reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

muchy są bllleeeee!!!! :growl::dry:

dobra-kożelanki idę myju i śpiochać......
kolorowych snów dla Was!!!!!
12.gif

do juterka.

reklama
Hej.
Ale mam dziś koszmarny dzień. Nie dość że pół nocy nie spałam bo Tadziu przez trzy godziny od północy zaczynając nie mógł spać. Biedaczek strasznie się umęczył. Widać było że chce spać a nie dał rady zasnąć. Kręcił się, wiercił aż nawet z bezsilności popłakiwał i dopiero koło 3 zasnął. Ale już o 5.38 cała trójeczka była na nogach. A do tego wszystkiego strasznie pokłóciłam się z R. I jestem na niego zła. Miał się zajmować chłopakami a ja spałąm z MAłgosią. No i jak zwykle chłopcy samowolka a on przed kompem. I co z tego wynikło? Tadzik porozsypwał wszystkie mąki w kuchni. Ale winna jestem ja bo trzymam mąkę w szufladzie i przez dwa miesiące nie miałam czasu ich przenieść w inne miejsce. i w ogóle to gdyby nie on to bym zginęła w gnoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie szlag mnie z nim trafia. Wcale mnie nie docenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Hej!
Niedługo idę do lekarza. Ciekawe czy dostanę zwolnienie. Nie lubię ściemniać, ani symulować, ale muszę mieć ten tydzień wolnego. Trzymajcie kciuki.

Weroniczka, wiem o czym mówisz. Nie denerwuj się. Wszystko będzie ok :-)

dzień doberek
co u moich koleżanek słychać?????
Asiu-trzymam kciuki!!!!
Weroniczko-za Ciebie też trzymam oby było lepiej!!!-dacie radę.bądż dzielna!!!
Aga-jeszcze jesteś przyklejona???:-p;-)
Paula-mam pytanko-czym można podnieść włosy?bo pianką nie bardzo wychodzi......

my dziś dzień techniczny od rana-byliśmy po ziemię na podwórko bo trzeba trawy dosiać -jakieś placki nam się porobiły??? i woda stoi jak pada.
zrobiłam zakupy.
i młody poszedł spać-
mam jeszcze obiadek do zrobienia.
u nas dziś znów brzydko-wieje jakoś strasznie.:angry::-(

Ostatnia edycja:
Kasiamaj - dzięki za trzymanie kciuków. Mam zwolnienie:-) Będę mogła się spokojnie wziąć za ten cholerny awans. Muszę jeszcze zrobić badanie krwi na helicobacter.

Witam kobietki :-)

Kasiu ale dałaś pytanie... :blink::-)a po piance modelujesz włosy na szczotkę? Może jak byś je podmodelowała z głową w dół to będzie efekt? Niestety nie każde włosy mają tendencje do odbijania się... :sorry2: W ostateczności Head Lines... to taka trwała podnosząca włosy od nasady ;-)

Asia to super że się udało z tym zwolnieniem... ;-):-)

Weroniczka... ahhh Ci faceci... :wściekła/y: nie doceniają kobiet w ogóle... mi też czasem ręce opadają, bo zawsze jest "od tego mam żonę" nie nawidzę tego... a ja męża mam od tego żeby tylko chodził do pracy... :wściekła/y: a jak coś zrobi to trzeba chwalić jak dziecko... :baffled::dry:

reklama
Do góry