reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No faktycznie, pustki jak nie wiem. Wywiało Was czy co?
Weroniczka, ja jestem. Zamierzam trochę popracować, ale nie wiem jak mi z tym pójdzie.

reklama
witam

od razu sie przyznaje ze nie czytalam, jestem padnieta.

Rano zakupy, potem sprzatanie a o 16 goscie i mini imprezka.

Niedawno poszli, kuba padl a mnie glowa boli :no:. Myslalam ze jeszcze jakies winko z R rozpijemy ale dupa, jedna lampke wypilam i chyba musze tabletke lyknac bo az mi niedobrze od tego bolu glowy :no:

milego wieczorka, nie wiem ile posiedze bo zmeczona jestem

Asiacur ja o tej godzinie to już nie myślę więc nic bym mądrego nie napisała:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
A wczoraj wieczorem faktycznie był bardzo silny wiatr więc może dziołchy wywiało;-);-);-);-)

Ja pracuję, hehehe... Napisałam jedno zdanie. Lepiej mi idzie pisanie na BB:-)
Weroniczka, nie przeprosił? Może go sprowokuj do tego, żeby poczuł się winny i pierwszy wyciągnął rękę. Łatwo mi mówić, wiem..., a sama też często się boczę. Choć w boczeniu jest lepszy mój mąż.:-D

witajcie babeczki!!!
my dziś c.d. dnia technicznego!!!-posprzątaliśmy sobie razem z J.
zrobiliśmy segregację Kuby zabawek-większość poszła na strych,bo i tak się większością nie bawił.
obcięłam też Kubie włosy maszynką elektryczną wcale się nie bał.:tak:
Paula-pytam bo tak mi nie chcą sterczeć z tyłu głowy jakbym chciała-wiesz na szczotce to nie zawsze jest czas żeby tak sobie pomodzić.....:tak:-z tego co fryzjerka moja mówiła to one się dają układać.może to kwestie dobrego pocieniowania???-pewnie tak...jak miałam takie króciutkie to same sterczały...a teraz nie chcą :wściekła/y:-muszę pomyśleć nad zmianą??-tylko u naszych fryzjerek to żadna doradzić nie umie!!!!:wściekła/y:
Asiu-nie ma za co!!!!:tak:;-)
Jutrzenko-zdrowiej.

reklama
Weroniczka chlopy to taki podgatunek :angry::angry:, moj tez czasem ma jakies odchyly, dzis od rana byla mowa o gosciach, szykowalam sie, robilam zakupy, sprzatalam, (nawet mi pomogl i umyl kabine i wc a potem wzial kube zeby mogla pomyc podlogi) ale zyczen zlozyl mi dopiero w poludnie jak mu to wypomnialam :angry::angry::angry:. Mowil ze pamietal ale potem mu wylecialo :no::no::no:, chlopy :no::no:

Asia to powodzenia w pisaniu :tak:

Do góry