reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No tak Iwonko Kochana!!!
Gupia ze mnie baba, zapomniałam jak masz na imię:sorry2:
Także teraz :
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Zdrówka - żeby Cię główka już nie bolała, satysfakcji z pracy, szczęścia rodzinnego, radości z Kubusia i wszystkiego tego, czego sama byś sobie życzyła.!!!!!

reklama
jumpit1.gif
Huraaaaaaa!!!!!!!
Jutrzenka-dzięki...uffffff...kamień z serca mi spadł!!!!

Jutrzenka wszystkiego naj naj naj z okazji imieninek;-):-)

Witam Was dziewczynki:-)
Faktycznie cichutko tu ostatnio:baffled:

Ja dzisiaj miałam mój ostatni scan(usg) i jestem bardzo zadowolona. Mała się rozwija i ładnie rośnie:tak: I wcale nie jest taka mała bo według tych wymiarów jest tylko tydznień do tyłu a na siatce centylowej jest ciutkę poniżej średniej:tak: Marcel na tym etapie był bliżej dolnej granicy:tak:
Ach, jeszcze tylko kilka tygodni.....wreszcie bo już chodzic nie mogę, tak mnie krocze boli:-:)-(

Asiacur a możesz zdradzic na jaki temat piszesz tą pracę??? I co, ona gwarantuje Ci awans?? Na jakie stanowisko?? Ale jestem ciekawska, wiem:zawstydzona/y:

Weroniczka faceci czasami mają zacmienie umysłu normalnie:baffled: Jednego dnia gadają jak bardzo doceniają nasz wysiłek a następnego wymagają jeszcze więcej, grrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasiamaj ja też co jakiś czas robię przegląd i czystkę w zabawkach ale ich i tak ciągle jest pełno:baffled:

Kal.aga dzisiaj to się chyba do kanapy przykleiła i dlatego do kompa podejsc nie może:-D

Mój na motor pojechał sobie a ja chyba się dzisiaj wcześniej położę, na naszym nowym wieeeeelgachnym łożu:-D:-D:-D bałagan w kuchni może poczekac do jutra:-p;-)

reklama
Do góry