Elcia... :-D:-D:-D joł, joł :-D:-D:-D

Stefanka :-D dałaś z tym niemyciem... :-D ciekawe co na to domownicy... :-D

Aga no widzisz jak to można się łatwo bólu pozbyć... ;-):-) A mycie rąk? Hmm... od dawna Julkę uczyłam i jakoś idzie...

Viki fajnie że wszystko się ułożyło po Twojej myśli :-) i nie stresuj się Kochana... będzie dobrze :tak::-) czekamy na fotki :-)

Kasiamaj u nas na osiedlu chłopczyk ma taki rowerek:tak: i powiem Ci że fatalny jak dla mnie... :dry: Bardziej się nadaje do odpychania jak na jeźdźiku, bo siodełko daleko od pedałów a poza tym te pedałki mają małą oś i ciężko dziecku jeździć...
Ładny ale nie praktyczny... ;-)

Kata tak sobie myślę o tym jak napisałaś ze kamyka Kinia wydaliła, to u nas podobna historia była. Julka wpadła z wysokiego murka buzią w piach i tak się nażarła że aż mi prawie wymiorowała. Pełną gębę piachu miała :baffled: i na drugi dzień, co??? Piaskowa kupa... :baffled::baffled::-D:-D:szok::szok:

Weroniczka nieźle z tą pocztą... :baffled: :dry:

Ja miałam dziś bardzo pracowity dzień... :sorry2: od 12 do 18 non stop....

Jutro krócej... od 9 do 13 :tak:

Edytuję bo chciałam wam napisać że D siostrzeniec ma 2,5 roku i kupiłam mu na gwiazdkę tego laptopa co jest teraz w Tesco (kasiamaj link dała). Mały od gwiazdki czyli prze 5 miesięcy nauczył się wszystkich literek, cyferki od 0 do 10 (rosnąco i malejąco), nawet jak gazetę ma to wszystko literuje, łącznie z ź, ż, ó,... po prostu szok... uwierzcie mi że to jest niesamowite... on jeszcze gadać dobrze nie umie a już litery wszystkie zna... nawet jak mu każą kanał w TV włączyć np. 73 albo 59 itd... to włącza... :szok:

Ostatnia edycja:
Aga-nasz też tak- to się nie boi....owadów.-nie wiem co mu z tymi muchami????
Paula-no to się narobiłaś....;-)my na razie nie kupujemy rowerka-bo mamy :tak:-polecałam autko -bo fajne jest.:tak:

reklama
Do góry