reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witka!

Na szczęście dzisiejsza noc przebiegła bez sensacji. Oczywiście tylko się koleżka zbudził i jęczał, ale jak wzięłam go do siebie, to zasnął natychmiast. Mam nadzieję, że od zębów tak fantazjuje ostatnio.
Za ta ja muszę się leczyć. Mam aż 3 antybiotyki naraz :-:)-:)-:)-(

Viki, gość w dom Bóg w dom;-);-) Ale fakt, najlepiej w domu bez gości "hotelowych", których trza obsługiwać.
Grzechotka, to dziś dzień "latający" Ci się zapowiada. Czy ty chcesz pracować w szkole publicznej, że składasz ofertę do kuratorium?
Paula, nie jesteś osamotniona z problemem złego zachowania dzieciaków. Łączę się z Tobą w bólu.
Sylwia, mój Fifek też gryzie. Kiedyś mnie tak sieknął w żebra, że miałam siniaka przez tydzień. I zazdrosny też jest. Myślę, że taka faza.
Stefanka, pozwól Gajutkowi zwiedzać okolicę. Tak ładnie tam macie:tak::tak::tak::-):-):-);-);-)
Jutrzenka, może nie będzie tak źle na szczepieniu. Trzymam kciukasy na dzielnego Kubolka:tak:
Kata, czy ty czytasz dniami i nocami? Ja już przebrnęłam przez wszystkie części, ale powiem Ci, że na czwartej się już męczyłam. Teraz mam fazę na Cobena. Pattersona, czyli mocna sensacja:-):-)
Ale oczywiście jestem przy pisaniu awansu. I jak dobrze pójdzie, to dziś już skończę. Jupiii!!!!

reklama
Grzechotka masz rację że to po tatusiach charakterki bo co złego to nie my... :-D:-p

Elcia czyżby Oliwka już kicała? :-D:sorry:

Stefanka jakie powitanie :szok: "strzałka foczki" :-D:-D:-D:-D:-D:-D

eee no Asia to kiedy opijemy ten Twój awans? :-p:laugh2: dobrze że nocka spokojna....

My już po pierwszym spacerku i mała śpi...

Idę zrobić obiad...

Aaa moje dziecko wczoraj miało swój najwspanialszy spacer... w deszczu! :-)
Założyłam jej kalosze, kurtkę przeciwdeszczową i szalała z D po wszystkich kałużach w okolicy... mówię wam jaka ona była szczęśliwa... miło popatrzeć... :-D

Ostatnia edycja:
nikt za nas nie trzymal kciukow poza Asią :-:)-(, dzieki kochana :tak::tak:

nie bylo tak zle, u lekarza rozkoszny w punkcie szczepien tez ok do mmentu uklucia, bylo troche placzu ale po wyjscia na korytarz szybko mu przeszlo. :tak::tak:.
No i spokoj :-):-)

Pytalam o szczepinki od kleszczy, 90 zl dawka, trzeba wziac 3.

i tyle bo robota mne wykancza :angry::angry::angry::angry:

Hej Laseczki :-)
To chyba nasze dzieci mają jakiś etap z gryzieniem ;-) Oliś też potrafi mnie nieźle użreć i jest bestia na tyle sprytna, że jak swoje paluchy wsadzi do buzi to nie gryzie, a jak moje to od razu zaciska szczęki :-)
Asiu dobrze, że już ok u Fifulca :-)

Prezesowi coś się chyba stanęło :-p Od kilku dni chodzi ładnie spać o 20-21 :-D W końcu :-D:-D:-D

Jutrzenka ja trzymałam i dlatego nic nie pisałam na BB....aż mnie kciuki bola;-)

Asia Ty tam pisz i nie pokazuj się nam az skonczysz!!!;-)

i duzo zdrowka tym naszym chorym.....duzo,duzo:tak:

u nas jeszcze nie ma gryzienia,krzykow....(jedynie bicie psa...dobrze,ze pies mu na to pozwala....) Mufinek bardzo czesto się do nas przytula i najbardziej lubi jak z meżem siedzimy obok siebie,siada wtedy miedzi nami i przytula raz mnie, raz męża...tak samo z buziakami....albo jak się bawi to przybiega do mnie daje buziaka i szybko biegnie do meza i tez mu daje....taki z niego mały pieszczoszek-chyba ma to po mnie...hihi:-D

dzis mam leniuszkowy dzien...rano sobie wysprzątałam i tyle....
miłego dnia!!!:-):-):-)

JUTRZENKA ja tez trzymałam:(
PAULA hihi kica kica :) i jak sie cieszy no mówie ci hihihihih i tuli i całuje hihihihih dzieki :)dzieki wielkie:)
co robita???
ja zaraz sie musze isc ogarnac bo jedziemy do mamy T zaraz z pracy wróci :) dzis wczesniej bo jakies tam dokumenty woził :)
DOOOTAAA a ty gdzie??????miałas byc i co???
DZIEWCZYNY POMÓZCIE PLISSSSS!!!!
MOI RODZICE MAJA 30 ROCZNICE SLUBU JAKI PODARUNEK, PREZENT MOZEMY KUPIC???? PLISKA :) nie wspomne ze odp to juz na przewczoraj mi potrzebne bo rocznica 3 czerwca:/

hejo-ale napisałyście :-D dużo
ja właśnie wróciłam z miasta-kupiłam młodemu pajace piżamy-w Pepco-cena bombowa!!!!-jakaś promocja chyba za jedne dałam niecałe 7 zeta :tak:-mogę Wam fotkę później wrzucić-jak chcecie???
młody mi zasnął w samochodzie-i teraz już śpi w swoim łóżeczku.
a ja mam na coś ochotę-coś bym wszamała-pytanie co????

Elcia-zależy ile kasy chcecie przeznaczyć-moi np.dostali frytkownicę-i mama jest bardzo zadowolona!!!-robi w niej frytki smaży kuraki,wszystko!!!-ja też mama i myślę ze fajny prezent.
kiedyś teście też dostali maszynę do pieczenia chleba-wrzucasz tylko składniki i już masz swojski chlebek-do tego jest książka z przepisami-jadłam ten chlebek sobie robiony-super sprawa.

Ela no wiem,wiem.....ksiązke czytałam...:sorry::sorry:

Jej prezent dla rodzicow?mysle i pustka jak zwykle....Dota to Ci nie pomoze...:-D

No Kasia to poka,poka ta pizamke:tak:
Spi mój malutki:-)

reklama
KASIA super prezenty ale myslałam o czyms inny takim pamiatkowym .... chyba rozumiesz o co mi chodzi:/

DOTKA :) masz szczescie ze musze isc sie malowac i czesac :) dzis ci odpuszcze:)ale jutro ..........

Do góry