reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
ja jestem
;-)

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
od razu sie przyznaje ze nie czytalam, jestem padnieta.
Rano zakupy, potem sprzatanie a o 16 goscie i mini imprezka.
Niedawno poszli, kuba padl a mnie glowa boli
. Myslalam ze jeszcze jakies winko z R rozpijemy ale dupa, jedna lampke wypilam i chyba musze tabletke lyknac bo az mi niedobrze od tego bolu glowy 
milego wieczorka, nie wiem ile posiedze bo zmeczona jestem
od razu sie przyznaje ze nie czytalam, jestem padnieta.
Rano zakupy, potem sprzatanie a o 16 goscie i mini imprezka.
Niedawno poszli, kuba padl a mnie glowa boli

milego wieczorka, nie wiem ile posiedze bo zmeczona jestem
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Asiacur ja o tej godzinie to już nie myślę więc nic bym mądrego nie napisała

A wczoraj wieczorem faktycznie był bardzo silny wiatr więc może dziołchy wywiało;-);-);-);-)

A wczoraj wieczorem faktycznie był bardzo silny wiatr więc może dziołchy wywiało;-);-);-);-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
No i zamilkły

Co porabiacie?? Bo ja gniewam się na R więc siedzę sobie tutaj i gram w pasjansa

Co porabiacie?? Bo ja gniewam się na R więc siedzę sobie tutaj i gram w pasjansa

Ja pracuję, hehehe... Napisałam jedno zdanie. Lepiej mi idzie pisanie na BB:-)
Weroniczka, nie przeprosił? Może go sprowokuj do tego, żeby poczuł się winny i pierwszy wyciągnął rękę. Łatwo mi mówić, wiem..., a sama też często się boczę. Choć w boczeniu jest lepszy mój mąż.
Weroniczka, nie przeprosił? Może go sprowokuj do tego, żeby poczuł się winny i pierwszy wyciągnął rękę. Łatwo mi mówić, wiem..., a sama też często się boczę. Choć w boczeniu jest lepszy mój mąż.

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Asia przeprosił ale ciąg dalszy historii jest tam gdzie są tajemnice;-);-);-);-)
kasiamaj
mama 2007/2010
witajcie babeczki!!!
my dziś c.d. dnia technicznego!!!-posprzątaliśmy sobie razem z J.
zrobiliśmy segregację Kuby zabawek-większość poszła na strych,bo i tak się większością nie bawił.
obcięłam też Kubie włosy maszynką elektryczną wcale się nie bał.
Paula-pytam bo tak mi nie chcą sterczeć z tyłu głowy jakbym chciała-wiesz na szczotce to nie zawsze jest czas żeby tak sobie pomodzić.....
-z tego co fryzjerka moja mówiła to one się dają układać.może to kwestie dobrego pocieniowania???-pewnie tak...jak miałam takie króciutkie to same sterczały...a teraz nie chcą
-muszę pomyśleć nad zmianą??-tylko u naszych fryzjerek to żadna doradzić nie umie!!!!
Asiu-nie ma za co!!!!
;-)
Jutrzenko-zdrowiej.
my dziś c.d. dnia technicznego!!!-posprzątaliśmy sobie razem z J.
zrobiliśmy segregację Kuby zabawek-większość poszła na strych,bo i tak się większością nie bawił.
obcięłam też Kubie włosy maszynką elektryczną wcale się nie bał.

Paula-pytam bo tak mi nie chcą sterczeć z tyłu głowy jakbym chciała-wiesz na szczotce to nie zawsze jest czas żeby tak sobie pomodzić.....

Asiu-nie ma za co!!!!

Jutrzenko-zdrowiej.
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Weroniczka chlopy to taki podgatunek 
, moj tez czasem ma jakies odchyly, dzis od rana byla mowa o gosciach, szykowalam sie, robilam zakupy, sprzatalam, (nawet mi pomogl i umyl kabine i wc a potem wzial kube zeby mogla pomyc podlogi) ale zyczen zlozyl mi dopiero w poludnie jak mu to wypomnialam 

. Mowil ze pamietal ale potem mu wylecialo 

, chlopy 

Asia to powodzenia w pisaniu

Asia to powodzenia w pisaniu