Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na szczęście dzisiejsza noc przebiegła bez sensacji. Oczywiście tylko się koleżka zbudził i jęczał, ale jak wzięłam go do siebie, to zasnął natychmiast. Mam nadzieję, że od zębów tak fantazjuje ostatnio.
Za ta ja muszę się leczyć. Mam aż 3 antybiotyki naraz :----(
Viki, gość w dom Bóg w dom;-);-) Ale fakt, najlepiej w domu bez gości "hotelowych", których trza obsługiwać. Grzechotka, to dziś dzień "latający" Ci się zapowiada. Czy ty chcesz pracować w szkole publicznej, że składasz ofertę do kuratorium? Paula, nie jesteś osamotniona z problemem złego zachowania dzieciaków. Łączę się z Tobą w bólu. Sylwia, mój Fifek też gryzie. Kiedyś mnie tak sieknął w żebra, że miałam siniaka przez tydzień. I zazdrosny też jest. Myślę, że taka faza. Stefanka, pozwól Gajutkowi zwiedzać okolicę. Tak ładnie tam macie:-):-):-);-);-)
Jutrzenka, może nie będzie tak źle na szczepieniu. Trzymam kciukasy na dzielnego Kubolka Kata, czy ty czytasz dniami i nocami? Ja już przebrnęłam przez wszystkie części, ale powiem Ci, że na czwartej się już męczyłam. Teraz mam fazę na Cobena. Pattersona, czyli mocna sensacja:-):-)
Ale oczywiście jestem przy pisaniu awansu. I jak dobrze pójdzie, to dziś już skończę. Jupiii!!!!
Grzechotka masz rację że to po tatusiach charakterki bo co złego to nie my...
Elcia czyżby Oliwka już kicała?
Stefanka jakie powitanie "strzałka foczki"
eee no Asia to kiedy opijemy ten Twój awans? dobrze że nocka spokojna....
My już po pierwszym spacerku i mała śpi...
Idę zrobić obiad...
Aaa moje dziecko wczoraj miało swój najwspanialszy spacer... w deszczu! :-)
Założyłam jej kalosze, kurtkę przeciwdeszczową i szalała z D po wszystkich kałużach w okolicy... mówię wam jaka ona była szczęśliwa... miło popatrzeć...
nikt za nas nie trzymal kciukow poza Asią :--(, dzieki kochana
nie bylo tak zle, u lekarza rozkoszny w punkcie szczepien tez ok do mmentu uklucia, bylo troche placzu ale po wyjscia na korytarz szybko mu przeszlo. .
No i spokoj :-):-)
Pytalam o szczepinki od kleszczy, 90 zl dawka, trzeba wziac 3.
Hej Laseczki :-)
To chyba nasze dzieci mają jakiś etap z gryzieniem ;-) Oliś też potrafi mnie nieźle użreć i jest bestia na tyle sprytna, że jak swoje paluchy wsadzi do buzi to nie gryzie, a jak moje to od razu zaciska szczęki :-) Asiu dobrze, że już ok u Fifulca :-)
Prezesowi coś się chyba stanęło Od kilku dni chodzi ładnie spać o 20-21 W końcu
Jutrzenka ja trzymałam i dlatego nic nie pisałam na BB....aż mnie kciuki bola;-)
Asia Ty tam pisz i nie pokazuj się nam az skonczysz!!!;-)
i duzo zdrowka tym naszym chorym.....duzo,duzo
u nas jeszcze nie ma gryzienia,krzykow....(jedynie bicie psa...dobrze,ze pies mu na to pozwala....) Mufinek bardzo czesto się do nas przytula i najbardziej lubi jak z meżem siedzimy obok siebie,siada wtedy miedzi nami i przytula raz mnie, raz męża...tak samo z buziakami....albo jak się bawi to przybiega do mnie daje buziaka i szybko biegnie do meza i tez mu daje....taki z niego mały pieszczoszek-chyba ma to po mnie...hihi
dzis mam leniuszkowy dzien...rano sobie wysprzątałam i tyle.... miłego dnia!!!:-):-):-)
JUTRZENKA ja tez trzymałam
PAULA hihi kica kica i jak sie cieszy no mówie ci hihihihih i tuli i całuje hihihihih dzieki dzieki wielkie
co robita???
ja zaraz sie musze isc ogarnac bo jedziemy do mamy T zaraz z pracy wróci dzis wczesniej bo jakies tam dokumenty woził
DOOOTAAA a ty gdzie??????miałas byc i co??? DZIEWCZYNY POMÓZCIE PLISSSSS!!!!
MOI RODZICE MAJA 30 ROCZNICE SLUBU JAKI PODARUNEK, PREZENT MOZEMY KUPIC???? PLISKA nie wspomne ze odp to juz na przewczoraj mi potrzebne bo rocznica 3 czerwca:/
hejo-ale napisałyście dużo
ja właśnie wróciłam z miasta-kupiłam młodemu pajace piżamy-w Pepco-cena bombowa!!!!-jakaś promocja chyba za jedne dałam niecałe 7 zeta -mogę Wam fotkę później wrzucić-jak chcecie???
młody mi zasnął w samochodzie-i teraz już śpi w swoim łóżeczku.
a ja mam na coś ochotę-coś bym wszamała-pytanie co????
Elcia-zależy ile kasy chcecie przeznaczyć-moi np.dostali frytkownicę-i mama jest bardzo zadowolona!!!-robi w niej frytki smaży kuraki,wszystko!!!-ja też mama i myślę ze fajny prezent.
kiedyś teście też dostali maszynę do pieczenia chleba-wrzucasz tylko składniki i już masz swojski chlebek-do tego jest książka z przepisami-jadłam ten chlebek sobie robiony-super sprawa.