reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotka Elcia no dobra zaliczam Wam :-D:-D:-D:-D

Elcia a na czym tak skika Oliwka?? i czemu to Paula sprawila :eek::eek:

Elcia kurde pomysle o tym prezencie, a ja tez mam rocznice 3 czerwca tylko ze 9 :-):-)

reklama
chciałam napisać to co Kasiamaj :-D
Elcia może coś ze sprzętu domowego ;-):-) na pewno się przyda. ;-):tak:

Moi dziadkowie dostali od swojej córki na 40-tą rocznicę pięknie powiększone zdjęcie z ich ślubu ;-) fajna ramka i wisi na ścianie ;-):tak:

No i cieszę się Elcia że mogłam pomóc :-) niech sobie Oliwka kica do woli... :-)

Jutrzenka widzisz jaki Kuba dzielny...

Kacha to rewelka że Prezes w końcu ma normalne godziny snu... widziałam foty z psiakami... super... :-):-):-)

kasiamaj oczywiście że wrzuć fotki...

Dota hej... leniuszku :-)

jeszcze ja....moj mąż jedzie na 3 dni na wycieczke-powtarzam 3 dni!!! przegiecie nie??? ze swoimi dzieciakami i kurka tam zasiegu nie ma....nie wiem to chyba jakis koniec świata albo ściema:szok: a do mnie w tym czasie przyjezdza corka siostry, a moja chrzesnica-9 lat,musze pomyslec o jakis atrakcjach dla niej....a wiecie fajna z niej dziewczynka taka uśmiechnieta i wygadana....i tyle tak sie chcialam pozalic i pochwalic:-D

taaaaa-dammmmmmmmmm:-D
piama1.jpg

piz.jpg
pizam.jpg

Dotka-mówisz...zasięgu nie ma.......hmmmm :szok::-p:baffled:-ciekawe ciekawe???
co ten Twój kombinuje :-D-fajne z taką dziewczynką -będziesz miała pomoc!!!a atrakcje zawsze się znajdą....

reklama
Do góry