reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ide kochaniutkie, pogapie sie w tv bedzie fajna komedia na tvn, moze potem jeszcze wezme kompa do sypielni jak nie padne, a jak padne to

dobranoc mamusie

reklama
Sylwia, nie wiem czy jest o czym pisać. Muszę podsumować 5 ostatnich lat swojej pracy. Opisać wszystkie działania jakich się podjęłam, później to zanalizować pod kątem jak to wpłynęło na jakość pracy szkoły itp. Taka praca dyplomowa się z tego robi. Później składam tę pracę w Kuratorium. Tam wyznaczają mi rozmowę, którą odbywam przed obliczem "bardzo mądrych" ludzi i jeśli się powiedzie staję się nauczycielem dyplomowanym. To ostatni stopień awansu jaki mogę zdobyć w mojej karierze nauczycielskiej. No chyba, że mi się zachce zostać profesorem oświaty, hehehe:-) Mam nadzieję, że jasno Ci to przedstawiłam.
Chcę to zrobić, bo jak powszechnie wiadomo wiążą się z tym większe zarobki. Inaczej bym sobie d... nie zawracała.

dobranoc Jutrzenko!!!! :tak:
Weroniczko-ale ja cie kamieniami nie rzucałam:szok:....to nie ja :no::-D;-)
Sylwia-to super że malutka prawidłowo się rozwija!!!!:tak:-jeszcze trochę i ją zobaczysz-zazdroszczę Ci ...takiej malutkiej smerfetki.

Asiacur teraz rozumiem:tak: Zawsze się zastanawiałam o jakim awansie mówisz. Nie wiedziałam, że jest jakiś podział na zwykłego nauczyciela i dyplomowanego:sorry2: Trzymamy kciuki;-)

ooo bujnęło się na forum :-) fajnie... moja Jula właśnie usnęła... :-):tak:

I jestem z wami bo D ogląda mecz...

Chce ktoś wafla z masą czekoladową? :-)
wale_z_masa_kakaowa.jpg
macie... nie będę chytra :-):-p:-D

Kasiamaj no tak same od pianki to na pewno się nie uniosą... :sorry2:

Weroniczka przynajmniej masz kompa dla siebie... :-D

Paula-o.... ale trafiłaś z tymi waflami..akurat herbatkę piję jabłkową z cynamonem-więc mogę się poczęstować :tak::tak:
co do włosów-to chyba jestem skazana na fryzurę baby jagi :szok::-D-bo wyglądam jakby piorun w rabarbar strzelił.
Weroniczko-dobrej nocy-spokojnej....

a gdzie reszta???

reklama
Sylwia, nie ma zwykłego nauczyciela, bo każdy ma jakiś stopień: stażysta, kontraktowy, mianowany i dyplomowany. Wymusiła to reforma oświaty, niestety. Ja klnę na to cholerstwo na czym świat stoi. :angry::angry::angry:

Do góry